Benim makamla derdim yok kinimde yok görevin yoksa vereyim belediye sanaNiye vekil mi istiyorsunuz ne oldu dinliyorum![]()
Benim makamla derdim yok kinimde yok görevin yoksa vereyim belediye sanaNiye vekil mi istiyorsunuz ne oldu dinliyorum![]()
Yalan konuşma bari be isteseniz veririm deseydim verirdim yanımda değilseniz bari doğru dürüst olun karşımdaBiz ittifak kuralım derken kapı kapı yine gezdin
Sinan kazanmasın ne istersiniz veririm dedin geldin kin nefret akıyordu
Söz verdin tutamadın gelip burda konuşuyorsun niye geldin 1 saate konuştun ozamanBen kimsenin kapısına gitmem reis hele benden iki oyuncum çıkıp parti kursa sizi katlayacak konumdayken niye kapına geleyim![]()
Kime sjkxlcldlxlKin ile yaptın kim bilir kimlere nasıl yalvardın kaç gün neler vaat ettin hangi bakanlığı vekilliği verdin
İster dostum ol ister düşmanım oyun bu sonuçta kıvıran birisi değilim doğrumu da yaptigimida da söylerim her daimYalan konuşma bari be isteseniz veririm deseydim verirdim yanımda değilseniz bari doğru dürüst olun karşımda
Var demekki Sinan kazanmasın ben ona kazandırmam böyle olacak şöyle olacak diyen sen degilmisinKime sjkxlcldlxl
Ne boş konuşuyorsun kardeşim yaw
İttifaktayım eşit böldük niye birine vaat edeyim ihtiyacım mı var![]()
Gerçekten saçmalıyorsun gelip elbette konuşurum şartlarınızı dinledim kabul etmemeyi tercih ettimSöz verdin tutamadın gelip burda konuşuyorsun niye geldin 1 saate konuştun ozaman
Şuan yazıyorsun amaBen senin tanıdığın o eski İsmail değilim Onun için sen benim mesajlarıma yazma ben de senin zaten Senin mesajlarına yazmıyorum
Yok onu kadir aydın demişVar demekki Sinan kazanmasın ben ona kazandırmam böyle olacak şöyle olacak diyen sen degilmisin
Peçete bulamadım başkası silmiş göz yaşınıGerçekten saçmalıyorsun gelip elbette konuşurum şartlarınızı dinledim kabul etmemeyi tercih ettim
Kabul etseydim attığınız metninizi imzalardım hani nerde ıslak imzam![]()
O yüzden zaten gitti onlarla da ittifak kurduYok onu kadir aydın demiş
Ee ama şuan kıvırıyorsun.İster dostum ol ister düşmanım oyun bu sonuçta kıvıran birisi değilim doğrumu da yaptigimida da söylerim her daim
AynenO yüzden zaten gitti onlarla da ittifak kurdu
Ben konuya vâkıf değilim. DkkekeNe diyonuz sabahtan beri![]()
Hayır iyiliğinizi unutmadım sürekli lafları bir yere çekme . Konuştuk teklifini söyledin mantıklı gelmedi kabul etmedim bitti bu kadar bundan sonra söylediklerin savsata benim için.Peçete bulamadım başkası silmiş göz yaşını
Ozamanda kimse yokken biz durduk arkanda küfür eden birisi af edildi ama biz haklı taraf olduk sen şuan iyiligimiz unuttun
Kapıma gelmeseydin o zaman SevimEe ama şuan kıvırıyorsun.
Ben geldim konuştuk isteklerini sıraladın düşündüm , yönetimle konuştum ve dedim ki ben ve arden iki kişi ayrı parti kursak onlardan çok oyumuz var neden 8 vekil + bakanlık verelim mantıklı gelmedi kabul etmedim
Oyun başkanlığı konusuna gelirsek siz olsanızda olmasanızda onlara kaybettireceğim dedim ve dediğimi yaptım
Unutma büyük parti biziz niye sana boyun eğeyim![]()
Sevim ver şimdi ağlar vermedin diyePatlamış mısır var isteyen varmı![]()
Sen çay yap çay içelimSevim ver şimdi ağlar vermedin diye![]()