ZAFER BİZİMDİR.! (4 Kişi İçeride)

Emil Aliyev

TÜRK ULUS PARTİSİ ANKARA YEDEK-2 Milletvekili
Vatandaş
Büyük Zafer Sebebiyle Partimizin üyelerini Tebrik edip Karşı Partiye Sesleniyorum Sesiniz Çok gür Çıkıyor Sesinizin Tonunu Azaltmağınıda Biliriz Kaybettiniz Bunu kabul edin Gerçekler Acıdır Ama Ne olursa olsun gerçek değişmez 😎

Tozkoparan..

53.DÖNEM RİZE ŞEHİR VALİSİ Altın ok
Vatandaş
Büyük Zafer Sebebiyle Partimizin üyelerini Tebrik edip Karşı Partiye Sesleniyorum Sesiniz Çok gür Çıkıyor Sesinizin Tonunu Azaltmağınıda Biliriz Kaybettiniz Bunu kabul edin Gerçekler Acıdır Ama Ne olursa olsun gerçek değişmez 😎
Kayıp etmek seninin içinde var benim içinde hiç kimse Men kayıp etme diyemez yeri geldiyinde kazanırsin yeri geldiyinde kayıp edərsin kimsi ihanetle kazanır kimisi sadakatla

Tozkoparan..

53.DÖNEM RİZE ŞEHİR VALİSİ Altın ok
Vatandaş
Zafer mi? Yoksa Gölge Oyunları mı?"

Siz ne kadar zafer çığlıkları atarsanız atın, biz gerçeğin peşindeyiz. Gürültü yapmakla suçladığınız bizler değiliz; asıl gürültüyü yapan, zafer naralarıyla gerçeği örtbas etmeye çalışanlar!

Biz susmayız, gerçek peşinde yürümeye devam ederiz. Sandıklar kapanmış olabilir ama mücadelemiz bitmedi!

Emil Aliyev

TÜRK ULUS PARTİSİ ANKARA YEDEK-2 Milletvekili
Vatandaş
@Tozkoparan.. Kaybettiniz ama yine de utanmayarak bize çamur atıyorsunuz Sandıkı koyduk Ve sizi Mahv ettik ezdik bu kadar bitti Kazanamadınız bundan sonrada kazanamayacaksınız