YÜKSELEN GENÇLİK PARTİSİ KURUCU ÜYELERİNDEN ORTAK AÇIKLAMA: (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umutkdf16

Yükselen Gençlik Kurucu Üyesi
Vatandaş
Konuştu oziyi 3 defa satıp sonra özür dileyip partiye dönen kişi benim şimalle aramda herhangi bişey yok fersah abi diye diye peşinde dolaşıyordun şimdi fersahmı oldu ecemle şimal değildi savunan çok sevdiğin abin Oğuzhan ülkerdi neden attınız diye gelip hesap sordu bize anlatmamıza rağmen zorla ikna oldu Ecem ablam tekte banladı sen oziyi bırakıp gittiğinde biz o partiyi uçuyorduk
Sonradan gelip bişey yapmış gibi ortaya atlama
Sonradan Gelip mi? Burak Uysal sen egitimde başkan bile değilken, senin ecem ablanı biz Ob yaptık. Ayrıca Fersah abi mevzusunda ben oyunda banli olduğum için max 2 hafta fersah abiyle durdum. Ayrıca Osmanlı Kurtuluş ve Gençliğin Sesi Birleştiğinde daha yükselen gençlik ismi bilinmezken ben o partide yöneticiydim

Ecemmm

21.Dönem Oyun Başkanı
21. Dönem Oyun Başkanı
"Çok kırgınım Kız kızı anlamaz mi ya en basta Ben ne kadar çok ağladım ne kadar gece uykusuz kaldım o olay için Şimal ve Ecem hepsini biliyordu Biz seninleyiz dediler Kandırdılar beni" öncelikle eski dostumun bana yazdığı mesaj. Yusufu Alma Meselesine gelirsek bu adam hakkinda istenmeyen oyuncu çıkartan kimdi? Konuşma Çok Fazla. Bir Argüman Sunuyorsan altını doldur.
Ben Yusuf rabiayı taciz ettiği için kovdum. Oğuzhan geri aldı bir daha yapmayacak diye. Yusuf çıktı saltanat a geldi o zaman ne hikmetse istenmeyen oyuncu ilan ettirdi. Sen altını dolduramayacağın iftiralar atma bidaha. Hadi selametle yeter prim verdim sana. Kudurmaya devam edin

Ş İ M A L

🐺BOZKURT HAREKAT PARTİ SÖZCÜSÜ🐺
Vatandaş
Yükseleni İlk Fırsatta Satan Şimal mi yoksa Peşinden Koşan platoniği sen mi ? Veyahut hic bir iş yapmayip sadece seslide takiliyor diye kurucuymuş gibi davranan fersah mı? Yoksa Bana Sövdüğün gibi sövdüğün ve bu yüzden dolayı Yönetimden Ayrılan berkay mı? Ya da Moderatör 😅 Ecem mi? Ecemle Şimay kendisini taciz eden üyeyi savundu diye oyunu bırakan rabia mı? Burda Amaç Kimseyi Savunmak veya kimseyi kötülemek değil. Bu bahsettiklerinin çoğu senin arkadaşın olabilir fakat ya sorun çıkartan kişiler yada bu kişiler (sende dahil) yüzünden ayrılanlar
Konuyla ilgili ne konuştum ne birinize laf attım. Ben yükselenden bir kötülük yaparak ayrılmadım. Burak benim pesimden ayrılcak olsaydı ilk çıktığımda zaten çıkardı bu konunun benimle bir ilgisi yok ki yakın olan arkadaşlarımı bile ben çağırmadım ya da gelin diye zorlamadım. Alakam bile olmayan bir konuda adımı geçirip karalamanın manasını hâlâ çözemedim. Ben bir kişinin yaptıklarını kendi içimde haklı bulmadığım için ayrıldım o partiden. Kim size laf atmış bir şey demiş inan hiçbiriniz umrumda değilsiniz. Şuan bu kadar sahip çıktığınız partiye döndüğümüz ilk ay sahip çıksaydınız keşke .Partiden ayrılana kadar bin kere dedim kimse yok yetişemiyorum yönetim aktif olsun böyle yürümüyo diye. Allah hayırlısı neyse o şekilde çizsin yolunuzu ama benim adım üzerinden de sağa sola sallamayın.

