Altınok wp grubunu hemen temizle geliyorumE gel istersen bakalim kimde rezillik cikiyor

Altınok wp grubunu hemen temizle geliyorumE gel istersen bakalim kimde rezillik cikiyor
Dur parası neyse verelim süre uzatalımYa onu bunu birakinda herkes mazisi kadar konussun sen yeterince konuştun kardes![]()
Kadirin her yazdini okuyosan seninde ustune alinman lazimBen Sinan'ın telefonuna kadirin attığı mesajları okuyorum diğerleri pek benim ilgi alanım değil![]()
Benim temizlememe gerek yok ama sen temizleseydin keske oncedenAltınok wp grubunu hemen temizle geliyorum![]()
Yani şimdi bunları diyerek burada cool olmuyorsun. Ya da kendini haklıymış gibi göstermiyorsun paşası. Benim karşıma geleceksen adam gibi geleceksin tartışacaksın. Amacın tartışma değil anladığım kadarı ile bu tarz ergen muhabbeti yapıp ban aldırmak sanırım. Rapor etmiyorum merak etmeDiyorum ya , senin gibi çoban olmak zor idolümsün Çobanlıkta. Hakkını yiyemem bu konuda![]()
Benim yerime kendini 200 liralik sevindirebilirsin bi kacamak yap cift öğün yeDur parası neyse verelim süre uzatalım![]()
Hahahahahah amacın ban aldırmak olduğunu sanıyorsun demek inşallah amiral raporlamamiştır en son ağlayarak uzaklaştı burdan.Yani şimdi bunları diyerek burada cool olmuyorsun. Ya da kendini haklıymış gibi göstermiyorsun paşası. Benim karşıma geleceksen adam gibi geleceksin tartışacaksın. Amacın tartışma değil anladığım kadarı ile bu tarz ergen muhabbeti yapıp ban aldırmak sanırım. Rapor etmiyorum merak etmeumarım da eden olmamıştır Rapor. Yoksa seni burda hergğn şamarlamak zevkli olur, stresimi atarım
![]()
Kadir abin ne veriyor size bilmiyorum da kafası jilet gibi. 200 lira artık geçmiyor ülkede sakız parası, miktarı yükseltBenim yerime kendini 200 liralik sevindirebilirsin bi kacamak yap cift öğün ye![]()
Sinan az veriyomus size ozaman aganin eli tutulmaz sen 300 aliyon heraldeKadir abin ne veriyor size bilmiyorum da kafası jilet gibi. 200 lira artık geçmiyor ülkede sakız parası, miktarı yükselt![]()
Ben 500 alıyorum, çiftliğin en nadide en özel parçasıyımSinan az veriyomus size ozaman aganin eli tutulmaz sen 300 aliyon heralde![]()
Sen çiftliğin en bulaşık olanısınBen 500 alıyorum, çiftliğin en nadide en özel parçasıyım![]()
Sanada çok teessüf ederim kardeşim bu kadar gereksiz mesaj atmış insan haber verir geldi seninki gel diye zaman geçerdiYani şimdi bunları diyerek burada cool olmuyorsun. Ya da kendini haklıymış gibi göstermiyorsun paşası. Benim karşıma geleceksen adam gibi geleceksin tartışacaksın. Amacın tartışma değil anladığım kadarı ile bu tarz ergen muhabbeti yapıp ban aldırmak sanırım. Rapor etmiyorum merak etmeumarım da eden olmamıştır Rapor. Yoksa seni burda hergün şamarlamak zevkli olur, stresimi atarım
![]()
Abiden Orçuna müthiş atlamışsınorçuna ne zaman kardeşiz dedin la@Yazıcıoğlu
Abi hepinizle çalıştık giderken her iki tarafta güzel ayrıldı sizi böyle görünce şaşırdımAbiden Orçuna müthiş atlamışsınhadi hemen partiden gereksiz yere önce küfür sonra en az 3 kişi gönder
![]()
Mesajları baştan bir oku istersen Ahmet saygı nedir nasıl gösterilir mesajlarda gizli ESKİ partinin bu hale gelmesini önüne gelene küfür edip kovarak sağlayan da saygısızlık yapanda aynı kişiler Allah yardımcıları olsunAbi hepinizle çalıştık giderken her iki tarafta güzel ayrıldı sizi böyle görünce şaşırdım
Okudum abi yanlış anlama senin mesaja cevap verdim de iki taraf için de hayırlısı olsun abi bişey diyemiyorum herkesin kendi kararı bazı şeyler rayına oturdu diyip aradan çekileyim abiMesajları baştan bir oku istersen Ahmet saygı nedir nasıl gösterilir mesajlarda gizli ESKİ partinin bu hale gelmesini önüne gelene küfür edip kovarak sağlayan da saygısızlık yapanda aynı kişiler Allah yardımcıları olsun![]()
Herşey böyle daha güzel oldu iyi oyunlar kardeşimOkudum abi yanlış anlama senin mesaja cevap verdim de iki taraf için de hayırlısı olsun abi bişey diyemiyorum herkesin kendi kararı bazı şeyler rayına oturdu diyip aradan çekileyim abi
Eyvallah abi sanadaHerşey böyle daha güzel oldu iyi oyunlar kardeşim
Şey, parasıyla değil mi? Paranı bu seferde ben vericem gel koşSen çiftliğin en bulaşık olanısınkendin çalıp kendin oynuyorsun her zamanki gibi uzun uzun insanlarla uğraşmaya çalışıyorsun yapma lütfen. Yada yap aynı parti deyken bir faydanı görmedim bare rakip olarak eğlendir bizi biraz
![]()