MİLLİ İSTİKLAL TARİH OLDU, SANCAK PARTİSİ SAHNEDE! (2 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
hahahauhaua ben parti yönetmiyorum ki Orçun yönetiyordu bizde (gerçi anca kendini, beni değil) 😅 neyseki bizim yemler kaliteli yem idi, tosunlar da o yemi yiyecek ağız yoktu 😅
Sende yönetecek tipi görmemiştim zaten isabet olmuş 😀 Sizi kral yapsalar ilk önce kendi tahtınızı yakarsınız. Ki onunda gördük aylar aylar sonra, zar zor yırtınarak bir seçim aldınız. ( onu da biz istedik diye) ne görevi yerine getirebildiniz neden partinizi ayakta tutabildiniz. Sizin max strateji bu kadar 😀😀

Yazıcıoğlu

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sende yönetecek tipi görmemiştim zaten isabet olmuş 😀 Sizi kral yapsalar ilk önce kendi tahtınızı yakarsınız. Ki onunda gördük aylar aylar sonra, zar zor yırtınarak bir seçim aldınız. ( onu da biz istedik diye) ne görevi yerine getirebildiniz neden partinizi ayakta tutabildiniz. Sizin max strateji bu kadar 😀😀
Ben yöneten taraf değilim zaten istemem öyle şeyler, senin gibi olamam 50 tane tosuna çobanlık yapmak zor zanaat 😅

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Ben yöneten taraf değilim zaten istemem öyle şeyler, senin gibi olamam 50 tane tosuna çobanlık yapmak zor zanaat 😅
Sana 10 koyun verseler, bırak 10 koyunu kendini bile kaybedersin sen 😀 ne yönetiminden bahsediyorsun birde. Sen getir götür işlerine bak paşam boşver bunları düşünme

Eren Bahti

Üye
Vatandaş
Sonra secim kaybediyoruz partide ajanmi var noldu 2 ay secim alamadiniz bakanliklariniz gitti bir ay komple tek oylar la hemde allah allah nasil olmuski 2 tane cocuk sahibi kadina yonetim grubunda demediginiz birakmiyordunuz yok teknoloji ozurlusu yok daha ss atmayi beceremiyor gunahini aldiniz kadinin ama

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Sonra secim kaybediyoruz partide ajanmi var noldu 2 ay secim alamadiniz bakanliklariniz gitti bir ay komple tek oylar la hemde allah allah nasil olmuski 2 tane cocuk sahibi kadina yonetim grubunda demediginiz birakmiyordunuz yok teknoloji ozurlusu yok daha ss atmayi beceremiyor gunahini aldiniz kadinin ama
O sırada altınok wp grubunda olan cümleleri söylemek burda ayıp olur şimdi rezillik çıkmasın 😅😅😅

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Sana 10 koyun verseler, bırak 10 koyunu kendini bile kaybedersin sen 😀 ne yönetiminden bahsediyorsun birde. Sen getir götür işlerine bak paşam boşver bunları düşünme
Diyorum ya , senin gibi çoban olmak zor idolümsün Çobanlıkta. Hakkını yiyemem bu konuda 😅

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Korku mu? Korktuğumu falan mı sanıyorsun yapma Kadir hani bu kelimeleri amiral falan dese anlarım da senden beklenmeyen kelimeler 😅😅
Yanlış yok evet korku. Korkup giden varlıklarsınız siz. Bunu herkes biliyor. Sizi ezecez diye korkudan foruma girmediğiniz günleride biliyoruz 😀😀