Umutkdf16

Vatandaş
Ben Yusuf rabiayı taciz ettiği için kovdum. Oğuzhan geri aldı bir daha yapmayacak diye. Yusuf çıktı saltanat a geldi o zaman ne hikmetse istenmeyen oyuncu ilan ettirdi. Sen altını dolduramayacağın iftiralar atma bidaha. Hadi selametle yeter prim verdim sana. Kudurmaya devam edin
Prim mi verdin? Ecem Karacuha sen oyun yapacaz diyip paraları götürürken ben bu Oyunda neler yapıyordum hatırlatayım mı?

Umutkdf16

Vatandaş
Konuyla ilgili ne konuştum ne birinize laf attım. Ben yükselenden bir kötülük yaparak ayrılmadım. Burak benim pesimden ayrılcak olsaydı ilk çıktığımda zaten çıkardı bu konunun benimle bir ilgisi yok ki yakın olan arkadaşlarımı bile ben çağırmadım ya da gelin diye zorlamadım. Alakam bile olmayan bir konuda adımı geçirip karalamanın manasını hâlâ çözemedim. Ben bir kişinin yaptıklarını kendi içimde haklı bulmadığım için ayrıldım o partiden. Kim size laf atmış bir şey demiş inan hiçbiriniz umrumda değilsiniz. Şuan bu kadar sahip çıktığınız partiye döndüğümüz ilk ay sahip çıksaydınız keşke .Partiden ayrılana kadar bin kere dedim kimse yok yetişemiyorum yönetim aktif olsun böyle yürümüyo diye. Allah hayırlısı neyse o şekilde çizsin yolunuzu ama benim adım üzerinden de sağa sola sallamayın.
Şimal Yönetimde Aktif Adam Yoktu diyen sen misin? Sana sadece "Üye al Üyeee" yazdım diye Soykanla bir olup Ecem'e Beni Attırdınız. Milletle Kavga edip partiden attırdınız. Benim parti için canimi vereceğim dönemde sırf sizin grubunuza girmedim diye attırdınız. Aynısını Azizede Yaptınız

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Bak bu doğru gördüğüm son ss'te yine çok güzel duyar kasmış.
Ben giderim o gider ama partimiz hep devam eder 😂
İyi iyi genel sohbette yazdıklarımızı telegramı bilgisayardan açıp resim çekip size atan ajanınız size iletmiş o kadar selam söyledim size aşk olsun bi aleyküm selam deseydiniz keşke

Burak Uysal 35

🐺
Vatandaş
Sonradan Gelip mi? Burak Uysal sen egitimde başkan bile değilken, senin ecem ablanı biz Ob yaptık. Ayrıca Fersah abi mevzusunda ben oyunda banli olduğum için max 2 hafta fersah abiyle durdum. Ayrıca Osmanlı Kurtuluş ve Gençliğin Sesi Birleştiğinde daha yükselen gençlik ismi bilinmezken ben o partide yöneticiydim
Hahahaa Ecem abla oyun başkanı olduğu dönemde ben partiydeydim az öğren bunları sen abini boş yere bırakıp gittiğinde partiye biz sahip çıktık arkasından işler cevirdiğin oziyi savunman beni çok güldürüyo

Burak Uysal 35

🐺
Vatandaş
Şimal Yönetimde Aktif Adam Yoktu diyen sen misin? Sana sadece "Üye al Üyeee" yazdım diye Soykanla bir olup Ecem'e Beni Attırdınız. Milletle Kavga edip partiden attırdınız. Benim parti için canimi vereceğim dönemde sırf sizin grubunuza girmedim diye attırdınız. Aynısını Azizede Yaptınız
Gel soralım Azize biz bişey yapmışmıyız aziz benim kadim dostum aziz ekonomi bakanı olup sonradan oyunu salınca başta ozi ve sen olmak üzere azize neler dediniz sonra 2 ay sonra aziz döndü sanki o lafları diyen siz değilmişiniz gibi davrandınız aziz bunların hepsini biliyo

