K
KURT 77
Ziyaretçi
Ya Sera bana yapmadığım şeyleri söyleyip durma git denli abinle barış D si büyük olsunHaha evet oyundan tanıdım niye arkasından konuşup seçim vakti abi mi çekicen ajskskls
Ya Sera bana yapmadığım şeyleri söyleyip durma git denli abinle barış D si büyük olsunHaha evet oyundan tanıdım niye arkasından konuşup seçim vakti abi mi çekicen ajskskls
Ya ben herkesle barışırım benim aradığım kriter karakterli olması. Düşmanımın bile karakterlisini severim. Ama senin kriterin ne kurtcum sjsklslss dur ben söyliyim ya da söylemiyimm fazla rencide olursun. Şuan ne yapıyorsun mesela hangi gruptan saydırıyorsun bilmiyorum ama selam söyle hepsineYa Sera bana yapmadığım şeyleri söyleyip durma git denli abinle barış D si büyük olsun
Sera ben senin için ulaşamayacağın cigerden fazlasıyım beni es geç başka adaylara hadeYa ben herkesle barışırım benim aradığım kriter karakterli olması. Düşmanımın bile karakterlisini severim. Ama senin kriterin ne kurtcum sjsklslss dur ben söyliyim ya da söylemiyimm fazla rencide olursun. Şuan ne yapıyorsun mesela hangi gruptan saydırıyorsun bilmiyorum ama selam söyle hepsine
O yüzden mi arkamdan sürekli konuşuyorsun geliyor haberin kurtçum Bak bırak şu cesaretsizliği cidden insanların yüzüne konuşmayı öğrnemelisin ben senin için diyorum vallahi psikolojik bir hastalık bu. Cesaretli olmalısınSera ben senin için ulaşamayacağın cigerden fazlasıyım beni es geç başka adaylara hade
Ben senin hakkında neden konuşayım sen kafayı bozmuş sun benimle, kurtla sıkıntım yok demeyi biliyorsun millete boşa uğraşma benim senle işim.olmazO yüzden mi arkamdan sürekli konuşuyorsun geliyor haberin kurtçum Bak bırak şu cesaretsizliği cidden insanların yüzüne konuşmayı öğrnemelisin ben senin için diyorum vallahi psikolojik bir hastalık bu. Cesaretli olmalısın
Ondan mı yoruma gelip atlıyorsun ahsjkss of kurtcum vallahi sıktın cesaretini topla öyle gel uğraşamam senle hadi git arkamdan konuş şimdi öptüm canım bbBen senin hakkında neden konuşayım sen kafayı bozmuş sun benimle, kurtla sıkıntım yok demeyi biliyorsun millete boşa uğraşma benim senle işim.olmaz
Ekli dosyayı görüntüle 11435
Başkan Online'nin birbirinden kıymetli başkanları, değerli arkadaşlarımız;
3. Dönem Şehir Başkanlarının atanmasının ardından İlk Adım Partisi'ni temsilen 8 kıymetli ismin şehir başkanlığı görevine getirildiğini görmek bizleri mutlu ve memnun etmiştir. Cumhuriyetin 100. yılında oyunda bile olsa Ankara'nın İlk Adım Partisi'nde olması bizler için sembolik bir öneme sahiptir. Ankara'nın uç beyi Ferhat43 başkanımızdır. Bolu, Kastamonu, Kırklareli mert ve cömert insanların yaşadığı illerimizdendir o illerin şehir başkanlarının bizdeki yeri ve önemi ayrıdır. Muğla ve Ordu illerimizde partimizi gururla ve onurla temsil eden iki güzide isim partimiz açısından kıymetlidir. Şanlıurfa ve Yalova illerimiz ve o illerin şehir başkanları bizim göz bebeğimizdir.
Bir dönem boyunca emek ve çaba harcayarak partimize şehir başkanlığı kazandırma yolunda mücadele eden her bir başkanımızı kutluyoruz.
İLK ADIM'LI MUTLU ŞEHİRLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER!
İsmimi geçirip insanların göndersin de huzurlu çıkartmayın diye uyardım durduk yere gelmişim gibi konuşmaOndan mı yoruma gelip atlıyorsun ahsjkss of kurtcum vallahi sıktın cesaretini topla öyle gel uğraşamam senle hadi git arkamdan konuş şimdi öptüm canım bb
Sana ayrı bir parantez açmak gerek czhem baskan oyuna başladığı ilk dönemden şehir başkanlığını aldın ilerleyen zamanlarda neler başarırsın kim bilirBu daha İLK ADIM
Partimizin destegi olmasaydi olmazdi.Sana ayrı bir parantez açmak gerek czhem baskan oyuna başladığı ilk dönemden şehir başkanlığını aldın ilerleyen zamanlarda neler başarırsın kim bilir
Çağlar bey, sizi esefle kınıyorum.Daha Dün 20m vatandaş maaşı ödedim başkanım size belediye daha ne yapsın. Bir önceki gün de KURT 77 başkanıma gönderdik çok şükür. Yalovada kimse aç kalamaz
Yapılan yardımların kim tarafından yardım edildiği ve kimin yardım istediği sosyal güvenlik nedeni ile gizli tutulması gereklidir.Çağlar bey, sizi esefle kınıyorum.
KURT 77 İsimli Yalova’lı vatandaşımız belediye’den sosyal yardım talep etmiş olabilir ancak yapılan bu yardımların,kendi siyasi propagandanız için mi yaptığınızı yoksa gerçekten ihtiyacı olanlara mı sosyal yardım sağladınız.
Düşünmeye başladım.
Arda en çok sizsiniz tamam tartışma bitti daha fazla tartışma çıkarmaya çalışma bu konunun altındaYapılan yardımların kim tarafından yardım edildiği ve kimin yardım istediği sosyal güvenlik nedeni ile gizli tutulması gereklidir.
Hâyırlı işler gizli yapılır
Osmanlı Devleti aşevlerinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara gece vakti evlerine yemek götürürdü neden kimse görmesin ihtiyaç sahibi rencide olmasın diye.
@Çağlar Yurtsever sizi esefle kınıyor,bu davranışınız için @KURT 77 vatandaşımızdan özür dilemenizi talep ediyorum.
Çağlar bey, sizi esefle kınıyorum.
KURT 77 İsimli Yalova’lı vatandaşımız belediye’den sosyal yardım talep etmiş olabilir ancak yapılan bu yardımların,kendi siyasi propagandanız için mi yaptığınızı yoksa gerçekten ihtiyacı olanlara mı sosyal yardım sağladınız.
Düşünmeye
Çağlar bey, sizi esefle kınıyorum.
Düşünmeye
Yapılan yardımların kim tarafından yardım edildiği ve kimin yardım istediği sosyal güvenlik nedeni ile gizli tutulması gereklidir.
Hâyırlı işler gizli yapılır
Osmanlı Devleti aşevlerinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara gece vakti evlerine yemek götürürdü neden kimse görmesin ihtiyaç sahibi rencide olmasın diye.
@Çağlar Yurtsever sizi esefle kınıyor,bu davranışınız için @KURT 77 vatandaşımızdan özür dilemenizi talep ediyorum.
Arda kardeşim başka insanların konusunda tartışma yaratmaya gerek yok özür dilemelik bir durumda yokÇağlar bey, sizi esefle kınıyorum.
Düşünmeye başladım.