MİLLİ İSTİKLAL TARİH OLDU, SANCAK PARTİSİ SAHNEDE! (7 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Diyorum ya , senin gibi çoban olmak zor idolümsün Çobanlıkta. Hakkını yiyemem bu konuda 😅
Yani şimdi bunları diyerek burada cool olmuyorsun. Ya da kendini haklıymış gibi göstermiyorsun paşası. Benim karşıma geleceksen adam gibi geleceksin tartışacaksın. Amacın tartışma değil anladığım kadarı ile bu tarz ergen muhabbeti yapıp ban aldırmak sanırım. Rapor etmiyorum merak etme 😃 umarım da eden olmamıştır Rapor. Yoksa seni burda hergün şamarlamak zevkli olur, stresimi atarım😃

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
Yasaklı Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Oyunda tutunamayan bir parti ve o partiyi oyun başkanı olduktan sonra bırakıp giden bir başkan hakkında ne kadar çok konuştunuz be

Yazıcıoğlu

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yani şimdi bunları diyerek burada cool olmuyorsun. Ya da kendini haklıymış gibi göstermiyorsun paşası. Benim karşıma geleceksen adam gibi geleceksin tartışacaksın. Amacın tartışma değil anladığım kadarı ile bu tarz ergen muhabbeti yapıp ban aldırmak sanırım. Rapor etmiyorum merak etme 😃 umarım da eden olmamıştır Rapor. Yoksa seni burda hergğn şamarlamak zevkli olur, stresimi atarım😃
Hahahahahah amacın ban aldırmak olduğunu sanıyorsun demek inşallah amiral raporlamamiştır en son ağlayarak uzaklaştı burdan.

Rapor etsen de bir şey degişmez gülüm. Gayet relax durumdan keyif alarak güle oynaya zevk ala ala konuşuyorum seninle gerçi sadece seninle konuşmuyorum aynı anda çobanın sürüsü de geliyor, bana diyorsunuz da hepinize yetiyorum bir başıma.

Ergen muhabbeti diyorsun 2 saattir demek ki ergen gibi konuşuyorsun. Çelişki uyandırıyorsun kardeş 😅

Önüne gelene samarlamak diyorsun da Kadir, dikkat et şamar yersin gardını al.

Son olarak da zaten diyorum ya seninle konuşurken çiftliğin kapısını açtın herhalde hepsi koşarak geldi 🥲

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Benim yerime kendini 200 liralik sevindirebilirsin bi kacamak yap cift öğün ye 😂😂
Kadir abin ne veriyor size bilmiyorum da kafası jilet gibi. 200 lira artık geçmiyor ülkede sakız parası, miktarı yükselt 😅

orcunksp

Altın Ok 🇹🇷
Vatandaş
Ben 500 alıyorum, çiftliğin en nadide en özel parçasıyım 😅😅
Sen çiftliğin en bulaşık olanısın😀kendin çalıp kendin oynuyorsun her zamanki gibi uzun uzun insanlarla uğraşmaya çalışıyorsun yapma lütfen. Yada yap aynı parti deyken bir faydanı görmedim bare rakip olarak eğlendir bizi biraz 😀

Son düzenleme:

orcunksp

Altın Ok 🇹🇷
Vatandaş
Yani şimdi bunları diyerek burada cool olmuyorsun. Ya da kendini haklıymış gibi göstermiyorsun paşası. Benim karşıma geleceksen adam gibi geleceksin tartışacaksın. Amacın tartışma değil anladığım kadarı ile bu tarz ergen muhabbeti yapıp ban aldırmak sanırım. Rapor etmiyorum merak etme 😃 umarım da eden olmamıştır Rapor. Yoksa seni burda hergün şamarlamak zevkli olur, stresimi atarım😃
Sanada çok teessüf ederim kardeşim bu kadar gereksiz mesaj atmış insan haber verir geldi seninki gel diye zaman geçerdi 😀

orcunksp

Altın Ok 🇹🇷
Vatandaş
Abi hepinizle çalıştık giderken her iki tarafta güzel ayrıldı sizi böyle görünce şaşırdım
Mesajları baştan bir oku istersen Ahmet saygı nedir nasıl gösterilir mesajlarda gizli ESKİ partinin bu hale gelmesini önüne gelene küfür edip kovarak sağlayan da saygısızlık yapanda aynı kişiler Allah yardımcıları olsun 😀

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Mesajları baştan bir oku istersen Ahmet saygı nedir nasıl gösterilir mesajlarda gizli ESKİ partinin bu hale gelmesini önüne gelene küfür edip kovarak sağlayan da saygısızlık yapanda aynı kişiler Allah yardımcıları olsun 😀
Okudum abi yanlış anlama senin mesaja cevap verdim de iki taraf için de hayırlısı olsun abi bişey diyemiyorum herkesin kendi kararı bazı şeyler rayına oturdu diyip aradan çekileyim abi

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Sen çiftliğin en bulaşık olanısın😀kendin çalıp kendin oynuyorsun her zamanki gibi uzun uzun insanlarla uğraşmaya çalışıyorsun yapma lütfen. Yada yap aynı parti deyken bir faydanı görmedim bare rakip olarak eğlendir bizi biraz 😀
Şey, parasıyla değil mi? Paranı bu seferde ben vericem gel koş 🤏🏻