Övünme - ilk zayıflık işareti, ancak harika şeyler yapabilen insanlar dillerini dişlerinin dibinde tutarlar.Yaw bi susar mısın lütfen kendi kendine çalıp oynuyosun be arkadaş saat gecenin 2’si git abilerinin yanına hadi![]()
Övünme - ilk zayıflık işareti, ancak harika şeyler yapabilen insanlar dillerini dişlerinin dibinde tutarlar.Yaw bi susar mısın lütfen kendi kendine çalıp oynuyosun be arkadaş saat gecenin 2’si git abilerinin yanına hadi![]()
Yaw sende googlede bişey öğrenmişsin 2 oldu herkese bunu yazıyosun.Övünme - ilk zayıflık işareti, ancak harika şeyler yapabilen insanlar dillerini dişlerinin dibinde tutarlar.
GOGLE deyil atlar sözü buYaw sende googlede bişey öğrenmişsin 2 oldu herkese bunu yazıyosun.![]()
Ataların bu sözü bizzat sana mı iletti sen nerden gördün googleden görmedin miGOGLE deyil atlar sözü bu
Sana atalar sözünü kim iletiyorsa nerden gördünse bende ordan gördümAtaların bu sözü bizzat sana mı iletti sen nerden gördün googleden görmedin mi![]()
Ben googlede görüyorum valla atalarım mezardan kalkıpta bana atasözü söylemeyeceğine göre google mantıklı geliyorSana atalar sözünü kim iletiyorsa nerden gördünse bende ordan gördüm
Ben bizat atlardan dinlədimi dedim atalar sözü dedim sen yanlış anlamışsinBen googlede görüyorum valla atalarım mezardan kalkıpta bana atasözü söylemeyeceğine göre google mantıklı geliyor![]()
Hmm okBen bizat atlardan dinlədimi dedim atalar sözü dedim sen yanlış anlamışsin
Biz Her Zaman Türk Ulus Partisi ve üyeleri olarak her zaman saygılı ve Medeni İnsanlarız 1-ci Siz bizim zaferimizi hazım edemeyip Bize laf atıyorsunuzAy zafer zəfər ya anladık be kardeşim zafer Kazındı doğru amam sayğili konuşmayıda öğrenmelisiniz
Ya senin ne zaferini hazm edemiyorum benim görəvim var zaten siz kazndinz və ya kayıp etdiniz umurmuzda diyilBiz Her Zaman Türk Ulus Partisi ve üyeleri olarak her zaman saygılı ve Medeni İnsanlarız 1-ci Siz bizim zaferimizi hazım edemeyip Bize laf atıyorsunuz
Sende gözü bize mi diktin dur be sen geldiysen kesin birileri ban yicekşu ahmetle tozkoparan yüzünden yorumları okuyamıyorum bunları banlasanıza 1-2 saat geç geldik ne konuşmuş millet bakalım
Biz yolumuzda devam edicez kimsenin gölgesi altınla yaşamıycazSende gözü bize mi diktin dur be sen geldiysen kesin birileri ban yicek![]()
Hocam sensin tamamBiz yolumuzda devam edicez kimsenin gölgesi altınla yaşamıycaz
Bu imalarınzda bizə sökmezZafer Bizimdir!
Dünyanın dört bir yanına ilan ediyoruz: Başkanonline’nin sefiri Sinan Sevim’dir! Adaletin ve kudretin sesi, iradenin sarsılmaz temsilcisi… Onun adı zaferle anılacak, gökyüzüne yankılanan bir ferman gibi hükmünü sürdürecektir!
Bize karşı duranlar bilsin ki, bu bir uyarı değildir bu bir hüküm, bir kadere davettir! Zafer kaçınılmazdır, çünkü biz inandık, çünkü biz yürüdük, çünkü biz kazandık!
Şimdi sesleniyoruz: Eğilin ya da yolumuzdan çekilin!Ekli dosyayı görüntüle 21074