Vallahi Ajan deyince aklıma biri geliyor ama kendisinin ismini vermeyeceğim Cevap yazarsa kim oldu anlaşılır zatenAl işte ajan kelimesini kullandın sevim başkan şimdi gelir buraya![]()
Vallahi Ajan deyince aklıma biri geliyor ama kendisinin ismini vermeyeceğim Cevap yazarsa kim oldu anlaşılır zatenAl işte ajan kelimesini kullandın sevim başkan şimdi gelir buraya![]()
Ama oyunda seçimde oy kullanan vekil sayısından dolayı 55 vekili alanın kesin kazanması gerekiyordu. Neden kazanamadınızŞu an sadece meclis seçimleri oldu Onu da Niye kaybettik 8 Parti olabiliriz Biz 55 vekil tek başımıza size diğer tüm partiler oy attı eğer yanlış bilmiyorsam
Kaç bakanlık aldınız ismail başkan? 55 vekil çıkarmanıza rağmen bu da size son yazımdır.Şu an sadece meclis seçimleri oldu Onu da Niye kaybettik 8 Parti olabiliriz Biz 55 vekil tek başımıza size diğer tüm partiler oy attı eğer yanlış bilmiyorsam
Vallahi helal olsun cidden işinizi ciddiyeti ile yapmanız sevindirici tebrik ederimAdalet Bakanlığı tarafından yapılan Oyun Hakimi atamasında ciddi bir hata tespit edilmiştir. Mevzuata göre hakim olabilmek için üniversite mezunu olma şartı bulunmasına rağmen yapılan atamada bu kriter göz ardı edilmiş ve lise mezunu bir oyuncu atanmıştır.
Adaletin doğru şekilde işlemesi ve sistemin güvenilirliğinin korunması adına bu atamanın derhal düzeltilmesi gerekmektedir. Yetkililerin bu yanlışı bir an önce telafi etmesi ve usule uygun şekilde yeni bir atama gerçekleştirmesi beklenmektedir.
@BaşkanOnline
Noldu ismail hayırdır. Ne dedi sana hain mi dedi zoruna mı gitti. Hain değil misin yani@dark slayer o mesajını gördüm Bir daha bana hakaret etme sen kim oluyorsun da bana hakaret ediyorsun Ben hain mi Hain değilim benim şerefime de asla laf ettirmem
Nolmuş ilkokul mezunu oyun başkanı olsa sankiBunlar meclisi alsaymış oyun başkanınıda yanlış atanacakmış demek ki![]()
Neyse ki böyle acemilere meclis başkanlığı gibi önemli bir makamı bırakmadıkBunlar meclisi alsaymış oyun başkanınıda yanlış atanacakmış demek ki![]()
Ciddiyeti severiz disipline hastayız makamlar ve oyun emin ellerde başkanım rahat olunVallahi helal olsun cidden işinizi ciddiyeti ile yapmanız sevindirici tebrik ederim
Elinde Kanıt var mı yok Bunu sen de biliyorsun ben o Parti için elimden geleni yaptım ama siz bunu anlamıyorsunuz öyle özelden küfür yazmaya benzemiyor değil mi Kadir Başkan biriniz beni tehdit eder biriniz küfür eder biriniz özelden saçma sapan konuşurNoldu ismail hayırdır. Ne dedi sana hain mi dedi zoruna mı gitti. Hain değil misin yani
Ekli dosyayı görüntüle VID-20250221-WA0046.mp4@dark slayer o mesajını gördüm Bir daha bana hakaret etme sen kim oluyorsun da bana hakaret ediyorsun Ben hain mi Hain değilim benim şerefime de asla laf ettirmem
Biz kimseyi tehdit etmedik küfürde etmedik kanıtın varsa çıkar gösterElinde Kanıt var mı yok Bunu sen de biliyorsun ben o Parti için elimden geleni yaptım ama siz bunu anlamıyorsunuz öyle özelden küfür yazmaya benzemiyor değil mi Kadir Başkan biriniz beni tehdit eder biriniz küfür eder biriniz özelden saçma sapan konuşur
Bundan sonra böyle. Kim ne hakederse ooooElinde Kanıt var mı yok Bunu sen de biliyorsun ben o Parti için elimden geleni yaptım ama siz bunu anlamıyorsunuz öyle özelden küfür yazmaya benzemiyor değil mi Kadir Başkan biriniz beni tehdit eder biriniz küfür eder biriniz özelden saçma sapan konuşur
Gruplarinizda millete racon kesmekde olmuyor değil mi kösem başkanımElinde Kanıt var mı yok Bunu sen de biliyorsun ben o Parti için elimden geleni yaptım ama siz bunu anlamıyorsunuz öyle özelden küfür yazmaya benzemiyor değil mi Kadir Başkan biriniz beni tehdit eder biriniz küfür eder biriniz özelden saçma sapan konuşur
Öyle gruplarda Ajan takılmaya da benzemiyor beso başkanım Senden ala Ajan görmedimGruplarinizda millete racon kesmekde olmuyor değil mi kösem başkanım
Bana en son bisey yapacaktın neydi o burada söyler misin![]()
De valla var mı ettirmiyorsun etiketledim@dark slayer o mesajını gördüm Bir daha bana hakaret etme sen kim oluyorsun da bana hakaret ediyorsun Ben hain mi Hain değilim benim şerefime de asla laf ettirmem