Yanlış Hakim Ataması Hk. (18 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
Yasaklı Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Şu an sadece meclis seçimleri oldu Onu da Niye kaybettik 8 Parti olabiliriz Biz 55 vekil tek başımıza size diğer tüm partiler oy attı eğer yanlış bilmiyorsam
Ama oyunda seçimde oy kullanan vekil sayısından dolayı 55 vekili alanın kesin kazanması gerekiyordu. Neden kazanamadınız

Ahmetorhann

Uyanış…
Vatandaş
Adalet Bakanlığı tarafından yapılan Oyun Hakimi atamasında ciddi bir hata tespit edilmiştir. Mevzuata göre hakim olabilmek için üniversite mezunu olma şartı bulunmasına rağmen yapılan atamada bu kriter göz ardı edilmiş ve lise mezunu bir oyuncu atanmıştır.

Adaletin doğru şekilde işlemesi ve sistemin güvenilirliğinin korunması adına bu atamanın derhal düzeltilmesi gerekmektedir. Yetkililerin bu yanlışı bir an önce telafi etmesi ve usule uygun şekilde yeni bir atama gerçekleştirmesi beklenmektedir.
@BaşkanOnline
Vallahi helal olsun cidden işinizi ciddiyeti ile yapmanız sevindirici tebrik ederim

İsmail bozkaya

Türk Ulus Birliği partisi
Vatandaş
Noldu ismail hayırdır. Ne dedi sana hain mi dedi zoruna mı gitti. Hain değil misin yani
Elinde Kanıt var mı yok Bunu sen de biliyorsun ben o Parti için elimden geleni yaptım ama siz bunu anlamıyorsunuz öyle özelden küfür yazmaya benzemiyor değil mi Kadir Başkan biriniz beni tehdit eder biriniz küfür eder biriniz özelden saçma sapan konuşur

A M İ R A L

Milli Gençlik
Vatandaş
Elinde Kanıt var mı yok Bunu sen de biliyorsun ben o Parti için elimden geleni yaptım ama siz bunu anlamıyorsunuz öyle özelden küfür yazmaya benzemiyor değil mi Kadir Başkan biriniz beni tehdit eder biriniz küfür eder biriniz özelden saçma sapan konuşur
Biz kimseyi tehdit etmedik küfürde etmedik kanıtın varsa çıkar göster

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Bundan sonra böyle. Kim ne hakederse oooo

B E S O

📈💰𝟓𝟑.𝐃ö𝐧𝐞𝐦 𝐄𝐤𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢 𝐁𝐚𝐤𝐚𝐧ı 📈💰
Vatandaş
Gruplarinizda millete racon kesmekde olmuyor değil mi kösem başkanım
Bana en son bisey yapacaktın neydi o burada söyler misin 😀

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Aldığım duyumlara göre eğer meclis başkanlığını alsalarmış, yönetimi oyun başkanı atayacaklarmış🤣🤣🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...