Bide ss atsan @MAGARSUS un dediği gibi şenlensekSinan'ın senden özür dilicekler onlar daha çocuk reisim dediğinide ben biliyorum hadi bakalım çocuğum az ötede oyna![]()

Bide ss atsan @MAGARSUS un dediği gibi şenlensekSinan'ın senden özür dilicekler onlar daha çocuk reisim dediğinide ben biliyorum hadi bakalım çocuğum az ötede oyna![]()
Durduk yere insanların şahsına sövmeyi hakaret etmeyi çok iyi beceriyorsunuz ağlama yok ben kimseye ağlamadım millet sizin gerçek yüzünüzü görsün diye yirtindim.Miralay adlı kişinin niyetini bildiğim için sövdüm? Buna rağmen hala Sinan'a mesaj atıp bana sövüyor diyip algı oyunu yapmasına çalışmasına lafım zaten. Kimsenin şahsına durduk yere sövmüyoruz bunu en çok söven biri olarak daha iyi bilirsin? Ve soruna geleceksem; biri bana sövüyorsa bende fazlasıyla karşılık verir bir başkasına mesaj atıp "bunlar bana sövüyor diye ağlamam"şey bu arada Orçun haneye hayırlı olsun
Bunlarda yüz olsa, oyundan kaçıp burada olmazlardı. Kendimizi Çokta yormamak lazım. Söyleme ile anlayan yapıları da yokDurduk yere insanların şahsına sövmeyi hakaret etmeyi çok iyi beceriyorsunuz ağlama yok ben kimseye ağlamadım millet sizin gerçek yüzünüzü görsün diye yirtindim.
Gönlün olsun diye bize sorup yazdığı kelimeyi bana kullanmanSinan'ın senden özür dilicekler onlar daha çocuk reisim dediğinide ben biliyorum hadi bakalım çocuğum az ötede oyna![]()
Fazla yirtindin patlak verdi , neyse terzin benim canın istediğinde gel yine soverim şey pardon . dikerim söküğünü koçumDurduk yere insanların şahsına sövmeyi hakaret etmeyi çok iyi beceriyorsunuz ağlama yok ben kimseye ağlamadım millet sizin gerçek yüzünüzü görsün diye yirtindim.
Burada gelip söverim ederim diye konuşuyorsun ya böle rahat rahat. Yarın bir gün dana ve ailene küfür yediğinde ağlama sakın tamam . Bil istedimFazla yirtindin patlak verdi , neyse terzin benim canın istediğinde gel yine soverim şey pardon . dikerim söküğünü koçum![]()
Senin gibi yaparım merak etme bende kucaklar, kucak açarımBurada gelip söverim ederim diye konuşuyorsun ya böle rahat rahat. Yarın bir gün dana ve ailene küfür yediğinde ağlama sakın tamam . Bil istedim
Peki bunu rez alayım da benSenin gibi yaparım merak etme bende kucaklar, kucak açarım![]()
Al al not düş altına benim gibi yapacak diyePeki bunu rez alayım da ben![]()
Senin Karakterin demek ki hakaret ve küfür üzerine sen ve senin gibilerdende ancak bu beklenirdi zatenFazla yirtindin patlak verdi , neyse terzin benim canın istediğinde gel yine soverim şey pardon . dikerim söküğünü koçum![]()
Sen hala gitmedin mi savcılığa? TosunumSenin Karakterin demek ki hakaret ve küfür üzerine sen ve senin gibilerdende ancak bu beklenirdi zaten
En kısa sürede merak etmeSen hala gitmedin mi savcılığa? Tosunum
O zaman dur daha detaylı muamele çekeyim sana işin kolaylaşsın ağlakEn kısa sürede merak etme![]()
Konuşma tarzından ne kadar karakter sahibi olduğunu herkes görüyor ne güzel kendini çok güzel ifade ediyorsun.O zaman dur daha detaylı muamele çekeyim sana işin kolaylaşsın ağlak![]()
Noldu üzüldün mü kırdım mı seniKonuşma tarzından ne kadar karakter sahibi olduğunu herkes görüyor ne güzel kendini çok güzel ifade ediyorsun.
Senin bu haline üzülüyorum Aslan parçasıNoldu üzüldün mü kırdım mı seni
Üzülme senin gibilerini cebimde taşıyorum ben alışırsınSenin bu haline üzülüyorum Aslan parçası
gönderdim zaten senle başladık gereksiz olarakAbiden Orçuna müthiş atlamışsınhadi hemen partiden gereksiz yere önce küfür sonra en az 3 kişi gönder
![]()