Eski ben umursamam yeniliklerle tanışırim önceGeçmişi unutmanın geleceği olamaz önce eski defterleri bi oku derim sınavda kalma sonra
Eski ben umursamam yeniliklerle tanışırim önceGeçmişi unutmanın geleceği olamaz önce eski defterleri bi oku derim sınavda kalma sonra
Ezmesinler geçmişle dikkat et kdkfkclEski ben umursamam yeniliklerle tanışırim önce
Geçmişimle kimse beni ezemez merak etmeEzmesinler geçmişle dikkat et kdkfkcl
Yenilikler için de güncellemeyi beklemeni öneriyorum![]()
Hem 1 dönəmlik oyun başkanı çıkardinz diye bu kadarda sevinmemek gerek çünkü onunda bir bitme zamanı varEzmesinler geçmişle dikkat et kdkfkcl
Yenilikler için de güncellemeyi beklemeni öneriyorum![]()
Kayıp etmek seninin içinde var benim içinde hiç kimse Men kayıp etme diyemez yeri geldiyinde kazanırsin yeri geldiyinde kayıp edərsin kimsi ihanetle kazanır kimisi sadakatlaBüyük Zafer Sebebiyle Partimizin üyelerini Tebrik edip Karşı Partiye Sesleniyorum Sesiniz Çok gür Çıkıyor Sesinizin Tonunu Azaltmağınıda Biliriz Kaybettiniz Bunu kabul edin Gerçekler Acıdır Ama Ne olursa olsun gerçek değişmez![]()
Haklısın sana laf anlatmaya çalışan bende kabahat sen devam et başkanım güncelleme yenilik falan önün açık dümdüz yol ak gitHem 1 dönəmlik oyun başkanı çıkardinz diye bu kadarda sevinmemek gerek çünkü onunda bir bitme zamanı var
Edebiyat yapma kral tamamKayıp etmek seninin içinde var benim içinde hiç kimse Men kayıp etme diyemez yeri geldiyinde kazanırsin yeri geldiyinde kayıp edərsin kimsi ihanetle kazanır kimisi sadakatla
Tam ya siz zəfərinzi kutlayın 1 dönəmlik zaferinziHaklısın sana laf anlatmaya çalışan bende kabahat sen devam et başkanım güncelleme yenilik falan önün açık dümdüz yol ak git![]()
Zafer mi? Yoksa Gölge Oyunları mı?"Büyük Zafer Sebebiyle Partimizin üyelerini Tebrik edip Karşı Partiye Sesleniyorum Sesiniz Çok gür Çıkıyor Sesinizin Tonunu Azaltmağınıda Biliriz Kaybettiniz Bunu kabul edin Gerçekler Acıdır Ama Ne olursa olsun gerçek değişmez![]()
En azından biz kaybedincede biryerlerimiz kalkmıyorburda Felsefe Ve ya Filozofların Söylediği sözleri konuşmuyoruz Kazamadınız Kaybettiniz bu kadar @Tozkoparan..
Arkadaşlar kayıp etmek bir sorun varmı bu gün kayıp edəriz yarin kazaniriz amam kimseye boyun eymyiz kimise gölesi altına girmeyizburda Felsefe Ve ya Filozofların Söylediği sözleri konuşmuyoruz Kazamadınız Kaybettiniz bu kadar @Tozkoparan..
Tamam bakalım@Tozkoparan.. Kaybettiniz ama yine de utanmayarak bize çamur atıyorsunuz Sandıkı koyduk Ve sizi Mahv ettik ezdik bu kadar bitti Kazanamadınız bundan sonrada kazanamayacaksınız
Eskileri unutma derim yinede@Tozkoparan.. Kaybettiniz ama yine de utanmayarak bize çamur atıyorsunuz Sandıkı koyduk Ve sizi Mahv ettik ezdik bu kadar bitti Kazanamadınız bundan sonrada kazanamayacaksınız
Sana ne Camur atıcam Övünme - ilk zayıflık işareti, ancak harika şeyler yapabilen insanlar dillerini dişlerinin dibinde tutarlar.@Tozkoparan.. Kaybettiniz ama yine de utanmayarak bize çamur atıyorsunuz Sandıkı koyduk Ve sizi Mahv ettik ezdik bu kadar bitti Kazanamadınız bundan sonrada kazanamayacaksınız
Benim kaybedecek yada kazanacak birşeyim yok şunun şurasında hazirana kadar oynayacağım sadece partimin gelişmesine bir karınca misali gelişmesini istiyorum@gork4m Bize laf atana kadar belkide kazanmağın yollarını düşünürsünüz![]()