MİLLİ İSTİKLAL TARİH OLDU, SANCAK PARTİSİ SAHNEDE! (2 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Ali Ergün gerçekten karakterli bir çocuktur. Ali Ergün dediğimiz kişiyi mesela çok severim bir duruşu bir omurgası bir karakteri var, orçunla kiyaslarsan bu seninde benimde ayıbım olur.

Evet Ali Ergün kardeşimiz bize geldi altınok dan çıkıp ancak arkanızdan geldiğinde de oyunu bırakıp giderken de 1 kez kötü sözünü duymamisimdir. Bizim tarafta en azından bir kez arkanızdan konuştuğunu ne duymuşum ne de görmüşümdür.

Söz konusu orçun'a gelirsek konuşmadığı bir aileniz kaldı arkanızdan hala kardeşim o benim diyebiliyorsun komik oluyor Kadir
Konusmamıstır evet ama. O bizdeyken size sövüyordu. Biz gelip burada bunları söyledik mi. Hayır. Yani bana gelip size sövdü bunlar diyerek karalama algısı yapma

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Oyun oynamıyor forumdan millete laf konuşuyor insanlar aklının uyduğu fikirlerinin uyuştuğu kişilerle bir arada olabilir. Bende bu partide benlik birşey kalmadı ayrılıyorum altın ok a gideceğim dedim herkes sen bilirsin dedi helalleştik çıktım. Bu arkadaş yönetim grubunda olmadığından dolayı görmedi görmekte zorunda değil önemli olan saygı.
O zaman çok dikkate alınacak biri değil. Dur tokatlayıp gönderim şunu bekle😃

Yazıcıoğlu

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Konusmamıstır evet ama. O bizdeyken size sövüyordu. Biz gelip burada bunları söyledik mi. Hayır. Yani bana gelip size sövdü bunlar diyerek karalama algısı yapma
Karalama mı gerçekten beyin uçuyor anlaşıldı. Neyse yakında görürüz orçuna çekeceğiniz filmleri 😅

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Ah Orçun ah, yönetim grubunda olmayışım mesajların bana tek tek gelmediği anlamına gelmiyor. Burda edebiyat parçalama şimdi. Sen göstermelik yönetimde dururken benim partinin her kararında bilgim olduğunu bunlar bilmez de sen iyi bilirsin. Sende omurga sorunu var. Gayet açık açık kadire de söylüyorum arkasından sovdugun adamlara kardeşim diyip kucak mı açıyorsun? Gerçi sen oguzhanin yanından bize geri geldiğinde de aynı şeyi yapmıştın şaşırmak benim hatam oluyor 😅
Kendi parti yönetimine ajan koymuş bide sjjsjs

Akın Cınar

Türk, Türkcü, Atatürkcü.
Vatandaş
Akın dediğin gibi fikirler uyuşmaya bilir onda problem yok zaten, problem arkasından ailesine sövmedigi kalmayan bir oluşumun bir aile üyelerinin yanında durmak. Orçun daha dün bunların arkasından atıp tutup söverken, şimdi yanlarında omurgasızca durması problem. Gerçi kadir de seviyor demekki arkasından soveni yanında tutmayı ona bir şey diyemeyiz tabiki.

Reis, yanlış anlama ama bu konu seni ilgilendiren bir şey değil. Sana sovmemiş ise sen relax ol. Kim zamanında ne demişse, bu tamamen onların kendi arasında çözeceği bir konu. Senin dahil olman sadece konuyu uzatır ya da bana gider, başka da hiçbir şey olmaz. Kadir Başkan’lar yine Orçun Başkan’la yoluna devam eder, olan sana olur. Kim zararlı çıkar bu işten, ortada. O yüzden boş yere kendini yıpratma. Altı üstü bir oyun sen eğlenmene bak geç naçizane tavsiyem 🙏

Akın Cınar

Türk, Türkcü, Atatürkcü.
Vatandaş
Bende bunu anlamıyorum işte. Mesela Ali Ergün 7-8 ay bizle beraber yol yürüdü. Sonra ben milli harekata gitmek istiyorum dedi. Tamam dediler eyvallah. Ne laf ettik, ne söz. Olgun insanlar gibi anlayışla karşıladık. Ama bu arkadaşlar çocuk daha anlamıyorum, anlayamıyor. Anlatsan da anlamamak istiyorlar

