G
Gonca
Ziyaretçi
Aleyküm selamSelamün aleyküm
Aleyküm selamSelamün aleyküm
Durdum Gonca hanımDurun Tolga bey sizde
Naber Efemesut beğenmedim bu konuyu kardeşim
aaa gene gelmiş hemşerim foruma hoş geldin güle güleNaber Efe
Hoş buldum gitmeden sana bir şey söylemek istiyorum seni birine çok benzetiyorum da inşallah sonun öyle olmaz bbaaa gene gelmiş hemşerim foruma hoş geldin güle güle
Efe kurtul artık adanalılıktan kral kebap yemekten amazondaki yırtıcılara dönmüşsün kaostan besleniyorsun kendine aslanı kaplanı bal porsuğunu rol model seçmişsin çık artık orta doğunun karanlığından batının ışığına doğru uç ormandaki renkli kuşları sev ve fenerbahçeyi tutmesut beğenmedim bu konuyu kardeşim
hahahahah rahat ol sen kaderimizi biz yazarız biz çizeriz biz belirlerizHoş buldum gitmeden sana bir şey söylemek istiyorum seni birine çok benzetiyorum da inşallah sonun öyle olmaz bb
abooooooo hepsine okeyde son kelimeler ne öyle Allah yazdıysa bozsunEfe kurtul artık adanalılıktan kral kebap yemekten amazondaki yırtıcılara dönmüşsün kaostan besleniyorsun kendine aslanı kaplanı bal porsuğunu rol model seçmişsin çık artık orta doğunun karanlığından batının ışığına doğru uç ormandaki renkli kuşları sev ve fenerbahçeyi tut
Bazıları da siler haklısınhahahahah rahat ol sen kaderimizi biz yazarız biz çizeriz biz belirleriz
aynen sende silmiştinBazıları da siler haklısın
İyi takip ediyorsun beni bu güzelaynen sende silmiştin
gözüm üzerlerinizdeİyi takip ediyorsun beni bu güzel
hahahahah rahat ol sen kaderimizi biz yazarız biz çizeriz biz belirleriz
Alışığız canım gözler hep üstümüzdegözüm üzerlerinizde
Teknokratik'in duruşunu gördünüz mü adamların işi gücü bilim teknoloji uzay fln meclise girmek için fazla derin bu arkadaşlar. Adam tc siyasetinin oyununa devrim niteliğinde parti kurmuş gelmiş bodoslama dalmaya çalışıyor bi bakıyor magarsus sağa sola salvo atıyor. Cüneyt derin 24 saatlik rekorlarını falan yazmış. Napsın kenarda boş boş beklemek zorunda kalıyor artık çağ atlamamız lazımYes be!
Ben bu konuyu defalarca açtım hatta forum sohbet alanı mucidiyim bir kez ödül haketmedim yönetime şikayet edicem siziÇok iyi bir konu olmuş bence Mesut bey ödülü haketti