İlk Adım'lı Mutlu Şehirler; (5 Kişi İçeride)

S

Sera*

Ziyaretçi
Ya Sera bana yapmadığım şeyleri söyleyip durma git denli abinle barış D si büyük olsun 😀
Ya ben herkesle barışırım benim aradığım kriter karakterli olması. Düşmanımın bile karakterlisini severim. Ama senin kriterin ne kurtcum sjsklslss dur ben söyliyim ya da söylemiyimm fazla rencide olursun. Şuan ne yapıyorsun mesela hangi gruptan saydırıyorsun bilmiyorum ama selam söyle hepsine 😅

K

KURT 77

Ziyaretçi
Ya ben herkesle barışırım benim aradığım kriter karakterli olması. Düşmanımın bile karakterlisini severim. Ama senin kriterin ne kurtcum sjsklslss dur ben söyliyim ya da söylemiyimm fazla rencide olursun. Şuan ne yapıyorsun mesela hangi gruptan saydırıyorsun bilmiyorum ama selam söyle hepsine 😅
Sera ben senin için ulaşamayacağın cigerden fazlasıyım 😉😀 beni es geç başka adaylara hade

S

Sera*

Ziyaretçi
Sera ben senin için ulaşamayacağın cigerden fazlasıyım 😉😀 beni es geç başka adaylara hade
O yüzden mi arkamdan sürekli konuşuyorsun geliyor haberin kurtçum 😅 Bak bırak şu cesaretsizliği cidden insanların yüzüne konuşmayı öğrnemelisin ben senin için diyorum vallahi psikolojik bir hastalık bu. Cesaretli olmalısın

K

KURT 77

Ziyaretçi
O yüzden mi arkamdan sürekli konuşuyorsun geliyor haberin kurtçum 😅 Bak bırak şu cesaretsizliği cidden insanların yüzüne konuşmayı öğrnemelisin ben senin için diyorum vallahi psikolojik bir hastalık bu. Cesaretli olmalısın
Ben senin hakkında neden konuşayım 😀 sen kafayı bozmuş sun benimle, kurtla sıkıntım yok demeyi biliyorsun millete boşa uğraşma benim senle işim.olmaz

S

Sera*

Ziyaretçi
Ben senin hakkında neden konuşayım 😀 sen kafayı bozmuş sun benimle, kurtla sıkıntım yok demeyi biliyorsun millete boşa uğraşma benim senle işim.olmaz
Ondan mı yoruma gelip atlıyorsun ahsjkss of kurtcum vallahi sıktın cesaretini topla öyle gel uğraşamam senle hadi git arkamdan konuş şimdi öptüm canım bb

C

Cengiz Khan

Ziyaretçi
Ekli dosyayı görüntüle 11435

Başkan Online'nin birbirinden kıymetli başkanları, değerli arkadaşlarımız;

3. Dönem Şehir Başkanlarının atanmasının ardından İlk Adım Partisi'ni temsilen 8 kıymetli ismin şehir başkanlığı görevine getirildiğini görmek bizleri mutlu ve memnun etmiştir. Cumhuriyetin 100. yılında oyunda bile olsa Ankara'nın İlk Adım Partisi'nde olması bizler için sembolik bir öneme sahiptir. Ankara'nın uç beyi Ferhat43 başkanımızdır. Bolu, Kastamonu, Kırklareli mert ve cömert insanların yaşadığı illerimizdendir o illerin şehir başkanlarının bizdeki yeri ve önemi ayrıdır. Muğla ve Ordu illerimizde partimizi gururla ve onurla temsil eden iki güzide isim partimiz açısından kıymetlidir. Şanlıurfa ve Yalova illerimiz ve o illerin şehir başkanları bizim göz bebeğimizdir.

Bir dönem boyunca emek ve çaba harcayarak partimize şehir başkanlığı kazandırma yolunda mücadele eden her bir başkanımızı kutluyoruz.

İLK ADIM'LI MUTLU ŞEHİRLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER!

