İşte böyle bir elemansın sen ağzından köpükler saçıp döne döne gidersin öyleoooo severiz şu köylüyü aradan çıkart sen az işim var geliyorum

İşte böyle bir elemansın sen ağzından köpükler saçıp döne döne gidersin öyleoooo severiz şu köylüyü aradan çıkart sen az işim var geliyorum
Bak burda haklı adam38 kere eğitim bitirdim tutuk utan be![]()
Bekliyoruz geldiğin gibi yeni kadro bam bamoooo severiz şu köylüyü aradan çıkart sen az işim var geliyorum
Bak burda haklı adam![]()
Senij banin kalktimi dur bir daha banlatayimİşte böyle bir elemansın sen ağzından köpükler saçıp döne döne gidersin öyletaklacıııııııııı
ya oğuz seni biz bile ciddiye almıyoruz sana birde grupta yönetici rolümü vermişler asdasfsdgsdşgdfgşİşte böyle bir elemansın sen ağzından köpükler saçıp döne döne gidersin öyletaklacıııııııııı
AypBir meclis başkanı olsana birşey denicem
Bumerang tayfanın kuyruğuuuu. Kerameti kendinden mi biliyorsun sen benim zaten banım vardı sen bişey yapmadın yani kuyruuuuuukSenij banin kalktimi dur bir daha banlatayim
Seni kim ciddiye alıyor döne döne beraber gelip burda oraya buraya laf salladığın tayfadan başka.ya oğuz seni biz bile ciddiye almıyoruz sana birde grupta yönetici rolümü vermişler asdasfsdgsdşgdfgş
Emirhan beni neden banlatacksınBumerang tayfanın kuyruğuuuu. Kerameti kendinden mi biliyorsun sen benim zaten banım vardı sen bişey yapmadın yani kuyruuuuuuk
Murat hatırladıBir meclis başkanı olsana birşey denicem
Oyun içinden yazdığım her lafı raporluyorsunuz senin gibi birine sövmeden anca o kadar yazabildim kılkuyrukEmirhan beni neden banlatacksın
Yoğun üzgün ve garibanlik kokusu alıyorum
oğuz gelin hep birlikte düzeltelim falan yazmışsın kim seninle beraber yola çıkarOyun içinden yazdığım her lafı raporluyorsunuz senin gibi birine sövmeden anca o kadar yazabildim kılkuyruk![]()
Senle bile yola çıkan var bumerang döne döne git hadi. Yazdığın hapları iyi biliyorsun sana fayda etmemiş seni bozmuş taklacıııııoğuz gelin hep birlikte düzeltelim falan yazmışsın kim seninle beraber yola çıkar![]()
![]()
sana sabah akşam xanax yazıyorum partinede sabırlar diliyorum
Hayır bide bunu göndermişler savunucu olarakoğuz gelin hep birlikte düzeltelim falan yazmışsın kim seninle beraber yola çıkar![]()
![]()
sana sabah akşam xanax yazıyorum partinede sabırlar diliyorum
Reis şüphelendi.Murat hatırladı![]()
Beni hiç kimse göndermedi bumerang taifesinin yol göstereni. Hadi bi güvercin taklası at hadi paçalı güvercinim hadi semazenHayır bide bunu göndermişler savunucu olarakyeni sistemi kaybedince eleştiyor. Kazanınca hiç sesleri çıkmıyor ama. Sllsksk
yönetici yapmışlar gruplarında kjlasdjklasdkljasdaHayır bide bunu göndermişler savunucu olarakyeni sistemi kaybedince eleştiyor. Kazanınca hiç sesleri çıkmıyor ama. Sllsksk
Strateji yapmakta mı yasak![]()