GAZZE İÇİN İSRAILE BOYKOT (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan liyaa
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
"Gazze’de yaşananlar, insanlık adına büyük bir acı ve endişe kaynağı. Binlerce masum insanın hayatını kaybetmesi, yerinden yurdundan edilmesi, her gün daha da derinleşen bir kriz yaratıyor. Bu zor zamanlarda, insana ve insan haklarına saygı, barış ve adaletin ön planda olması gerektiğini bir kez daha hatırlıyoruz. Gazze halkı için sesimizi yükseltmeli, insan haklarının korunması ve barışın sağlanması adına daha fazla adım atılmasını talep etmeliyiz. Birlikte daha güçlü, birlikte daha insanca bir dünya mümkün."

Hep birlikte bir ses olalım masum insanlara...
Bu Konu üzerinden bazı durumları açıklama gereğinde bulunalım. Herkes burada bir şeyler deme özgürlüğüne sahiptir taa ki başka birini engelleyene kadar. Her kişi dilediği kadar boykot edebilir de etmeyebilir de o kişinin kendi hür kararıdır. Burada her 2 yönetim Mağdur veyahut masum değildir. Burada Mağdur ve Masum orada öldürülen ve esir tutulan Halkları ve Milletidir. Çünkü her 2 yönetim zaman zaman samimi olmayan açıklamalar ve tavırlar sergilemiştir. Bakınız Filistin Yönetiminin Doğu Türkistana zarar veren çinle yakın görüşmeleri ve İsrailin yaptığı tavırlar. Bazı şeyleri etütte etmek gerekiyor. Şu anda En çok Boykot edilmesi gereken Coca-Cola Markası Kendi Şirketinden çok İzzet Özilhanın Grubu olan Anadolu grubunun elindedir. Anadolu Grubunun şu anda Togg Adlı Markanın Sahibidir. O zaman Buna da Boykot edilmesi gerekir bu mantıkla gidersek eğer. Biz şu anda Boykot yapsak bile 6 ay sonra o Markalara teşvikler başlatılır. Şu anda Boykot yaparsak eğer evimizde hiçbir ürün girişi bile olmayabilir yani o derecedeyiz. Evet herkes O Masum canlara üzülüyoruz fakat Boykot yapın diye kimse zorlanamaz. Sürçü lisan ettiysek affola.

Baran Akın

Yeni Üye
Vatandaş
Özrünü kabul etmiyorum umarım insanlara hakaret etmediğin terör ya da hayvan benzetmesi yapmadığın ifade özgürlüğüne saygı duyduğun bir birey olursun. İyi oyunlar
Eren başkanım konuyla alakam yok ama okudugum kadarıyla liya hanım üstüne düşeni yapmıs neden bu kadar gerginsiniz size bir starbucks ısmarlamak isterim gerginliğinizi alır 🙏

L

liyaa

Ziyaretçi
Bu Konu üzerinden bazı durumları açıklama gereğinde bulunalım. Herkes burada bir şeyler deme özgürlüğüne sahiptir taa ki başka birini engelleyene kadar. Her kişi dilediği kadar boykot edebilir de etmeyebilir de o kişinin kendi hür kararıdır. Burada her 2 yönetim Mağdur veyahut masum değildir. Burada Mağdur ve Masum orada öldürülen ve esir tutulan Halkları ve Milletidir. Çünkü her 2 yönetim zaman zaman samimi olmayan açıklamalar ve tavırlar sergilemiştir. Bakınız Filistin Yönetiminin Doğu Türkistan yakın görüşmeleri ve İsrailin yaptığı tavırlar. Bazı şeyleri etütte etmek gerekiyor. Şu anda En çok Boykot edilmesi gereken Coca-Cola Markası Kendi Şirketinden çok İzzet Özilhanın Grubu olan Anadolu grubunun elindedir. Anadolu Grubunun şu anda Togg Adlı Markanın Sahibidir. O zaman Buna da Boykot edilmesi gerekir bu mantıkla gidersek eğer. Biz şu anda Boykot yapsak bile 6 ay sonra o Markalara teşvikler başlatılır. Şu anda Boykot yaparsak eğer evimizde hiçbir ürün girişi bile olmayabilir yani o derecedeyiz. Evet herkes O Masum canlara üzülüyoruz fakat Boykot yapın diye kimse zorlanamaz. Sürçü lisan ettiysek affola.
Asla kimseyi zorlayamam herkesin kendi dusuncesi ama gördüğüm videolar onca sabilerin çektiği acilara da sakin kalmak içimden gelmedi

