kaledeKsksksks bu arada rakip kim @MAGARSUS
pargalı
defans
alparslan ferhat göktuğ
orta saha
sera ahmet erol
forvet
büşra
kaledeKsksksks bu arada rakip kim @MAGARSUS
Orta sahada patladım kskskskalede
pargalı
defans
alparslan ferhat göktuğ
orta saha
sera ahmet erol
forvet
büşra
Noldi?Bunu görünce liya'yı arar oldum kdkdk @liyaa nerdesin liyaaa
@SILA çok şimarıyor ve üslubu bozuk. Onu görünce senin değerini daha çok anladım. İyi ki varsın liyaNoldi?
Övdün mu gömdün mü sende iyiki varsın kadir@SILA çok şimarıyor ve üslubu bozuk. Onu görünce senin değerini daha çok anladım. İyi ki varsın liya
Sırf kızın konuşma sekline baktım ben bu şekilde değilim benzetmen hoşuma gitmedi@SILA çok şimarıyor ve üslubu bozuk. Onu görünce senin değerini daha çok anladım. İyi ki varsın liya
Birbirinizin arasında dağlar kadar fark var sana kurban olsun o. Ne Benzetmesi yanına bile yaklaşamaz senin oSırf kızın konuşma sekline baktım ben bu şekilde değilim benzetmen hoşuma gitmedi
Çok acıktım kadir sinirlerim tepeme yavaş yavaş yaklaşıyorBirbirinizin arasında dağlar kadar fark var sana kurban olsun o. Ne Benzetmesi yanına bile yaklaşamaz senin o
Canavar gibi, ben hiç açıkmadım. İftarda 1 tepsi sigara içecem sadeceÇok acıktım kadir sinirlerim tepeme yavaş yavaş yaklaşıyorsen nasılsın iyimisjn uğraşma milletle
Ben bilmiyorum ya bu sene dayanamıyorum sigarayı fazla kullanma yinede ağız burun kulak hepsi için ayrı ayrı yakCanavar gibi, ben hiç açıkmadım. İftarda 1 tepsi sigara içecem sadece![]()
Katılıyorum bencedeÇok acıktım kadir sinirlerim tepeme yavaş yavaş yaklaşıyorsen nasılsın iyimisjn uğraşma milletle
Bi sıkıntı mı var neganKatılıyorum bencede
Benle yok şükürBi sıkıntı mı var negan![]()
Nasılsın nasıl gidiyor oruçBi sıkıntı mı var negan![]()
Bende öyle düşünmüştümBenle yok şükür
Bu sene gitmiyor çok acıktım senin nasıl gidiyor sende durumlar nasılNasılsın nasıl gidiyor oruç
benimde öyle çok acikiyorumBu sene gitmiyor çok acıktım senin nasıl gidiyor sende durumlar nasıl
Tutmasambenimde öyle çok acikiyorum
yok iyi ilk 3 gün geçsin o da geçerTutmasamacabaaaa