MİLLİ İSTİKLAL TARİH OLDU, SANCAK PARTİSİ SAHNEDE! (1 Kişi İçeride)

Yazıcıoğlu

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sanada çok teessüf ederim kardeşim bu kadar gereksiz mesaj atmış insan haber verir geldi seninki gel diye zaman geçerdi 😀
Daha dün arkasından sovdugun adama kardeşim mi dedin doğru mu okudum ahahahah ula ne yanarlı dönerli adamsın gerçi Trabzonlusun normal yanarlı dönerli olman 😅

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Bugün senin görevin , buradaki herkesi güldürüp eğlendirceksin tamam mı. Ben aksini söylemedikçe de farklı bir iş yapmayacaksın.
Bak bak konuştu çoban Kadir 😅 sana orçunu verdik koçum oyna onunla ovala güzelce

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben sana yorum yap diye emir vermedim. Çay getir edim hadi oluşşş dediğimi yap seri. Bundan sonra benim emirerim sin tamam mı.
Senin gibiler anca şapkamı ovalar ne cikaricam diye merakla bekler kadir. Dediklerini burda Orçun gibiler yapar, yaklaş tosunuma.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Senin gibiler anca şapkamı ovalar ne cikaricam diye merakla bekler kadir. Dediklerini burda Orçun gibiler yapar, yaklaş tosunuma.
Senin başında ki abin seni terketmiş ama merak etme bir abin de benim senin, sana abilik yapıcam tamam mı korkma sen. Ama benim sözümden çıkma, buradaki herkesi eğlendir hadi şimdi

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Senin başında ki abin seni terketmiş ama merak etme bir abin de benim senin, sana abilik yapıcam tamam mı korkma sen. Ama benim sözümden çıkma, buradaki herkesi eğlendir hadi şimdi
Ötede oyna, bana abilik yapabilmen için önce adam olman gerekiyor (?) ki adamlık göreceli kavram her vücutta durmuyor. Sende de bi garip durdu tabi orası ayrı yanarlı dönerli insanlarsınız, tencere yuvarlanıp kapağını buluyor.. Mesela orçundan durmuyordu abiyim diye geziyordu ortalıkta. 😅

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Çayımı içiyorum, şimdi hadi güldür eğlendir beni çabuk. Bugün kendimi mutlu hissetmek istiyorum. Bunu sen yapacaksın bana yeğennim çabukk
Şapkamı ovala hadi sana güzel şeyler cikaricam birazdan

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Ötede oyna, bana abilik yapabilmen için önce adam olman gerekiyor (?) ki adamlık göreceli kavram her vücutta durmuyor. Sende de bi garip durdu tabi orası ayrı yanarlı dönerli insanlarsınız, tencere yuvarlanıp kapağını buluyor.. Mesela orçundan durmuyordu abiyim diye geziyordu ortalıkta. 😅
Düzelir düzelir takma kafana, senin yaş sendromların da görünüyor bunlar genellikle😂 Abin yanında her zaman yeğenim merak etme. Seni bu kötü yoldan kurtarıcam😃

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Döne döne geri gelenlerin bayrak tutanı adının beşincisi bumerang tayfanın yılmaz fırlatıcısı yüzsüz eleman yine boşa sallıyorsun 😂

orcunksp

Altın Ok 🇹🇷
Vatandaş
@Yazıcıoğlu özkan bu kadar sinirli olmanın sebebi vardır elbet aynı partideyken bir nebze idare ediyordumda böyle hiç çekilmiyorsun insanlarada yazık günahözel değilse anlatmak istersen sana yardımcı olalım kardeşim
İnan bana böyle hayat geçmez kendine zarar verirsin 😀