Dedim ya, altı üstü bir oyun, tadını çıkarıp oynamak gerek. Bu konuyu okuyanlar gülüp geçiyo ama olan sizlere oluyor. Azıcık daha gerilse ortam, sonunda ban yiyorsun. Bi oyun için değer mi hiç değmez. Kim ne yapmak isterse yapsın göbek bağınız kimse ile bir kesilmedi sonuçta tadını çıkarın

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Reis, yanlış anlama ama bu konu seni ilgilendiren bir şey değil. Sana sovmemiş ise sen relax ol. Kim zamanında ne demişse, bu tamamen onların kendi arasında çözeceği bir konu. Senin dahil olman sadece konuyu uzatır ya da bana gider, başka da hiçbir şey olmaz. Kadir Başkan’lar yine Orçun Başkan’la yoluna devam eder, olan sana olur. Kim zararlı çıkar bu işten, ortada. O yüzden boş yere kendini yıpratma. Altı üstü bir oyun sen eğlenmene bak geç naçizane tavsiyem 🙏
Amacı şey, Orçun size sövdü diyip beni fişleyecek. Bende orçunla kavga edecem partiden gönderecek güya😃 Bunlar eskidi artık, bu oyunu ne yeni oynadık ne bu partiyi yeni açtık biz. Senelerdir neler neler gördük. Gelip burada amatörce hesap kitap peşine koşuyor arkadaş. Orçun kardeşim bana geldi, sizinle yol yürümek istiyorum ded, bende baş tacısın her zaman dedim. Ki şöyle de bir konu var, ben orçunla 2 gündür tanışmıyorum çok daha öncesinden de konuşmuşluğumuz var, aramızda sorunda kavga da olmadı.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Amacı şey, Orçun size sövdü diyip beni fişleyecek. Bende orçunla kavga edecem partiden gönderecek güya😃 Bunlar eskidi artık, bu oyunu ne yeni oynadık ne bu partiyi yeni açtık biz. Senelerdir neler neler gördük. Gelip burada amatörce hesap kitap peşine koşuyor arkadaş. Orçun kardeşim bana geldi, sizinle yol yürümek istiyorum ded, bende baş tacısın her zaman dedim. Ki şöyle de bir konu var, ben orçunla 2 gündür tanışmıyorum çok daha öncesinden de konuşmuşluğumuz var, aramızda sorunda kavga da olmadı.
Ayrıca Orçun bize rakip iken elbette kendi partisi için savaşacak, elbette burada role play adına bizimle tartışacak. Biz bunlara takılan oyuncular değiliz. Orçun bır kaç ay önce bana burda salladı ye ben partime almamazlık neden edeyim. Bizim için iyi niyet önemlidir. Dik duruş , kararlılık emek önemlidir. En önemlisi adamlık önemlidir.

orcunksp

Altın Ok 🇹🇷
Vatandaş
Ayrıca Orçun bize rakip iken elbette kendi partisi için savaşacak, elbette burada role play adına bizimle tartışacak. Biz bunlara takılan oyuncular değiliz. Orçun bır kaç ay önce bana burda salladı ye ben partime almamazlık neden edeyim. Bizim için iyi niyet önemlidir. Dik duruş , kararlılık emek önemlidir. En önemlisi adamlık önemlidir.
Altına imzamı atarım. Canımsın

Akın Cınar

Türk, Türkcü, Atatürkcü.
Vatandaş
Aslında bakıldığında gün sonunda , Orçun abi size gelmiş, siz de kendi aranızda konuşmuş, okeyleşmişsiniz ve iş bitmiş gitmiş. Bu kadar kısa ve net. relax olmak lazım eğlenin geçin 🙏

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Aslında bakıldığında gün sonunda , Orçun abi size gelmiş, siz de kendi aranızda konuşmuş, okeyleşmişsiniz ve iş bitmiş gitmiş. Bu kadar kısa ve net. relax olmak lazım eğlenin geçin 🙏
Bizde bunu diyoruz evet. Ama arkadaşlar da bir dert var anlaşılan. Kendileri oyunda olmamalarına rağmen burada muhalefetlik yapıyorlar. Buda ne kadar etik bir durum anlayamadım şahsen