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Paşam ben bunu dünde söyledim. Ben bugüne kadar hep diriliş ittifağının karşısındaki partilerdeydim. Bu diriliş ittifağı için sorun değil. Çünkü ben diriliş ittifağında değilim
Asıl sorun olan sizin kardeş diyip adamları yıkmaya çalışmanız. Merak ediyorum parti başkanınız ve sen coşkun abinin yazdığından sonra hiç utandınız mı 😂
Şuan demin güldüğün tarafınız tutuştu diye kıvırmaya çalışıyorsunuz. Çünkü sizde çok iyi biliyorsunuz diriliş ittifağından kovulmanız demek bu oyunda sahipsiz yanlız kalmanız demek oluyor. O yüzden küçük ve kıt aklınızla ali cengiz oyunu bahanesiyle kıvırmaya çalışıyorsunuz. Ama devam edin komik oluyorsunuz sayenizde insanlar gülüyor ☺️☺️
Ben diriliş ittifakına bu gün bir açıklama yaptım ve bir takım ssler attım size sorum şu ki bana ben eski üyeyim çevrem var bana konuşulanlar geliyor demiştiniz (ki ben ittifaktan birinin size konuşulanları aktardığını düşünmüyorum) yani blöf yapmıştınız madem böyle eminsiniz bizim diriliş ittifakı olarak tam gaz çalışmalara, atamalara devam ettiğimiz size iletilmedi de mi kovulma muhabbeti yapıyorsunuz? Kimin dediği çelişiyor sormak istiyorum

Umutkdf16

Vatandaş
Hahahaa Ecem abla oyun başkanı olduğu dönemde ben partiydeydim az öğren bunları sen abini boş yere bırakıp gittiğinde partiye biz sahip çıktık arkasından işler cevirdiğin oziyi savunman beni çok güldürüyo
Arkasindan İşler Çevirdiğin mi? Beni Milli Harekata gönderen bizzat Oğuzhan Ülkerdi. Milli Harekatı Kurduran Bizzat Oğuzhan Abiydi. Mesaj Tarihi vereceğim Hatta istersen sste atarım. "6 Kasım-2022 Umutkdf:Usi Başkanım Merhabalae,Sizinle Yakın Zamanda Eğitimin İşleyişi Hakkında görüşelim.Rutin Bi kontrol yapalım eksiklerinizi öğrenip Genel kurula Bildirelim" bu mesaj sen eğitimde baskanken yani benim Genel Başkan Vekili Olduğum Dönemden. Ayrıca Aziz seni sunucusundan atinca Arkasindan "Kıskançlıktan yapıyor ....... ço..ğu " diyip şuan savunmanda gözümü yaşartıyor. Hepsinin delili bende var paylaşayım mı?

Burak Uysal 35

🐺
Vatandaş
Arkasindan İşler Çevirdiğin mi? Beni Milli Harekata gönderen bizzat Oğuzhan Ülkerdi. Milli Harekatı Kurduran Bizzat Oğuzhan Abiydi. Mesaj Tarihi vereceğim Hatta istersen sste atarım. "6 Kasım-2022 Umutkdf:Usi Başkanım Merhabalae,Sizinle Yakın Zamanda Eğitimin İşleyişi Hakkında görüşelim.Rutin Bi kontrol yapalım eksiklerinizi öğrenip Genel kurula Bildirelim" bu mesaj sen eğitimde baskanken yani benim Genel Başkan Vekili Olduğum Dönemden. Ayrıca Aziz seni sunucusundan atinca Arkasindan "Kıskançlıktan yapıyor ....... ço..ğu " diyip şuan savunmanda gözümü yaşartıyor. Hepsinin delili bende var paylaşayım mı?
Biz azizle tüm sorunlarımızı çözdük istediğini paylaş hatta azizde biliyo herseyi oda bana etmişti ve biz o dönemden sonra hiç kavga etmedik aziz le dostluğumuz artık ebedi

Umutkdf16

Vatandaş
Ayrıca özel hayata pek girmek istemem ama sen dostlarını yani azizi beni berkayı şimay için satmış birisin. Peki Şimal'in onun hakkındaki düşüncelerinden haberi varmı?

