Yanlış Hakim Ataması Hk. (4 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FatihBey0

Türk Ulus Birliği & 53.Dönem Adalet Bakanı
Vatandaş
Bana verilen isimleri mezun mu değil mi kontrol edemem sisteme adını yazdığım da mezun değilse veya şartları karşılamıyorsa uyarı verebilir ne yani bir hata yapıldı diye ceza mı verilmeli

İsmail bozkaya

Türk Ulus Birliği partisi
Vatandaş
Bana verilen isimleri mezun mu değil mi kontrol edemem sisteme adını yazdığım da mezun değilse veya şartları karşılamıyorsa uyarı verebilir ne yani bir hata yapıldı diye ceza mı verilmeli
Işte ben de bunu diyorum ama bazı başkanlar anlamıyor ki Başkanım Niyeyse Başkanım buraya girmeyin Bence bunların amacı itirazda bulunmak değil kavga etmek bizi kışkırtmak

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
Yasaklı Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Yok canım ne cezası lütfen ama. Senin bakan olarak yaptığın atamalardan tabi ki sorumlu olan bizleriz. Bize ceza verilsin seninle hiç bir alakası yok

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Kral sana tebrik mesajı yazdığımda ne demiştim hatırladın mı. Partinden aldığın emirler doğrultusunda hareket ettiğin sürece adalete inanmıyorum diye. Bu sözümü haklı çıkarttın.

B E S O

📈💰𝟓𝟑.𝐃ö𝐧𝐞𝐦 𝐄𝐤𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢 𝐁𝐚𝐤𝐚𝐧ı 📈💰
Vatandaş
sistemde bu tür uyarıların çıkmaması atanacak kişilerin şartlara uygunluğunun kontrol edilmemesini maalesef geçerli kılmaz. Bu hatanın farkında olmanız ve gerekli önlemleri almanız önemli😀

FatihBey0

Türk Ulus Birliği & 53.Dönem Adalet Bakanı
Vatandaş
Yok canım ne cezası lütfen ama. Senin bakan olarak yaptığın atamalardan tabi ki sorumlu olan bizleriz. Bize ceza verilsin seninle hiç bir alakası yok
Hahahah neyse tartışmaya gerek duymuyorum bir hata varsa yönetim incelesin bir ceza verilecekse kabulüm burda tartışmaya bile gerek duymuyorum fazla büyütüyorsunuz 😆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...