Biz size hiç bir zaman küfür etmedik (9 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Evet o dönemde bende ittifak üyelerine de bildirdim açık ve net kalâ almadık bı takım şeyleri çünkü kaybetmeyi istemediğimizden dolayı ki bir söz vermiştim Azerbaycan Türk Birliğinden de bir Oyun başkanı çıksın diye uğraş verdik ve kazandık hep birlikte şimdi çıkıp kimse kimseye laf söz etmesin dostlar kırıcı olmayın bir birinize oyun için değmeyen sözlere gerek yok.
Evet bak coşkun abi, biz de bunu söylüyoruz. Verilen sözler var. Yönetim diyor ki sözünüzü yiyin. Biz yiyemiyoruz işte bak. Zamanında biz destek olduk herkese tamam mı? Hep bizim dönemlerimizde oyun başkanlığı bir şekilde ittifaklar dağıldı falan filan. Fatihler iyi biliyor. Sonra biz geri geldik. Tamam mı? Siz de destek oldunuz. Hatta kendi yerinizi bize verdiniz. Oyun başkanı olduk. Bu olaylar bu. Biz de size borcluyuz bunu. Ben sana oy kullanmak istiyorum oyun başkanlığında. Yönetim diyor ki yok Sinan Sevim'e kullanacaksın oyunu. E kullanırım, problem yok. Peki ben Sinan Sevim'e yönetimin müdahalesiyle oy kullandığımda, Sinan Sevim oyun başkanı oldukta, o oyun başkanlığından hazzı alacak mı? Ben kullanacağım oyumu sonra bak gidip Sinan Sevim'e söyleyeceğim ki bak Sinan Sevim aslında sen oyun başkanı olmadın. Seni yönetim oyun başkanı yaptı. Ne olacak? Bizde öyle olmasın. Kim kiminle istiyor arkadaş olsun. Kim kiminle istiyor onu istiyoruz biz. Sen benim arkadaşlıklarımdan neden müdahale ediyorsun? Neden beni buna zorluyorsun Asil Turk ile yan yana durma diye? Dürüst insanlae Asil Turk. Coşkun abiyi tanırım. Oğuzhan Oğuz'u tanırım. Bana neden söylüyorsunuz ki öviple yan yana durma? . Ayhan abi. Sen bana neden diyorsun ki onunla kavga et? Onunla yan yana durma diye.

E

E M İ N K

Ziyaretçi
İttifak Varken Eyvallah Değil mi böyle yazmışsın? Hayır Bak yine söylüyorum Bir tarafın kazanması için Kurallar değişiyorsa Biz ona yok deriz Anlatabildim mi? Şimdi ben keçtim karşı tarafa tamam mı? 5 dönem, 6 dönem, 7 dönem kazanımda ne olacak? Yeniden ittifakları atsak İttifaklara izin mi verecek? Olmuyor böyle işte Biz oyuna müdahil istemiyoruz sadece Başka bir şey demiyoruz Ben kimin tarafında olduğum Kimin yanında olduğum Kimse bana müdahil etmez
Siz ittifaklar dağıldığı için işinize gelmediğinden yönetime laf söylüyorsunuz. Karşınızda 10 yaşında çocuk yok. Her şeyin farkındayız. Evet ittifaklar yerine göre iyi olabilir ama 7 ay boyunca da hep aynı ittifak da kazanmasın be kardeşim. Sonra biz makam mevki sevdalısı değiliz naraları atıyorsunuz. Neyin sevdası başka bu? Bilmesek tamam dicez. Üyelerinizi de böyle kandırmaya devam edin. Kusura bakmayın ama tarafsızlık bir yana haksızlık bir yana. Siz de haksizsiniz. Bunun taraf tutmayla bir alakası yok. Ben gene aynıyım tarafsizim. Haksiza da haksizzin derim ama. O konuda hiç çekinmem...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bakın hocam anlamadığımız şu işte. Oyuna müdahil etmeyin. Zaten oyunda kendi kendine rekabet oluşturulur. Bakın her şeyi biliyorum. Bazı konuları açmak istemiyorum. Siz de biliyorsunuz Sinan Sevim karşı taraf kazansın diyene bu şeyler yaptığınızı. Ama bir tarafı kazandırırken bir tarafı düşman yapıyorsunuz. Bunu söylüyoruz size biz. Sizden tek istediğimiz ne? Oyuna müdahil etmeyin çok. Profesyonel bir ekip koyun. Oyunu iyi yöneticiler olsun. Oyuncularla içli dışlı olmayın. Benle konuşmayın. Halile konuşmayın. Kadir Aydın'la, Fatih Tutuk'la, Sinan Sevem'le özel numaralardan, özel hatlardan konuşmayın. Çekilin durun kenarda. Suçlu olana cezasını verin. Olmayana vermeyin.
Hala sinan sevim kazansın diye diyorsun.
Bak en basa tekrar döndük, sen 6 parti birleşirsen kimseye kazanma imkanı veremezsin,
Sizle ittifak konusunda konusmaya geldiğimizde tüm parti liderinin içinde sen değil misin sinan sevim bizle anlaşsın onu iktidar yapalım diyen?
Ben de sana bu egoyu sana bu gücü verdiğimiz için müdahale ediyoruz demedim mi ?

