Yazma daha tamamAsıl seni ciddiye Almasınlar Siz buraya kavga etmeye gelmişsiniz adam akıllı atama itirazımda bulunmaya değil Böyle hep kavga ediyorsunuz
Yazma daha tamamAsıl seni ciddiye Almasınlar Siz buraya kavga etmeye gelmişsiniz adam akıllı atama itirazımda bulunmaya değil Böyle hep kavga ediyorsunuz
Sen gördün anladığına göre silebilirim rezil olma diyeNiye sildin o zaman yemedi değil mi
Sana sormayacağım yazarken ama yazmayacağım cidden Seninle uğraşamam uğraşacak bir başkan değilsin Sen anca özelden küfür etmeyi seversin ama özelden ettiğin küfürü asla oyunda edemezsinYazma daha tamam
YazmaSana sormayacağım yazarken ama yazmayacağım cidden Seninle uğraşamam uğraşacak bir başkan değilsin Sen anca özelden küfür etmeyi seversin ama özelden ettiğin küfürü asla oyunda edemezsin
Kanıt da gel Kanıt da Kanıt var mı yokSen gördün anladığına göre silebilirim rezil olma diye
Yazıyorum Var mı bir diyeceğin
Küfür etmedim ve hakaret etmediğim sürece istediğim gibi yazabilirimYazıyorum Var mı bir diyeceğin
SilYazıyorum Var mı bir diyeceğin
Boşver be reis, zaten oyunu duymadığınız , görmediğiniz için 55 vekille bile kaybediyorsunuz.Hahahah neyse tartışmaya gerek duymuyorum bir hata varsa yönetim incelesin bir ceza verilecekse kabulüm burda tartışmaya bile gerek duymuyorum fazla büyütüyorsunuz![]()
Kendi parti yönetimin bile savunmuyor sen neyin tribindesinKüfür etmedim ve hakaret etmediğim sürece istediğim gibi yazabilirim
20 dakikadır "yazmayacağım yazmıyorum size yazmaya değmez yazmayacağım yazmıyorum" Bu döngüye girdin kösem gidebilirsin KÖSEM baskanimYazıyorum Var mı bir diyeceğin
Silmeyeceğim
Benim hakkımda ithamlarda bulunmasanız gideceğim etiketleme gidiyorum20 dakikadır "yazmayacağım yazmıyorum size yazmaya değmez yazmayacağım yazmıyorum" Bu döngüye girdin kösem gidebilirsin KÖSEM baskanim
KaybolSilmeyeceğim
Sen kaybolKaybol
Tam kayboldum.Sen kaybol
Pugby nasıl gidiyorSen kaybol
Yürek medya halkın sesi prime dönem açılsınKonu mühim, Oyun Hakimi ve Onun Atadığı Bir Kolluk Kuvveti varsa şayet her ikisi de görevden acilen alınmalıdır. Adalet Bakanlığı hakkında kararı oyun yönetimi verecektir. Bu yüzden konu hakkında yorum yapmıyoruz.