Berkin Bakırel

Vatandaş
Asla kimseyi zorlayamam herkesin kendi dusuncesi ama gördüğüm videolar onca sabilerin çektiği acilara da sakin kalmak içimden gelmedi
Ancak sayın Liya Başkanım. Sayın @ErenA Başkanımıza Biz önceden Dağlarda zannederdik diyerek Terörizm Vurgusu yapıldığınız düşünülüyor tabi kimse kimsenin hakkında Terörist olduğunu düşünmez ancak rica etsem bu sözünüz hakkında bir özür dileseniz. Teşekkürler.

L

liyaa

Ziyaretçi
Ancak sayın Liya Başkanım. Sayın @ErenA Başkanımıza Biz önceden Dağlarda zannederdik diyerek Terörizm Vurgusu yapıldığınız düşünülüyor tabi kimse kimsenin hakkında Terörist olduğunu düşünmez ancak rica etsem bu sözünüz hakkında bir özür dileseniz. Teşekkürler.
Berkin bey yanış anlasildigim için özür dileğimi yukarı da kaldı bi dönüş yaparsanız

Büyük Mesut

Türkiye Valisi - Tek Tabanca Bozkurt Harekat
Vatandaş
Cezamın düşürülmesi için mahmutadmin boykot da gelir mi dostlar bi el atın

L

liyaa

Ziyaretçi
Benim amacım masum insanların ve çocukların artık ölmemesi ve savaşların bitmesi. Huzurlu ve mutlu bir Dünya'da eşit şekilde yaşamamız el kadar çocuk annesinin cesedini toplaması bir annenin evladını sırtına alıp bas örtüsü ile kopmuş bacağını bağlaması ve 4 km gitmesi hastane yolunda evladının şehit olması

Berkin Bakırel

Vatandaş
Gazzeliler espressolabı boykot ederse bende starbucksı boykot ederim
Bu Konu hakkında bazı arkadaşlar gelecek Milli Markaya neden Boykot ediyorsunuz diye laflar açılacak. Evet Yerli ve Milli Markadır bu doğru ancak Markanın Sahibi veya İşletme Sahiplerinin Bir Siyasi dünya görüşü olabilir, Ancak bunu Markaya veyahut İşletmeye yansıtamazsın bu Her dünyada aynıdır Çünkü Müşteri Portföyünde senden karşı görüşlü Müşteriler de senin Ürününü alabiliyor.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Benim amacım masum insanların ve çocukların artık ölmemesi ve savaşların bitmesi. Huzurlu ve mutlu bir Dünya'da eşit şekilde yaşamamız el kadar çocuk annesinin cesedini toplaması bir annenin evladını sırtına alıp bas örtüsü ile kopmuş bacağını bağlaması ve 4 km gitmesi hastane yolunda evladının şehit olması
bende messi @Büyük Mesut messi şop gelir mi seri

Berkin Bakırel

Vatandaş
Tabii ki de bu üzücü bir durum kimse buna üzülmedim diyemez dememelidir. Ancak bu Savaşların bitmesi sadece iyi niyetli bir temennidir. Olayın Gerçekçi boyutunda ise savaşlar hiçbir zaman bitmez çünkü dünya ekonomisinin en büyük payı silahlar ve savaşlardır. Para Savaşlardan dönüyor. Heleki Orta doğuda.

AKTO

BHP | Yönetim Üyesi
Vatandaş
hahdhahfmskckskfkamd bide çok samimiymiş gibi konu değiştirmeye çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...