Bende altınok çiftliğine yetecek kadar kelime var. Hepinizle baş edebilirim merak etmeSenin bi ikizin vardi noldu ona az once buradaydi ustune geldiysek ozur dileriz alingan galiba![]()

Bende altınok çiftliğine yetecek kadar kelime var. Hepinizle baş edebilirim merak etmeSenin bi ikizin vardi noldu ona az once buradaydi ustune geldiysek ozur dileriz alingan galiba![]()
Nihat geldi 2 gun durdu Tozkoparanin sarkiyi aktardimi size derin devlet adamVeya size ajan mı geldiler bilemeyiz tabi yine de kardeş tavsiyesi.
Dostunu; husumetlisine satıp gelen kişi size dostluk yapmayabilir![]()
Sende yönetecek tipi görmemiştim zaten isabet olmuşhahahauhaua ben parti yönetmiyorum ki Orçun yönetiyordu bizde (gerçi anca kendini, beni değil)neyseki bizim yemler kaliteli yem idi, tosunlar da o yemi yiyecek ağız yoktu
![]()
Ajanlik konusunda tavsiye verecek en son kisi sizsiniz yavrum daha icinizdeki ajani 2 ay da zor buldunuz o da sacma bi adamin patlatmasindanVeya size ajan mı geldiler bilemeyiz tabi yine de kardeş tavsiyesi.
Dostunu; husumetlisine satıp gelen kişi size dostluk yapmayabilir![]()
Valla kanki o kadar vakıf değilim bir parti mensubu değilim şuanda anlatırsan dinlerim seve seveNihat geldi 2 gun durdu Tozkoparanin sarkiyi aktardimi size derin devlet adam![]()
Yok oldunuz hala konusuyonuz ona gülüyorumBende altınok çiftliğine yetecek kadar kelime var. Hepinizle baş edebilirim merak etme![]()
Günlük harcırahın ne kadar, söyle verelimBana mı yazık yoksa sana mı bilmiyorum da kadir yemlesin seni vaktin geldi dedim hadi tosun ahıra![]()
Ben yöneten taraf değilim zaten istemem öyle şeyler, senin gibi olamam 50 tane tosuna çobanlık yapmak zor zanaatSende yönetecek tipi görmemiştim zaten isabet olmuşSizi kral yapsalar ilk önce kendi tahtınızı yakarsınız. Ki onunda gördük aylar aylar sonra, zar zor yırtınarak bir seçim aldınız. ( onu da biz istedik diye) ne görevi yerine getirebildiniz neden partinizi ayakta tutabildiniz. Sizin max strateji bu kadar
![]()
Korkudan siz oyuna da mı giremiyorsunuz şimdiValla kanki o kadar vakıf değilim bir parti mensubu değilim şuanda anlatırsan dinlerim seve seve![]()
Ne bilim mesaj okuyon ya onuda okumussundurValla kanki o kadar vakıf değilim bir parti mensubu değilim şuanda anlatırsan dinlerim seve seve![]()
Hahahahahah yok be ne yok olması gayet sizlerle atismayi çok sevdiğim için forumdan gitmedimYok oldunuz hala konusuyonuz ona gülüyorum![]()
Sana 10 koyun verseler, bırak 10 koyunu kendini bile kaybedersin senBen yöneten taraf değilim zaten istemem öyle şeyler, senin gibi olamam 50 tane tosuna çobanlık yapmak zor zanaat![]()
Korku mu? Korktuğumu falan mı sanıyorsun yapma Kadir hani bu kelimeleri amiral falan dese anlarım da senden beklenmeyen kelimelerKorkudan siz oyuna da mı giremiyorsunuz şimdi![]()
O sırada altınok wp grubunda olan cümleleri söylemek burda ayıp olur şimdi rezillik çıkmasınSonra secim kaybediyoruz partide ajanmi var noldu 2 ay secim alamadiniz bakanliklariniz gitti bir ay komple tek oylar la hemde allah allah nasil olmuski 2 tane cocuk sahibi kadina yonetim grubunda demediginiz birakmiyordunuz yok teknoloji ozurlusu yok daha ss atmayi beceremiyor gunahini aldiniz kadinin ama
Diyorum ya , senin gibi çoban olmak zor idolümsün Çobanlıkta. Hakkını yiyemem bu konudaSana 10 koyun verseler, bırak 10 koyunu kendini bile kaybedersin senne yönetiminden bahsediyorsun birde. Sen getir götür işlerine bak paşam boşver bunları düşünme
Yanlış yok evet korku. Korkup giden varlıklarsınız siz. Bunu herkes biliyor. Sizi ezecez diye korkudan foruma girmediğiniz günleride biliyoruzKorku mu? Korktuğumu falan mı sanıyorsun yapma Kadir hani bu kelimeleri amiral falan dese anlarım da senden beklenmeyen kelimeler![]()
E gel istersen bakalim kimde rezillik cikiyorO sırada altınok wp grubunda olan cümleleri söylemek burda ayıp olur şimdi rezillik çıkmasın![]()
Ben Sinan'ın telefonuna kadirin attığı mesajları okuyorum diğerleri pek benim ilgi alanım değilNe bilim mesaj okuyon ya onuda okumussundur![]()