MİLLİ İSTİKLAL TARİH OLDU, SANCAK PARTİSİ SAHNEDE! (3 Kişi İçeride)

Yazıcıoğlu

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sana bugün eğitim ve şamar yeter . Yarın aynı saatte dersimiz var unutma tamam mı yeğenim. Hadi rezil oldun yeterince şimdi git ve kumda oynamaya başla hadi kaybol abisi🤣
Konuştu orçunun abisi 😅 neydi sabah ki konumuz he ergence konuşma Kadir 😅

Akın Cınar

Türk, Türkcü, Atatürkcü.
Vatandaş
Reisler işinize karışmak gibi olmasın da, sonuçta bu sadece bir oyun. Kim kime gitmiş, kim kimi desteklemiyor diye bu kadar kasmaya gerek yok. İnsanların düşünceleri zamanla değişebilir, fikir ayrılıkları olabilir. Herkes aynı yolda yürümek zorunda değil. Bir oyuncu hangi taraf da olursa olsun taraf değiştirince hemen 'hain' damgası vurmak saçmalıktan başka bir şey değil. Günün sonunda bu bir silmeyle bitecek bir oyun. Bu kadar gerilmeye, laf etmeye birbirinizi kırmaya hiç gerek yok. Saygılar 🖐

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Reisler işinize karışmak gibi olmasın da, sonuçta bu sadece bir oyun. Kim kime gitmiş, kim kimi desteklemiyor diye bu kadar kasmaya gerek yok. İnsanların düşünceleri zamanla değişebilir, fikir ayrılıkları olabilir. Herkes aynı yolda yürümek zorunda değil. Bir oyuncu hangi taraf da olursa olsun taraf değiştirince hemen 'hain' damgası vurmak saçmalıktan başka bir şey değil. Günün sonunda bu bir silmeyle bitecek bir oyun. Bu kadar gerilmeye, laf etmeye birbirinizi kırmaya hiç gerek yok. Saygılar 🖐
Akın dediğin gibi fikirler uyuşmaya bilir onda problem yok zaten, problem arkasından ailesine sövmedigi kalmayan bir oluşumun bir aile üyelerinin yanında durmak. Orçun daha dün bunların arkasından atıp tutup söverken, şimdi yanlarında omurgasızca durması problem. Gerçi kadir de seviyor demekki arkasından soveni yanında tutmayı ona bir şey diyemeyiz tabiki.

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Arkadaşlar çok ayıp çok kırıcı kelimeler kullanıyorsunuz sizleri yapıcı olmaya davet ediyorum
Üzgünüm kardeşim sana orçunun omurgasizliklarini okuttuğum için kusuruma bakma olur mu? 😅

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Bende bunu anlamıyorum işte. Mesela Ali Ergün 7-8 ay bizle beraber yol yürüdü. Sonra ben milli harekata gitmek istiyorum dedi. Tamam dediler eyvallah. Ne laf ettik, ne söz. Olgun insanlar gibi anlayışla karşıladık. Ama bu arkadaşlar çocuk daha anlamıyorum, anlayamıyor. Anlatsan da anlamamak istiyorlar

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Bende bunu anlamıyorum işte. Mesela Ali Ergün 7-8 ay bizle beraber yol yürüdü. Sonra ben milli harekata gitmek istiyorum dedi. Tamam dediler eyvallah. Ne laf ettik, ne söz. Olgun insanlar gibi anlayışla karşıladık. Ama bu arkadaşlar çocuk daha anlamıyorum, anlayamıyor. Anlatsan da anlamamak istiyorlar
Ali Ergün gerçekten karakterli bir çocuktur. Ali Ergün dediğimiz kişiyi mesela çok severim bir duruşu bir omurgası bir karakteri var, orçunla kiyaslarsan bu seninde benimde ayıbım olur.

Evet Ali Ergün kardeşimiz bize geldi altınok dan çıkıp ancak arkanızdan geldiğinde de oyunu bırakıp giderken de 1 kez kötü sözünü duymamisimdir. Bizim tarafta en azından bir kez arkanızdan konuştuğunu ne duymuşum ne de görmüşümdür.

Söz konusu orçun'a gelirsek konuşmadığı bir aileniz kaldı arkanızdan hala kardeşim o benim diyebiliyorsun komik oluyor Kadir

orcunksp

Altın Ok 🇹🇷
Vatandaş
Oyun oynamıyor forumdan millete laf konuşuyor insanlar aklının uyduğu fikirlerinin uyuştuğu kişilerle bir arada olabilir. Bende bu partide benlik birşey kalmadı ayrılıyorum altın ok a gideceğim dedim herkes sen bilirsin dedi helalleştik çıktım. Bu arkadaş yönetim grubunda olmadığından dolayı görmedi görmekte zorunda değil önemli olan saygı.

Emre Reus

55.Dönem Sinop Valiliği 👑 21 Kere Sinop Valiliği⭐
Yasaklı Üye
Vatandaş
Milli İsiklal Partisi kendi hataları yüzünden kendi kendilerini bitirdiler inşallah bir daha tekrarlamazlar ve yanlış kararlar almazlar başarılar Dilerim 🌹

Yazıcıoğlu

Yasaklı Üye
Vatandaş
Oyun oynamıyor forumdan millete laf konuşuyor insanlar aklının uyduğu fikirlerinin uyuştuğu kişilerle bir arada olabilir. Bende bu partide benlik birşey kalmadı ayrılıyorum altın ok a gideceğim dedim herkes sen bilirsin dedi helalleştik çıktım. Bu arkadaş yönetim grubunda olmadığından dolayı görmedi görmekte zorunda değil önemli olan saygı.
Ah Orçun ah, yönetim grubunda olmayışım mesajların bana tek tek gelmediği anlamına gelmiyor. Burda edebiyat parçalama şimdi. Sen göstermelik yönetimde dururken benim partinin her kararında bilgim olduğunu bunlar bilmez de sen iyi bilirsin. Sende omurga sorunu var. Gayet açık açık kadire de söylüyorum arkasından sovdugun adamlara kardeşim diyip kucak mı açıyorsun? Gerçi sen oguzhanin yanından bize geri geldiğinde de aynı şeyi yapmıştın şaşırmak benim hatam oluyor 😅