Az önce de söyledim, biz bir aday kazansın istesek derdimiz bu olsa, inan kazanırdı şimdiye.
Sen kendini yönetimin gücünden üstün mü görüyorsun?
Adamı tek basına referanduma sokma imkanımız varken sokmamışız, sen diyorsun ki o kazansın diye ugrasıyorsun.

Yönetim bu, bu şekilde olacak.
Sırf x oyuncuyla özelden konusuyorsunuz diyorsunuz diye herkese özelden yazdık.
Şimdi de bunu söylüyorsunuz, sizle nasıl konsuuyorsak orayla da kjonusuyoruz.
Bu kadar içli dışlı olma sebebimizin de bu ittifak meselesinin uzaması.

Sen kendi partini yönet de düzgünce, oyun yönetme konsunu bize bırak.
Sen kimsin ki oyunun sahibine bırak diyorsun, senin haddine mi ?

Kaan Yüksel

Aktif Üye
39. Dönem Oyun Başkanı
Hala sinan sevim kazansın diye diyorsun.
Bak en basa tekrar döndük, sen 6 parti birleşirsen kimseye kazanma imkanı veremezsin,
Sizle ittifak konusunda konusmaya geldiğimizde tüm parti liderinin içinde sen değil misin sinan sevim bizle anlaşsın onu iktidar yapalım diyen?
Ben de sana bu egoyu sana bu gücü verdiğimiz için müdahale ediyoruz demedim mi ?

Az önce de söyledim, biz bir aday kazansın istesek derdimiz bu olsa, inan kazanırdı şimdiye.
Sen kendini yönetimin gücünden üstün mü görüyorsun?
Adamı tek basına referanduma sokma imkanımız varken sokmamışız, sen diyorsun ki o kazansın diye ugrasıyorsun.

Yönetim bu, bu şekilde olacak.
Sırf x oyuncuyla özelden konusuyorsunuz diyorsunuz diye herkese özelden yazdık.
Şimdi de bunu söylüyorsunuz, sizle nasıl konsuuyorsak orayla da kjonusuyoruz.
Bu kadar içli dışlı olma sebebimizin de bu ittifak meselesinin uzaması.

Sen kendi partini yönet de düzgünce, oyun yönetme konsunu bize bırak.
Sen kimsin ki oyunun sahibine bırak diyorsun, senin haddine mi ?
bu konuya mı yazmamam gerekiyordu @BaşkanOnline

• Haha
Tepkiler: F.T

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Evet bak coşkun abi, biz de bunu söylüyoruz. Verilen sözler var. Yönetim diyor ki sözünüzü yiyin. Biz yiyemiyoruz işte bak. Zamanında biz destek olduk herkese tamam mı? Hep bizim dönemlerimizde oyun başkanlığı bir şekilde ittifaklar dağıldı falan filan. Fatihler iyi biliyor. Sonra biz geri geldik. Tamam mı? Siz de destek oldunuz. Hatta kendi yerinizi bize verdiniz. Oyun başkanı olduk. Bu olaylar bu. Biz de size borcluyuz bunu. Ben sana oy kullanmak istiyorum oyun başkanlığında. Yönetim diyor ki yok Sinan Sevim'e kullanacaksın oyunu. E kullanırım, problem yok. Peki ben Sinan Sevim'e yönetimin müdahalesiyle oy kullandığımda, Sinan Sevim oyun başkanı oldukta, o oyun başkanlığından hazzı alacak mı? Ben kullanacağım oyumu sonra bak gidip Sinan Sevim'e söyleyeceğim ki bak Sinan Sevim aslında sen oyun başkanı olmadın. Seni yönetim oyun başkanı yaptı. Ne olacak? Bizde öyle olmasın. Kim kiminle istiyor arkadaş olsun. Kim kiminle istiyor onu istiyoruz biz. Sen benim arkadaşlıklarımdan neden müdahale ediyorsun? Neden beni buna zorluyorsun Asil Turk ile yan yana durma diye? Dürüst insanlae Asil Turk. Coşkun abiyi tanırım. Oğuzhan Oğuz'u tanırım. Bana neden söylüyorsunuz ki öviple yan yana durma? . Ayhan abi. Sen bana neden diyorsun ki onunla kavga et? Onunla yan yana durma diye.
Sen provakasyoncu bir insansın.
Dün birleştiğin adama bugün bunu diyorsun neden biliyor musun sadece kalleş olduğun için.
Biz kimseye zorla oy kullanın demiyoruz.