Bu daha İLK ADIM :)

K

KURT 77

Ziyaretçi
Ondan mı yoruma gelip atlıyorsun ahsjkss of kurtcum vallahi sıktın cesaretini topla öyle gel uğraşamam senle hadi git arkamdan konuş şimdi öptüm canım bb
İsmimi geçirip insanların göndersin de huzurlu çıkartmayın diye uyardım durduk yere gelmişim gibi konuşma

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Daha Dün 20m vatandaş maaşı ödedim başkanım size :( belediye daha ne yapsın. Bir önceki gün de KURT 77 başkanıma gönderdik çok şükür. Yalovada kimse aç kalamaz :cool:
Çağlar bey, sizi esefle kınıyorum.

KURT 77 İsimli Yalova’lı vatandaşımız belediye’den sosyal yardım talep etmiş olabilir ancak yapılan bu yardımların,kendi siyasi propagandanız için mi yaptığınızı yoksa gerçekten ihtiyacı olanlara mı sosyal yardım sağladınız.

Düşünmeye başladım.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş

KURT 77 İsimli Yalova’lı vatandaşımız belediye’den sosyal yardım talep etmiş olabilir ancak yapılan bu yardımların,kendi siyasi propagandanız için mi yaptığınızı yoksa gerçekten ihtiyacı olanlara mı sosyal yardım sağladınız.

Düşünmeye başladım.
Yapılan yardımların kim tarafından yardım edildiği ve kimin yardım istediği sosyal güvenlik nedeni ile gizli tutulması gereklidir.

Hâyırlı işler gizli yapılır

Osmanlı Devleti aşevlerinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara gece vakti evlerine yemek götürürdü neden kimse görmesin ihtiyaç sahibi rencide olmasın diye.

@Çağlar Yurtsever sizi esefle kınıyor,bu davranışınız için @KURT 77 vatandaşımızdan özür dilemenizi talep ediyorum.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Yapılan yardımların kim tarafından yardım edildiği ve kimin yardım istediği sosyal güvenlik nedeni ile gizli tutulması gereklidir.

Osmanlı Devleti aşevlerinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara gece vakti evlerine yemek götürürdü neden kimse görmesin ihtiyaç sahibi rencide olmasın diye.

@Çağlar Yurtsever sizi esefle kınıyor,bu davranışınız için @KURT 77 vatandaşımızdan özür dilemenizi talep ediyorum.
Arda en çok sizsiniz tamam tartışma bitti daha fazla tartışma çıkarmaya çalışma bu konunun altında

A

Alper Tunga

Ziyaretçi

Düşünmeye

Merhaba Arda bey, yardımda bulunulan kişi ile ilgili özür dilemeye davet etmişsiniz. Günümüzde özür de baya pahalı olmuş.
Yardımları göstermeliyim ki, yardımın amacı, yani insanları şehrimize çekmek fikri, diğer vatandaşlarımızın da kafasında oluşsun. Hiç bir vatandaşım maddi destek istemedi. Ben Yalova Şehir Başkanı olarak yayınladığım duyuruya istinaden, şehrindeki her kese sıra ile bu yardımı yapıyorum, yapacağım. Her gun bir kişiye 20m. Sizi de bekleriz.

A

Alper Tunga

Ziyaretçi

Düşünmeye

Merhaba Arda bey, yardımda bulunulan kişi ile ilgili özür dilemeye davet etmişsiniz. Günümüzde özür de baya pahalı olmuş.
Yardımları göstermeliyim ki, yardımın amacı, yani insanları şehrimize çekmek fikri, diğer vatandaşlarımızın da kafasında oluşsun. Hiç bir vatandaşım maddi destek istemedi. Ben Yalova Şehir Başkanı olarak yayınladığım duyuruya istinaden, şehrindeki her kese sıra ile bu yardımı yapıyorum, yapacağım. Her gun bir kişiye 20m. Sizi de bekleriz.

E

Emirhan'

Ziyaretçi

Düşünmeye başladım.
Arda kardeşim başka insanların konusunda tartışma yaratmaya gerek yok özür dilemelik bir durumda yok 👍