Heh ozaman bilmediğin konular var güzel arkadaşım ben çıkıp genelde birşey yazıyorsam üstüne alınma yanındaki alınsınValla bu konuyla alakam yok Özmen senin yanına gidince zaten ben yüzüne karşıda ağır konuştum.
Heh ozaman bilmediğin konular var güzel arkadaşım ben çıkıp genelde birşey yazıyorsam üstüne alınma yanındaki alınsınValla bu konuyla alakam yok Özmen senin yanına gidince zaten ben yüzüne karşıda ağır konuştum.
Öyle bir yapıya sahipsen ne mutlu sanaYanımdaki haksızsa haklı olanı savunurum sen orasını merak etme hatta al konuşmalarımEkli dosyayı görüntüle 11486
Dilerim ki sende böyle olursunÖyle bir yapıya sahipsen ne mutlu sana
Merak etme yapım belli aslada değişmeyecek bence sizin konulara bakış açınızı değiştirmeniz lazımDilerim ki sende böyle olursun
Görüyorum ve ona göre muamele yapıyorumMerak etme yapım belli aslada değişmeyecek bence sizin konulara bakış açınızı değiştirmeniz lazım
Emirhan bak bakıyim ben miyim o güzel kardeşim
Benim yazdığım tek birisi var oda sensin batınEmirhan bak bakıyim ben miyim o güzel kardeşim
Wpdende yazıldı dönüş yapılmadıBen DC yi sildi. Bile emirhan
Fettah Yeniden Doğuş ve ya Vefa İsmini olumlu ve ya olumsuz bir şekilde örnek vermek için anlatmak için kendini aklamak için ANMIYACAKSIN diyorum sana.Sana YENİDEN DOĞUŞU DESTEKLİYORUM DİYE FORUMDA KONU AÇTIĞIN GECEDE SÖYLEDİM Bİ ŞAKAYLA VAR OLDUN BİR ŞAKAYLA YOK OLACAKSIN .
Başkanım bu nasıl bi üslup oyunda olan bi partinin ismi herhangi bi konuda geçebilir. Buna sen mi karar veriyorsun yok ismini kullanmicaksın yapmicaksın. Hoş değil kimse kimseden üstün değil. Herşey istediğimiz gibi olmuyor. İyi geceler dilerim.Fettah Yeniden Doğuş ve ya Vefa İsmini olumlu ve ya olumsuz bir şekilde örnek vermek için anlatmak için kendini aklamak için ANMIYACAKSIN diyorum sana.
Yakışmıyor o ağzına o ellerine anmak anlatabiliyor muyum ?
Yapmayacaksın diyorum sana çok farklı konuşurum sana dikkatsizliğine veriyorum bir daha dikkat ediceksin.
Mehmet başkanım öncelikle iyi akşamlar.Başkanım bu nasıl bi üslup oyunda olan bi partinin ismi herhangi bi konuda geçebilir. Buna sen mi karar veriyorsun yok ismini kullanmicaksın yapmicaksın. Hoş değil kimse kimseden üstün değil. Herşey istediğimiz gibi olmuyor. İyi geceler dilerim.
Aaa Beşiktaşlı (şimdi diyeceksiniz bu ne yaşıyor ben Sera başkanı takım tutmuyor diye biliyordum)Sera1903 bekliyorum
İki takımın olmucağı bir etkinliği kabul etmiyoruzSakarya spor ve Yalova sporu da koyma ihtimaliniz var ise ben ve değerli dostum Mustafa denli De katılım sağlamak isteriz
Reyhan başkana verildi bile kusura bakmaHömmm Demirspor’u benden başka yapacak birisi çıkmamalı !!!
Adamın özel hayatını niye katıyorsun katılınca ağlamayı biliyorsun ama Kurt söz verdi tutmadı diyen varsa çıksın söylesin kendini benimle bir tutmaKurt Allah birdir dese Ateist olurum ne anlatıyorsun sen ahajkskskslw