MİLLİ İSTİKLAL TARİH OLDU, SANCAK PARTİSİ SAHNEDE! (1 Kişi İçeride)

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
hahahauhaua ben parti yönetmiyorum ki Orçun yönetiyordu bizde (gerçi anca kendini, beni değil) 😅 neyseki bizim yemler kaliteli yem idi, tosunlar da o yemi yiyecek ağız yoktu 😅
Sende yönetecek tipi görmemiştim zaten isabet olmuş 😀 Sizi kral yapsalar ilk önce kendi tahtınızı yakarsınız. Ki onunda gördük aylar aylar sonra, zar zor yırtınarak bir seçim aldınız. ( onu da biz istedik diye) ne görevi yerine getirebildiniz neden partinizi ayakta tutabildiniz. Sizin max strateji bu kadar 😀😀

YAZICIOĞLU

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Vatandaş
Sende yönetecek tipi görmemiştim zaten isabet olmuş 😀 Sizi kral yapsalar ilk önce kendi tahtınızı yakarsınız. Ki onunda gördük aylar aylar sonra, zar zor yırtınarak bir seçim aldınız. ( onu da biz istedik diye) ne görevi yerine getirebildiniz neden partinizi ayakta tutabildiniz. Sizin max strateji bu kadar 😀😀
Ben yöneten taraf değilim zaten istemem öyle şeyler, senin gibi olamam 50 tane tosuna çobanlık yapmak zor zanaat 😅

Kadir A.

41. Dönem Oyun Başkanı
Ben yöneten taraf değilim zaten istemem öyle şeyler, senin gibi olamam 50 tane tosuna çobanlık yapmak zor zanaat 😅
Sana 10 koyun verseler, bırak 10 koyunu kendini bile kaybedersin sen 😀 ne yönetiminden bahsediyorsun birde. Sen getir götür işlerine bak paşam boşver bunları düşünme

Eren Bahti

Üye
Vatandaş
Sonra secim kaybediyoruz partide ajanmi var noldu 2 ay secim alamadiniz bakanliklariniz gitti bir ay komple tek oylar la hemde allah allah nasil olmuski 2 tane cocuk sahibi kadina yonetim grubunda demediginiz birakmiyordunuz yok teknoloji ozurlusu yok daha ss atmayi beceremiyor gunahini aldiniz kadinin ama

YAZICIOĞLU

Vatandaş
Sonra secim kaybediyoruz partide ajanmi var noldu 2 ay secim alamadiniz bakanliklariniz gitti bir ay komple tek oylar la hemde allah allah nasil olmuski 2 tane cocuk sahibi kadina yonetim grubunda demediginiz birakmiyordunuz yok teknoloji ozurlusu yok daha ss atmayi beceremiyor gunahini aldiniz kadinin ama
O sırada altınok wp grubunda olan cümleleri söylemek burda ayıp olur şimdi rezillik çıkmasın 😅😅😅

YAZICIOĞLU

Vatandaş
Sana 10 koyun verseler, bırak 10 koyunu kendini bile kaybedersin sen 😀 ne yönetiminden bahsediyorsun birde. Sen getir götür işlerine bak paşam boşver bunları düşünme
Diyorum ya , senin gibi çoban olmak zor idolümsün Çobanlıkta. Hakkını yiyemem bu konuda 😅

Kadir A.

41. Dönem Oyun Başkanı
Korku mu? Korktuğumu falan mı sanıyorsun yapma Kadir hani bu kelimeleri amiral falan dese anlarım da senden beklenmeyen kelimeler 😅😅
Yanlış yok evet korku. Korkup giden varlıklarsınız siz. Bunu herkes biliyor. Sizi ezecez diye korkudan foruma girmediğiniz günleride biliyoruz 😀😀