Kadir tokatlamaca apk indir oyun club
Beni yıkmaya gücünüz, yıkıldığımı görmeye ömrünüz yetmez.
Demişler ki kadir öldü, ama kadir geri döndü..
Hepiniz gelin hepinizzz
Sağol dayım iyi şükür sen nasılsın.@KadirBey. Nasılsın dostum. Keyfin sıhhatin yerinde umarım
Yok be kankaaa montaj bunlar , sen bizi bilmiyor musunS
Sağol dayım iyi şükür sen nasılsın.
Bende şimdi seni fatihi ekremi efeyi düşman olarak kodluyordum kendime
Bir program indirimdim virüs girdi telefona anlatırın ben sana bilhassa sonraS
Sağol dayım iyi şükür sen nasılsın.
Bende şimdi seni fatihi ekremi efeyi düşman olarak kodluyordum kendime
SkskdkdkkdkdmsmmsmsmsmsmsmsmKadir suriyeden geliyor urfada buluşuyoruz adana otobüsine binip copy centera geliyor fatihi de çağırıyoruz fatihin boğazına faber castell i dayayıp seni izlemesi için zorluyoruz kadir de gerekeni yapıyor
Partiyi sana devrediyorum bekleBir program indirimdim virüs girdi telefona anlatırın ben sana bilhassa sonra![]()
İyi bayramlarOoğğhh
Kralllllll devamını wp den yaz heyecanlandımKadir suriyeden geliyor urfada buluşuyoruz adana otobüsine binip copy centera geliyor fatihi de çağırıyoruz fatihin boğazına faber castell i dayayıp seni izlemesi için zorluyoruz kadir de gerekeni yapıyor
Başka bir dünyada başka bir bedenle bu sefer Ömer baba olarak dönecek deli hikmetimAğlamıyorum gözüme Tomris kaçtı
Skskkskskskksks gelir gelmez sana da sallasın bir ikiBaşka bir dünyada başka bir bedenle bu sefer Ömer baba olarak dönecek deli hikmetim
Sol sağ 1-2Skskkskskskksks gelir gelmez sana da sallasın bir iki![]()
Öfke ile kalkan zarar ile oturur yiğidimPartiyi sana devrediyorum bekle![]()
Zararını sen gör bananeÖfke ile kalkan zarar ile oturur yiğidim![]()
Darbecileretbir yaptirim uygulanacakmiZararını sen gör banane![]()
@sakaahmet3419 devret herşeyi o planladı zaten kıskanıyor da seni biziZararını sen gör banane![]()
@sakaahmet3419 sen bizi mi kıskanıyorsun.@sakaahmet3419 devret herşeyi o planladı zaten kıskanıyor da seni bizi
Evett herşey onun olanıydı parti onun hakkı@sakaahmet3419 devret herşeyi o planladı zaten kıskanıyor da seni bizi