Bakın hocam anlamadığımız şu işte. Oyuna müdahil etmeyin. Zaten oyunda kendi kendine rekabet oluşturulur. Bakın her şeyi biliyorum. Bazı konuları açmak istemiyorum. Siz de biliyorsunuz Sinan Sevim karşı taraf kazansın diyene bu şeyler yaptığınızı. Ama bir tarafı kazandırırken bir tarafı düşman yapıyorsunuz. Bunu söylüyoruz size biz. Sizden tek istediğimiz ne? Oyuna müdahil etmeyin çok. Profesyonel bir ekip koyun. Oyunu iyi yöneticiler olsun. Oyuncularla içli dışlı olmayın. Benle konuşmayın. Halile konuşmayın. Kadir Aydın'la, Fatih Tutuk'la, Sinan Sevem'le özel numaralardan, özel hatlardan konuşmayın. Çekilin durun kenarda. Suçlu olana cezasını verin. Olmayana vermeyin.
Hala sinan sevim kazansın diye diyorsun.
Bak en basa tekrar döndük, sen 6 parti birleşirsen kimseye kazanma imkanı veremezsin,
Sizle ittifak konusunda konusmaya geldiğimizde tüm parti liderinin içinde sen değil misin sinan sevim bizle anlaşsın onu iktidar yapalım diyen?
Ben de sana bu egoyu sana bu gücü verdiğimiz için müdahale ediyoruz demedim mi ?
Az önce de söyledim, biz bir aday kazansın istesek derdimiz bu olsa, inan kazanırdı şimdiye.
Sen kendini yönetimin gücünden üstün mü görüyorsun?
Adamı tek basına referanduma sokma imkanımız varken sokmamışız, sen diyorsun ki o kazansın diye ugrasıyorsun.
Yönetim bu, bu şekilde olacak.
Sırf x oyuncuyla özelden konusuyorsunuz diyorsunuz diye herkese özelden yazdık.
Şimdi de bunu söylüyorsunuz, sizle nasıl konsuuyorsak orayla da kjonusuyoruz.
Bu kadar içli dışlı olma sebebimizin de bu ittifak meselesinin uzaması.
Sen kendi partini yönet de düzgünce, oyun yönetme konsunu bize bırak.
Sen kimsin ki oyunun sahibine bırak diyorsun, senin haddine mi ?