KIRMIZI TAŞLARIN İŞLEVİNDE DEĞİŞİKLİK HK. (3 Kişi İçeride)

TEVFİK AYGÜN

Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş
Arkadaşlar, bu muhabbete girmeyelim rica ediyoruz.
Adını Pembe Taş mı yapıp yeni bir sayfa mı açalım illa?
Bir şey denendi olmadı, alternatif üretildi.
Bu kadar basit.
Yani bu muhabbete girilecekse, olayı kitabına göre uydurmak basit.
Kırmızı Taşın adı Bordo Taş olmuştur,
Kırmızı Taş şehir alanında kullanılmıştı.
Bordo Taş olduktan sonra geçmişe yönelik talep edemezsiniz.

Ne kadar kolay dimi ?
Sayın yönetim tamamda herkesin aylardır topladığı üye başına yüzlerce taşı gitti oyun parası olarak taş başı 1mr dendi 200M e düştü verilmedi taşlar geri iade edilsin,gelecek aylarda partisine katkı yapar.Harcadigi taşların karşılığını almayıp taşları geri istemek suç mu?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Sayın yönetim tamamda herkesin aylardır topladığı üye başına yüzlerce taşı gitti oyun parası olarak taş başı 1mr dendi 200M e düştü verilmedi taşlar geri iade edilsin,gelecek aylarda partisine katkı yapar.Harcadigi taşların karşılığını almayıp taşları geri istemek suç mu?
Ay başında buraya yatırım yapmayın dendi.
Kuraldan haberi olmayan sizsiniz.
Bu konuda artık sert olacağız ve özellikle her şehir konusunda bunun tartışılmasına izin vermeyeceğiz.

Uyarımızdır.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Hayatımda duyduğum saçma şey
Bu bir tartışma konusu görüşler alınacaktır diyor ama tartışma kültürü olmayan fikrini izah bile edemeyen kişiler saçma şey diyip geçiyor.
Nedir detay anlatın bilelim ya da saçma sapan yazmayı kesin.
Siz kesmiyorsanız biz öyle bir keseriz ki, her yerden keseriz.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Niye partinde ne kadar uye varsa okadar avantajlisin ben ilk yukselen sevinir sanmistim
Fikri var mı sence ne olduguna dair?
Sadece bugüne dair düşündüğü için şehir alanında 1 milyardan 200 milyon oldu, şu an içine gelmiyor o yüzden saçma yazdı.
Halbuki bu ay partinin Şehir alanına duyuruya rağmen yüklenmesi partinin sorunu.
Neden diğer partiler bu alana dair bir itiraz yapmadı?
Çünkü biliyorlardı.

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Katsayıların da ilk 150 sıralamaya verilecek olmasıyla milletvekili seçiminde katsayı 15-16 civarlarına gelecek.
1 vekil =15 oy gibi bir senaryoda , en çok kırmızı taş bağışı yapan partiye +25 oyun çok bir etkisi olmayacak tahminimce.
Bu da bu alanı zaman içerisinde atıl duruma düşürebilir.
Bu sebeple + oy miktarının biraz daha arttırılması gerektiğini düşünüyorum.

Şeyhmus47

Üye
Vatandaş
Bu ay oyunu geriye getirmekten başka. Bişey yapmadınız insanlar belli bir zaman sonra sıkılacak bu kurallar yüzünden üye kaybı yaşayacaksınız benden söylemesi

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Katsayıların da ilk 150 sıralamaya verilecek olmasıyla milletvekili seçiminde katsayı 15-16 civarlarına gelecek.
1 vekil =15 oy gibi bir senaryoda , en çok kırmızı taş bağışı yapan partiye +25 oyun çok bir etkisi olmayacak tahminimce.
Tartışmayı biraz da bu yüzden istedik, buna dair argüman üretilirse seviniriz.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Bu ay oyunu geriye getirmekten başka. Bişey yapmadınız insanlar belli bir zaman sonra sıkılacak bu kurallar yüzünden üye kaybı yaşayacaksınız benden söylemesi
Ben senin bırakmana yardımcı olayım istersen.
Sen de saçma sapan konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsun.
Detay ver diyoruz oyun geriye gidiyor diyorsun? Anlat biraz.
Burada fikirlere açığız neyini anlamıyorsun*

TEVFİK AYGÜN

Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş
Ay başında buraya yatırım yapmayın dendi.
Kuraldan haberi olmayan sizsiniz.
Bu konuda artık sert olacağız ve özellikle her şehir konusunda bunun tartışılmasına izin vermeyeceğiz.

Uyarımızdır.
Bu ay yatırım yapmadık zaten geçtiğimiz nisan ayı yaptık,hatta yönetime bizzat kendim ayın ortasında sosyal medya hesabından Ulaşıp sorduğumda ay sonu size geri dönüşü olcak dendi.Buna istinaden rahattik

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Bu ay yatırım yapmadık zaten geçtiğimiz nisan ayı yaptık,hatta yönetime bizzat kendim ayın ortasında sosyal medya hesabından Ulaşıp sorduğumda ay sonu size geri dönüşü olcak dendi.Buna istinaden rahattik
2 Nisandaki duyuru biliyor musunuz peki ?
Geri dönüşü sıralamadaki kişilere yeşil taş olarak oldu.
Sizin partinizin Şehir meselesiyle ilgili artık Oyun Yönetimi olarak son raddemizdeyiz.
Sonucu ağır olacak.
Her konuyu proveke etmeyin, amacı dısına cıkarmayın.

K A T L İ A M

🇹🇷HAVA KUVVETLERİ KOMUTANİ🇹🇷
Vatandaş
Bencede oy sayısı arttirilmali ve bi uyenin aylik parti kasasina attigi limit 250m biraz az bence basilan kirmizi taş basina belli bir oranda parti kasasina para gecebilir bu durum kirmizi tasi dahada degerli kılır

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Hocam bu şehir kasasında ki para bu ay güncellenmedi sanırım geçen ay yatırılan taşlar paralar kasalara dağıtıldı mı? Şehir kasasında ki para gün geçtikçe azalıp sıfırlanıyor belli bir yerden sonra puan kasmayı zorlaştırıyor

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Madem üst perdeden konusuyoruz açıkca da uyaralaım
Parti Yöneticilerinizin ve üyelerinin yok oyuncu kalmayacak yok oyuncu gidecek tavrından sıkıldık.
Bizi tehdit ediyorsanız açıkca yapın, tehdit etmiyorsanız böyle yapmayın. @TEVFİK AYGÜN

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Hocam bu şehir kasasında ki para bu ay güncellenmedi sanırım geçen ay yatırılan taşlar paralar kasalara dağıtıldı mı? Şehir kasasında ki para gün geçtikçe azalıp sıfırlanıyor belli bir yerden sonra puan kasmayı zorlaştırıyor
Yatırılmayacak Eren.
Var mı itiraz?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Şehir alanını bu şekilde kabul edenler diyerek yola devam ederiz,
Artık son raddeye geldik.
2 Nisanda net bir uyarı var bu alanla ilgili.
Yeter.