adaylıktan çekilme kalktı farklı bir stratejin varsa bir öneri verStratejiniz adaylıktan kaçmak mi?![]()

adaylıktan çekilme kalktı farklı bir stratejin varsa bir öneri verStratejiniz adaylıktan kaçmak mi?![]()
adaylıktan çekilme kalktı farklı bir stratejin varsa bir öneri ver![]()
geçişler olmaz 4/5 gün önceden yasak olduParti değiştirmek de yasak diye biliyorum ama konuşuruz seçimler açıklanınca uzun uzun![]()
eee E K R E M baskanda 1 hafta önce Kadire dayanamayıp Altın Ok'dan çıktı ama yine secime Altın Ok'dan girmedi migeçişler olmaz 4/5 gün önceden yasak oldu![]()
Aylarca ağlayan kim di kardeş ? Tükürdüğünü yalayan kimdi ? Açık konuşta herkes bilsinGerekirse makam almayız kardeş sıkıntı yapma sen. Aylarca kim ağladı herkes gördü.
Herkesin gördüğünü tekrar uzun uzun dillendirmeye gerek duymuyorum tşklerAylarca ağlayan kim di kardeş ? Tükürdüğünü yalayan kimdi ? Açık konuşta herkes bilsin
seçim stratejisimi bueee E K R E M baskanda 1 hafta önce Kadire dayanamayıp Altın Ok'dan çıktı ama yine secime Altın Ok'dan girmedi mi![]()
sen ne zaman aday oldunsinan beni bile geçtin sus be kazanda rahatlayak![]()
sen beni tanımazsın kral yenisinsen ne zaman aday oldun
Yönetim bunun duyurusunu yapmadı mı zateneee E K R E M baskanda 1 hafta önce Kadire dayanamayıp Altın Ok'dan çıktı ama yine secime Altın Ok'dan girmedi mi![]()
Senin adaylıkları bende görmedim kankam hangi dönemler. Ben bir seni genel kurmay yaptığımızı gördüm.sen beni tanımazsın kral yenisin
bunu anlamdım kayserideysen hafta sonu musait bir zaman yüz yüze konuşalım bu kısa bir konu olmamalı nasıl stratejieee E K R E M baskanda 1 hafta önce Kadire dayanamayıp Altın Ok'dan çıktı ama yine secime Altın Ok'dan girmedi mi![]()
Biz yine bulusalım da detayları ekrem kankam biliyor görüntülü arayalım bize anlatsınbunu anlamdım kayserideysen hafta sonu musait bir zaman yüz yüze konuşalım bu kısa bir konu olmamalı nasıl strateji
kral eskiler bile hatırlamıyorsen beni tanımazsın kral yenisin
altınok bile görmedi merak etme bekirSenin adaylıkları bende görmedim kankam hangi dönemler. Ben bir seni genel kurmay yaptığımızı gördüm.![]()
merak ettim olabilirBiz yine bulusalım da detayları ekrem kankam biliyor görüntülü arayalım bize anlatsın![]()
Oyunu senin üzerine mi kurdular be adamaltınok bile görmedi merak etme bekiro derece eski
![]()
kaç dönem ugraştın reis ob içinaltınok bile görmedi merak etme bekiro derece eski
![]()