Genelkurmay baskani böyle bir yetkiye sahip.
Yazdığın mesaj forumda duruyorsa herkesin yorum yapma hakkı vardır.Ne ara oyun yönetimine geçtin ?
Yazdığım yazının başını okudun mu ?
Müsade ette muhattabı olan oyun yönetimi cevap versin.
Wikiyi şahit göstererek itiraz etseydinizGenelkurmay baskani böyle bir yetkiye sahip.
Senin cevap vermeni isteseydim seni etiketlerdim.Yazdığın mesaj forumda duruyorsa herkesin yorum yapma hakkı vardır.
Sadece oyun yönetimiyle konuşmak istiyorsan yöneticiye özel mesaj atarsın. Forum dediğin şey kamuya açık bir yer hatırlatmak istedim.
Etseydiniz felan nasil bi tutum bu kadar amatör olmayin arkadaşlar bunu oyun yonetimi dogru bulmus ve gerekli gorevden alinmalar yapilmistir illa birinin itiraz mi etmesi lazim?Wikiyi şahit göstererek itiraz etseydiniz
Kural açık reisim kurala göre hareket ediyoruz aksi bişey istemiyoruz zaten siz nasıl kural olarak atama yaptıysan bizde öyle istiyoruz kural iptali biz hakkımızı aldık diye mi talep ettinizKural uygulanmyacaksa kuralın iptalini istiyoruz
Peki o zaman 55. Dönem ve 56 dönemde tam tersi oldu ona ne diyeceksiniz53.dönem MSB si çift ayda seçilmişti ve
Tek ayda komutanları görevden alamamıştı
Yönetime sorunca alınan cevap seçildiğiniz ay görevden alabilme hakkına sahipsiniz olmuştu
Ayrıca 53 dönem komutanlar değişmedi darbe gerçekleştiği için darbe yemiştim hatta değişmesi için talep edenlerden idik ama malum darbe işi bozdu53.dönem MSB si çift ayda seçilmişti ve
Tek ayda komutanları görevden alamamıştı
Yönetime sorunca alınan cevap seçildiğiniz ay görevden alabilme hakkına sahipsiniz olmuştu
53.dönemde yapılan wikiye uygundurKural açık reisim kurala göre hareket ediyoruz aksi bişey istemiyoruz zaten siz nasıl kural olarak atama yaptıysan bizde öyle istiyoruz kural iptali biz hakkımızı aldık diye mi talep ettiniz
Anlatmak istediğim darbe olduğu için oyuna el konuldu resmen nasıl talep edeceksin ? Merak ettim53.dönemde yapılan wikiye uygundur
İtiraz edilmedi Fakat sonra yapılan wikiye uygun değildi itiraz edilmeliydi
Her şey dönüp dolaşıp nasıl yönetime geliyorHocam ben simdi msb yi görevden almak istiyorum itiraz edilmese alinacakmi? Çok komik bu durum bu isler itirazlami oluyor itirazla oluyorsa dediginize gore oyun yonetimin bi önemi yok ozaman .
Ben yonetimlik bisey demedim islerini dogru yapiyorlar sadece hersey itirazlami oluyor dedim.Her şey dönüp dolaşıp nasıl yönetime geliyor![]()
Evet uzun zamandır herşey itiraz ile oluyor yönetimse itiraz değerlendiriyorBen yonetimlik bisey demedim islerini dogru yapiyorlar sadece hersey itirazlami oluyor dedim.
Neden boyle dedin?Evet uzun zamandır herşey itiraz ile oluyor
İtiraz etmek doğal bir haktır çünküNeden boyle dedin?