55. DÖNEM MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİ TAMAMLANDI: KOLTUKLAR PAYLAŞILDI, DENGELER YENİDEN ŞEKİLLENDİ (3 Kişi İçeride)

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Yasaklı Üye
Vatandaş
Gerçekten saçmalıyorsun gelip elbette konuşurum şartlarınızı dinledim kabul etmemeyi tercih ettim

Kabul etseydim attığınız metninizi imzalardım hani nerde ıslak imzam 😂😂
Peçete bulamadım başkası silmiş göz yaşını
Ozamanda kimse yokken biz durduk arkanda küfür eden birisi af edildi ama biz haklı taraf olduk sen şuan iyiligimiz unuttun

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
İster dostum ol ister düşmanım oyun bu sonuçta kıvıran birisi değilim doğrumu da yaptigimida da söylerim her daim
Ee ama şuan kıvırıyorsun.

Ben geldim konuştuk isteklerini sıraladın düşündüm , yönetimle konuştum ve dedim ki ben ve arden iki kişi ayrı parti kursak onlardan çok oyumuz var neden 8 vekil + bakanlık verelim mantıklı gelmedi kabul etmedim

Oyun başkanlığı konusuna gelirsek siz olsanızda olmasanızda onlara kaybettireceğim dedim ve dediğimi yaptım
Unutma büyük parti biziz niye sana boyun eğeyim 😉

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Peçete bulamadım başkası silmiş göz yaşını
Ozamanda kimse yokken biz durduk arkanda küfür eden birisi af edildi ama biz haklı taraf olduk sen şuan iyiligimiz unuttun
Hayır iyiliğinizi unutmadım sürekli lafları bir yere çekme . Konuştuk teklifini söyledin mantıklı gelmedi kabul etmedim bitti bu kadar bundan sonra söylediklerin savsata benim için.

Fakat sırf destek olan yorumlar attın diye niye partime yaramayacak bir anlaşma yapayım ki kim yapar bunu niye yapsın.

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ee ama şuan kıvırıyorsun.

Ben geldim konuştuk isteklerini sıraladın düşündüm , yönetimle konuştum ve dedim ki ben ve arden iki kişi ayrı parti kursak onlardan çok oyumuz var neden 8 vekil + bakanlık verelim mantıklı gelmedi kabul etmedim

Oyun başkanlığı konusuna gelirsek siz olsanızda olmasanızda onlara kaybettireceğim dedim ve dediğimi yaptım
Unutma büyük parti biziz niye sana boyun eğeyim 😉
Kapıma gelmeseydin o zaman Sevim
Büyük bir parti kapıya gidermi hiç 😃

Affedilen bir oyuncu vardı bunun için kin ile geldin biz naptik geldik burada açıklama yaptık destek verdik sana adelet tecelli olsun diye helal olsun diye yazanda sendin