Msb tutumsuz atamaları . Görevden alma (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B E S O

Hürriyet Kurucu Başkanı | 53.Dönem Ekonomi Bkn.
Vatandaş
Ne ara oyun yönetimine geçtin ?
Yazdığım yazının başını okudun mu ?
Müsade ette muhattabı olan oyun yönetimi cevap versin.
Yazdığın mesaj forumda duruyorsa herkesin yorum yapma hakkı vardır.
Sadece oyun yönetimiyle konuşmak istiyorsan yöneticiye özel mesaj atarsın. Forum dediğin şey kamuya açık bir yer hatırlatmak istedim.

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
Yasaklı Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Yazdığın mesaj forumda duruyorsa herkesin yorum yapma hakkı vardır.
Sadece oyun yönetimiyle konuşmak istiyorsan yöneticiye özel mesaj atarsın. Forum dediğin şey kamuya açık bir yer hatırlatmak istedim.
Senin cevap vermeni isteseydim seni etiketlerdim.
Bakış açına hayran kaldım ban itiraz sayfasınada yazsana bi ban yiyincede kamuya açık alan diye itirazda bulunursun 😀
Hadi eymen lütfen işine bak

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
şimdi İtiraz eden arkadaşları aydınlatmak lazım İtiraz haklarıdır fakat Wiki de yazıldığı gibi hak yeni seçilmiş ve eski seçilmiş denilmiyor tekli ve çift aylarda hak sahipleri bunu yapar bu oyunun bir kuralı dır ayrıca kaos istiyorlardı buyrun kaosluk bir durum tartışalım hak neyse o olsun siz nasıl dün gece komutanları aldıysanız bizde bu komutanlıkları alacağız yeni gelen GKB atar diyorsunuz da seçim az kalmış vs pardon Msb seçimi 3 ayda bir mi oluyor onun da seçimi hemen gkb seçimin den sonra o zaman sizde yapamazsınız atama lütfen oyun yönetimi bunları da göz önünde bulundurun @BaşkanOnline

Son düzenleme:

B E S O

Vatandaş
53.dönem MSB si çift ayda seçilmişti ve
Tek ayda komutanları görevden alamamıştı
Yönetime sorunca alınan cevap seçildiğiniz ay görevden alabilme hakkına sahipsiniz olmuştu

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
53.dönem MSB si çift ayda seçilmişti ve
Tek ayda komutanları görevden alamamıştı
Yönetime sorunca alınan cevap seçildiğiniz ay görevden alabilme hakkına sahipsiniz olmuştu
Ayrıca 53 dönem komutanlar değişmedi darbe gerçekleştiği için darbe yemiştim hatta değişmesi için talep edenlerden idik ama malum darbe işi bozdu

B E S O

Vatandaş
Kural açık reisim kurala göre hareket ediyoruz aksi bişey istemiyoruz zaten siz nasıl kural olarak atama yaptıysan bizde öyle istiyoruz kural iptali biz hakkımızı aldık diye mi talep ettiniz
53.dönemde yapılan wikiye uygundur
İtiraz edilmedi Fakat sonra yapılan wikiye uygun değildi itiraz edilmeliydi

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Hocam ben simdi msb yi görevden almak istiyorum itiraz edilmese alinacakmi? Çok komik bu durum bu isler itirazlami oluyor itirazla oluyorsa dediginize gore oyun yonetimin bi önemi yok ozaman .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...