Z
Yeşil taşı halleder helalleşiriz de senden bi ban alacaklıyım gonca müdürüm onu nasıl halledecezAlmış kadar oldum diyelim
Tolga çıtır var huzur varSeçimden sonra kavga eden gördünüz mü hiç ?
Aslında uzatmamıştım banını sen silmek için acele ettinYeşil taşı halleder helalleşiriz de senden bi ban alacaklıyım gonca müdürüm onu nasıl halledecez
Bide bayıl FerihaBu ilk ölüşüm değil reyhan üzülme sen ......
Biliyordum beni sevdiğini hissetmiştim......Aslında uzatmamıştım banını sen silmek için acele ettin
Kalpsizsin reyhanBide bayıl Feriha
İşimizi iyi yapıyoruz demek ki @Gonca hanım Mesut beyi şövalye ilan edebiliyor muyum acaba?Tolga çıtır var huzur var
Tekrar hoş geldin kötü günler geride kaldı diyelimBiliyordum beni sevdiğini hissetmiştim......
Durun Tolga bey sizdeİşimizi iyi yapıyoruz demek ki @Gonca hanım Mesut beyi şövalye ilan edebiliyor muyum acaba?
İşte feraset işte cesaret işte fazilet işte mertlik işte adam gibi adamlıkİşimizi iyi yapıyoruz demek ki @Gonca hanım Mesut beyi şövalye ilan edebiliyor muyum acaba?
Teşekkür ederimTekrar hoş geldin kötü günler geride kaldı diyelim
Bizimkisi ağacın dallarıni keser onunla döverdi biziBiz dayak atmayı subhanekeyi okuyamıyoruz diye dayak yediğimiz camii hocasından öğrendik hiç şansın yok emirhan
Kalpsizsin reyhan
Bende varım ama bana haksızlık ediyorsunuzBilirim bilirim bende demişimdir Büyük Mesut olmasa genel sohbet sessiz kalır diye Reyhan şahit
Kral o dövmek değil başka bir şey artıkBizimkisi ağacın dallarıni keser onunla döverdi bizi
DjdjdjdjdBizimkisi ağacın dallarıni keser onunla döverdi bizi
Bu doğruBende varım ama bana haksızlık ediyorsunuz
Gonca abla şahit
Konu hans toni coni herkele gelmeden uzayayım benİşte feraset işte cesaret işte fazilet işte mertlik işte adam gibi adamlık