Maraton ⚽ (4 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Arkadaşlar. Konu biraz saptı. Geçmiş geçmişte kalmış. Çoğunuz kendinize parti kurmuşsunuz herkes kendi yoluna gitmiş. Ben daha yeniyim oyunda çok bir mazim yok. Büyük bir kısmınızı tanımıyorum. Ancak burda açılan konu foruma renk katmak amaçlıyken alakasız yerlere gidiyor. Beğenirsiniz beğenmezsiniz herkesin özgür düşüncesi ancak lütfen tartışmaya çevirmeyin. Bizler buraya zamanımızdan fedakarlık edip birazda olsa kafa dağıtmaya geliyoruz. Lütfen agresif olmak yerine daha sakin olalım. Geçmiş geçmişte kalmış. Herkese iyi oyunlar dilerim. Bu konunun foruma renk katmayacağını düşünen arkadaşlardan ricam renk katacak önerilerde bulunmaları. Bende bu öneriler için objektif kalacağıma ve her türlü desteği (görsel, tasarım vs.) vereceğime söz veriyorum 🙏☺️ iyi oyunlar dilerim herkese.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Sana YENİDEN DOĞUŞU DESTEKLİYORUM DİYE FORUMDA KONU AÇTIĞIN GECEDE SÖYLEDİM Bİ ŞAKAYLA VAR OLDUN BİR ŞAKAYLA YOK OLACAKSIN .
Fettah Yeniden Doğuş ve ya Vefa İsmini olumlu ve ya olumsuz bir şekilde örnek vermek için anlatmak için kendini aklamak için ANMIYACAKSIN diyorum sana.
Yakışmıyor o ağzına o ellerine anmak anlatabiliyor muyum ?
Yapmayacaksın diyorum sana çok farklı konuşurum sana dikkatsizliğine veriyorum bir daha dikkat ediceksin.

Mehmet DENİZ

🇹🇷
Vatandaş
Fettah Yeniden Doğuş ve ya Vefa İsmini olumlu ve ya olumsuz bir şekilde örnek vermek için anlatmak için kendini aklamak için ANMIYACAKSIN diyorum sana.
Yakışmıyor o ağzına o ellerine anmak anlatabiliyor muyum ?
Yapmayacaksın diyorum sana çok farklı konuşurum sana dikkatsizliğine veriyorum bir daha dikkat ediceksin.
Başkanım bu nasıl bi üslup oyunda olan bi partinin ismi herhangi bi konuda geçebilir. Buna sen mi karar veriyorsun yok ismini kullanmicaksın yapmicaksın. Hoş değil kimse kimseden üstün değil. Herşey istediğimiz gibi olmuyor. İyi geceler dilerim.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Başkanım bu nasıl bi üslup oyunda olan bi partinin ismi herhangi bi konuda geçebilir. Buna sen mi karar veriyorsun yok ismini kullanmicaksın yapmicaksın. Hoş değil kimse kimseden üstün değil. Herşey istediğimiz gibi olmuyor. İyi geceler dilerim.
Mehmet başkanım öncelikle iyi akşamlar.
Tabikide ismi geçebilir ve geçirilebilir ama ilgili şahıs kullanmayacak başkanım nedenini kendisi çok daha iyi biliyor.
Farkettiyseniz konular hakkında yorum yapmadım sadece bu konuda hassas olduğumu ona zaten belirtmiştim.
Sanırım kendisi anlamamış bir de burdan belirtmek istedim.
Hayırlı geceler diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...