Umutkdf16

Vatandaş
Biz azizle tüm sorunlarımızı çözdük istediğini paylaş hatta azizde biliyo herseyi oda bana etmişti ve biz o dönemden sonra hiç kavga etmedik aziz le dostluğumuz artık ebedi
Benimde Azizle Bir çok tartışmam oldu. Şimdi Baktım 07-2022'de gelmişsin. Sen Gelmeden Aylar Öncesinden Biz Azizle can ciğerdik. Benim kaç yıllık dostumla ilişkilerimi sorgulamakta sana düşmez

Ecemmm

21.Dönem Oyun Başkanı
21. Dönem Oyun Başkanı
Prim mi verdin? Ecem Karacuha sen oyun yapacaz diyip paraları götürürken ben bu Oyunda neler yapıyordum hatırlatayım mı?
Oyun yapacaz diyip paraları götüren senin abindi yalnız iftira atma yersin o sözleri hadi işine bak karalamak için yalan yanlış uydurma cümleler kurma burda bana

Abuzeyt

Üye
Vatandaş
Yükseleni İlk Fırsatta Satan Şimal mi yoksa Peşinden Koşan platoniği sen mi ? Veyahut hic bir iş yapmayip sadece seslide takiliyor diye kurucuymuş gibi davranan fersah mı? Yoksa Bana Sövdüğün gibi sövdüğün ve bu yüzden dolayı Yönetimden Ayrılan berkay mı? Ya da Moderatör 😅 Ecem mi? Ecemle Şimay kendisini taciz eden üyeyi savundu diye oyunu bırakan rabia mı? Burda Amaç Kimseyi Savunmak veya kimseyi kötülemek değil. Bu bahsettiklerinin çoğu senin arkadaşın olabilir fakat ya sorun çıkartan kişiler yada bu kişiler (sende dahil) yüzünden ayrılanlar
Umut sana tek diyeceğim şansını çok zorlama peşkeş çekme bilip bilmeden konuşuyorsun senin haddine olmayan ve bilmediğin konuları bilip bilmeden konuşma ne yaptığını çok iyi biliyorum fersah veya başkası hakkında konuşmak sana düşmedi Emre Yılmaz abine düşer o konular sana düşmez ilk ve son uyarım sana

Umutkdf16

Vatandaş
Umut sana tek diyeceğim şansını çok zorlama peşkeş çekme bilip bilmeden konuşuyorsun senin haddine olmayan ve bilmediğin konuları bilip bilmeden konuşma ne yaptığını çok iyi biliyorum fersah veya başkası hakkında konuşmak sana düşmedi Emre Yılmaz abine düşer o konular sana düşmez ilk ve son uyarım sana
Benim Haddime değil mi? Abuzeyt en beklemediğim kişi sendin. Şimdi Böyle mi olduk? Oysaki Zamaninda Sana Ekonomi Bakanlığı Adaylığımı vermiştim. Ayrıca Ben Teşkilat Başkanıyken Altımda Devriyelik Yaptiğin günleride çabuk unutmuşsun. Bence burada eski amirine karşı böyle konuşman yanlış.

Abuzeyt

Üye
Vatandaş
Benim Haddime değil mi? Abuzeyt en beklemediğim kişi sendin. Şimdi Böyle mi olduk? Oysaki Zamaninda Sana Ekonomi Bakanlığı Adaylığımı vermiştim. Ayrıca Ben Teşkilat Başkanıyken Altımda Devriyelik Yaptiğin günleride çabuk unutmuşsun. Bence burada eski amirine karşı böyle konuşman yanlış.
Tamam amirim 😂 amacını bu kadar belli etme istersen senin kadar düşmem aslında neyse seninle tartışmayacağım benimde ne hikmetse en beklemediğim kişilerde sen vardım oysa ilk sövenler arasına girmişsin küçülmüşsün amirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...