Hemde 56 dan ayar verdi sizeverdi ayarı çıktı mıFırat kim lan ayar verecekmiş komik adamsın kadir
Hemde 56 dan ayar verdi sizeverdi ayarı çıktı mıFırat kim lan ayar verecekmiş komik adamsın kadir
ŞamarlamışFırat kardeşim size direk ayar vermeye geldi ajan falan hikaye. Vergi ayarı çıktı temiz![]()
Tasvip kadirS
İstenmeyen oyuncu ilan etseydiniz diyorum kac defa neden etmediniz adalet bakanı da sizdeyken. Sametin yaptıklarını dogru bulmuyorum dedim tasnif te etmiyorum dedim. Ama partimden ihrac etmıcem dedim. Gidin yonetıme bildirin, istenmeyen oyuncu ilan edin destekleyelim dedm. Neden yapmadınız soruyorum size.
Bak parti baskani ne diyor ben ihrac etmeyeceğim yönetime gidin derdiniz neyse söyleyin ancak öyle diyorEmirhan kardeşim bak ben demiyorum ki biri öyle dedi böyle dedi ben diyorum ki şuan bir konu var değil mi herkes savunuyor ve güzel bir durum ama bunu sametin konusu açıldığında neden kimse üstüne düşmedi neden şuan ki savunanlar savunmadı ben onu soruyırum
Kuralları okumanızı tavsiye ediyoruz Sinan bey.Şimdi buradan şunu söylemek istiyorum. Hiç bir platform da kadına hakaret ve küfürü desteklemiyorum fakat @SametÜnal. denen sapığın Sevim başkan ile olan konuşmalarını bir çok kişi gördü ve @KadirBey. da platform dışı bir mesaj olduğu için oyun yönetiminin karışamayacağını söyledi ve konu kapandı bu arada o konuya hiçbiriniz yanıt vermiyordunuz neden ? Çünkü sizin partinizdeki üyeydi o yüzden değil mi. Hee şimdi namus bekçisi oldunuz. Yazık size parti başkanının söylemesiyle burada yorum yapan her bir oyuncu sadece Kukladan ibarettir. Eğer platform dışı olan bir konuşmaların geçerliliği var ise benim elimde kadına küfür ve hakaretin bulunduğu 3-4 üye mevcut onlarında gereğinin yapılmasını arz ederim @BaşkanOnline
Uygun görüp görmemek yönetime ait.Aynı şekilde samet ünal da aynı küfürleri etmişti o zaman istenmeyen oyuncu ilan edecekken geri çevrildi bu denli kişiler kadınlara küfür hakaret edenlerin oyundan uzaklaştırılması gerekiyor kadınlara hakaret küfürü asla kaldıramayız gereken yapılsın !
Platform dışı konusunu saptırıyorsunuz, bunun için de ceza alacaksınız.Ayrıca platform dışında kadir aydın şahsının, ailevi değerlere ve türlü ağır hakaretler ettiği küfürler de göz ardı edilmişti yine.
Agresif tavırlarınızdan siz de ceza alacaksınız.Kime ettim lan adi herif utanmaz ahlaksız
İşte sen busun sıkışınca küfüre başlarsın. Ettiğin kişiyi çok iyi biliyorsun adını ben açıklamayacam o isterse gelir açıklar @BaşkanOnline bu adamın burda kaçıncı küfüru artık yeter aramızda küfürbaz istemiyoruz
Olay bana patladıAgresif tavırlarınızdan siz de ceza alacaksınız.
Konu altında kim varsa 2 saate görüşeceğizOlay bana patladı
Bunlar çete halinde geliyor burda bir konuyu konuşuyoruz adam gelmiş sen ses de buna küfür ettin , bende ispatlamazsan namussuzsun dedim ne var bundaKonu altında kim varsa 2 saate patlayacak
Olay sana patlamadı, sen çok argo konuşuyorsun Oğuzhan. Şu konuşmalarını düzeltsen belki insanlar ile iletişim kurabileceksinOlay bana patladı
Olayı başlatan ilk mesaj çok belli.Bunlar çete halinde geliyor burda bir konuyu konuşuyoruz adam gelmiş sen ses de buna küfür ettin , bende ispatlamazsan namussuzsun dedim ne var bunda
Devam devam.Olay sana patlamadı, sen çok argo konuşuyorsun Oğuzhan. Şu konuşmalarını düzeltsen belki insanlar ile iletişim kurabileceksin
Bak ben sana hakaret ediyor muyum yaklaşım önemli sinir oluyorum 2 tane kendini bilmez gelmiş konuyu saptırıyorOlay sana patlamadı, sen çok argo konuşuyorsun Oğuzhan. Şu konuşmalarını düzeltsen belki insanlar ile iletişim kurabileceksin
Ben doğruyu söyledim sadece şuan, buyursun gelsin , tartışalım eşit şekilde.Devam devam.
Cevap ver Oğuzhan![]()