Bu söz çok ağır insanların nere döneceği seni ilgilendirmez ayıp bir cümle muhatap olmuyorsa bunu da yazmiycaktinSenle muhattap olmuyprum fırat sen muhatap olacağım biri değilsin. Hadi geldiğin dağa dön.
Bu söz çok ağır insanların nere döneceği seni ilgilendirmez ayıp bir cümle muhatap olmuyorsa bunu da yazmiycaktinSenle muhattap olmuyprum fırat sen muhatap olacağım biri değilsin. Hadi geldiğin dağa dön.
La bi kaybol sende. Şamarlıcam seni de şimdiLaaaaaan birbirini döne döne bulan cenahın ipi uzun bırakılanları siz beni banlatmak için küfür istiyorsunuz ya sizin yapmadığnız iş mi sanki hehhhhh hiç yapmamış gibi burda bide sütten çıkma ak kaşık role playi mi yapıyorsunuz.
Sen kimsin birader türemeyin.Bu söz çok ağır insanların nere döneceği seni ilgilendirmez ayıp bir cümle muhatap olmuyorsa bunu da yazmiycaktin
Burayla aynıHelal , oyun kullanıcı adın neydi meraktan soruyorum
Tek gördüğüm noktalı virgül sensin Fırat ne yapsın senin gibi girolara çakıyor ses senden çıkıyorNe yaparsın fırat hayırdır. Sen gibileri çok gördük biz. Sadece noktadan ibaretsin işte.
Türeme değil bir insana imalı bir şekilde konuşamasin ve bugüne kadar aynı partideydik unutmana şaşırdımSen kimsin birader türemeyin.
Sen yine yanlış anladın konuyuTutunamayanları ve altın ok partisini rakip görmüyorum
Kardeş sen hiç küfür etmeden konuşmayı bilmiyormusun ayıp vallahi yaTek gördüğüm noktalı virgül sensin Fırat ne yapsın senin gibi girolara çakıyor ses senden çıkıyor
Seni biliyorum unutmadımda karışma demek istedim ima etmedim bu arada açık açık söyledim.Türeme değil bir insana imalı bir şekilde konuşamasin ve bugüne kadar aynı partideydik unutmana şaşırdım
Sen anca piliç tokatlarsın laaaa onu da elini ayaklarını birileri tutarsa yaparsın.La bi kaybol sende. Şamarlıcam seni de şimdi
Abim kimsenin kimseyi gönderdiği yok. Biri küfür ediyor. Diğeride ona küfür ediypr. Eee son küfür eden sonra msj silip küfür etmemiş gibi çoluk çocuk var seviyene düşemeyeceğim diyor. Yani tiyatro anladınmıKavga sebebine bak ya asıl küfür eden kaçıp saklanıyor koyunlarını gönderiyor
Yav skskskskksksSen anca piliç tokatlarsın laaaa onu da elini ayaklarını birileri tutarsa yaparsın.
Daga don demek istediğim net bir şekilde ima değil mi insanlarin gorusune saygı duyman gerek abi her nolursa olsun zaten karismiycaktim ama mesaj zoruma gittiSeni biliyorum unutmadımda karışma demek istedim ima etmedim bu arada açık açık söyledim.
Kardeş hadi git burdan ima etmedim açık açık söyledim diyorum zaten o anladı mevzuyu sen karışma.Daga don demek istediğim net bir şekilde ima değil mi insanlarin gorusune saygı duyman gerek abi her nolursa olsun zaten karismiycaktim ama mesaj zoruma gitti
Sana biri kufur ettinde sen çiçek mi veriyorsun o kadar genişmisinAbim kimsenin kimseyi gönderdiği yok. Biri küfür ediyor. Diğeride ona küfür ediypr. Eee son küfür eden sonra msj silip küfür etmemiş gibi çoluk çocuk var seviyene düşemeyeceğim diyor. Yani tiyatro anladınmı
Reis ben görüşünü ve fikrimi belirrtim ve sende benim ne demek istediğimi anladınKardeş hadi git burdan ima etmedim açık açık söyledim diyorum zaten o anladı mevzuyu sen karışma.