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Siz ittifaklar dağıldığı için işinize gelmediğinden yönetime laf söylüyorsunuz. Karşınızda 10 yaşında çocuk yok. Her şeyin farkındayız. Evet ittifaklar yerine göre iyi olabilir ama 7 ay boyunca da hep aynı ittifak da kazanmasın be kardeşim. Sonra biz makam mevki sevdalısı değiliz naraları atıyorsunuz. Neyin sevdası başka bu? Bilmesek tamam dicez. Üyelerinizi de böyle kandırmaya devam edin. Kusura bakmayın ama tarafsızlık bir yana haksızlık bir yana. Siz de haksizsiniz. Bunun taraf tutmayla bir alakası yok. Ben gene aynıyım tarafsizim. Haksiza da haksizzin derim ama. O konuda hiç çekinmem...
Hayır ittifaklik kalktığı halde kurdugunuz belli. Wp desen her şey var. Benim anlamadığım Kadir bile çıktı dedi ki ittifak yapıyorduk hatta partiler su su diye. Aha forumda yazıyor ya. Bütün partiler de kabul etti bir daha olmayacak dedi. Ama ne hikmetse ATBP inkar etmeye devam ediyor. Adam da buna kızıyor. Ula itiraf et devam et diyor. Neyi halen inkar ediyorsunuz? Mübarek gün valla günaha girecez kalp kircaz diye yemin ederim..

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hocam kendiniz dediniz ki meclis bileşeni seçiminde hiçbir kısıtlama yapmadık. Partiler anlaşma yapabilirdi. Bu sizin sözünüz. Ama biz o seçim siz Altın ok ve Kadir başkanlara ittifağı bitirdik dirilişle hareket ederseniz dönemezsiniz dediniz. Bu sebeple Altın Ok ve milli gençlik partileri boş oy attı. Asıl Türk, Uyanış ve Azerbaycan olarak seçime girdik. Ki zaten açık ara farkla kaybettik. Burda sizce bir tezat yok mu? @BaşkanOnline yani benim bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla böyle oldu yanlış yorumladığım bir şey varsa lütfen düzzeltin

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
4. ay asil türk ve öviple yan yana durmayın demedik, ittifak içinde olmayın bunu bitreceğiz dedik.
Çünkü rekabeti bozan bir durum vardı.
Buna müdahale ettik, bu da çok normal.
Adaletli oldugumuz için müdahale edildi.
Size de karşıdaki arkadaşlara da şunu dedik 5 parti bir araya geldiğinde kazanmama durumu yok bu rekabeti baltalayan bir şey.
Bugün gelinen noktada bu herkesin malumun ilanı.
Ben geldiğinizde arka plandaydım zaten, ne zaman rekabet bozuldu o zaman geldim.
Hocam dediniz, asıl turkla, öviple yan yana durmayın dediniz bize. Esesleri var. Hepsinin esesi var. Siz kendiniz de iyi biliyorsunuz, söylediğinizi. Kim isterse, özelden yazsın o esesleri atarım.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam kendiniz dediniz ki meclis bileşeni seçiminde hiçbir kısıtlama yapmadık. Partiler anlaşma yapabilirdi. Bu sizin sözünüz. Ama biz o seçim siz Altın ok ve Kadir başkanlara ittifağı bitirdik dirilişle hareket ederseniz dönemezsiniz dediniz. Bu sebeple Altın Ok ve milli gençlik partileri boş oy attı. Asıl Türk, Uyanış ve Azerbaycan olarak seçime girdik. Ki zaten açık ara farkla kaybettik. Burda sizce bir tezat yok mu? @BaşkanOnline yani benim bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla böyle oldu yanlış yorumladığım bir şey varsa lütfen düzzeltin
Evet dirilişi devam ettirirsen dönemezsin dedik.
Sonuc olarak dirilişi devam ettirmediği için kaybettiniz mesela.
Bu kadar basit dimi ?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam dediniz, asıl turkla, öviple yan yana durmayın dediniz bize. Esesleri var. Hepsinin esesi var. Siz kendiniz de iyi biliyorsunuz, söylediğinizi. Kim isterse, özelden yazsın o esesleri atarım.
YAHU İNKAR MI EDİYORUM
NE LAFTAN ANLAMAZ ADAMSIN

git bir akıl sağlığına baktır.
Evet dedik güzel kardeşim,
ittifak olursanız yan yana durursanız banlarız da dedik.
Ne diyorum ben saatlerdir?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Nereye varmak istiyorsun? ne yapmak istiyorsun, herkes okudu diyeceğini dedi, buyur söyle, dediğin şeyleri de inkar etmiyoruz zaten.
Buyur son sözünü söyle herkes içinde, yarın bir gün beni konusturmadı deme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...