MİLLİ İSTİKLAL TARİH OLDU, SANCAK PARTİSİ SAHNEDE! (5 Kişi İçeride)

orcunksp

Altın Ok 🇹🇷
Vatandaş
Sinan'a kardeşim derken utanman gerekiyor veya kadire kardeşim derken utanman gerekiyor ki ikisi de sende yok. Hadi bizimleyken kadire sovuyordun rahat rahat, şimdi ne yapıyorsun altınok partisinde de Sinan'a mı?
Özkan seni sana rağmen seviyorum kardeşim😀 ama kadirle aram bozmaya çalışma bırak peşimi dönmeyeceğim artık Altınok ta kardeşlerimle beraberim Sinan konusuna gelince seni ilgilendirmez ama arkasından konuştuğum bir konu söz konusu değil 😀

Yazıcıoğlu

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Özkan seni sana rağmen seviyorum kardeşim ama kadirle aram bozmaya çalışma bırak peşimi dönmeyeceğim artık Altınok ta kardeşlerimle beraberim Sinan konusuna gelince seni ilgilendirmez ama arkasından konuştuğum bir konu söz konusu değil 😀

Hayır sorularıma cevap alamıyorum ki. Sen daha dün altınok hakkında konuşan her fırsatta tekmeleyen kişi değil misin de şimdi kardeşimle aramı bozmaya çalışıyorsun diyorsun çelişkili elemansın. Omurgan olsaydı her şeye rağmen hala kardeşimsin derdim bizde omurgasızlara kardeş denmez iyi biliyorsun orçunpu

orcunksp

Altın Ok 🇹🇷
Vatandaş
Hayır sorularıma cevap alamıyorum ki. Sen daha dün altınok hakkında konuşan her fırsatta tekmeleyen kişi değil misin de şimdi kardeşimle aramı bozmaya çalışıyorsun diyorsun çelişkili elemansın. Omurgan olsaydı her şeye rağmen hala kardeşimsin derdim bizde omurgasızlara kardeş denmez iyi biliyorsun orçunpu
Senin durumun ciddi söylüyorum iyi değil 😀

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Altın Ok'un arkasından ben bile konuşuyorum normal bunlar. Biz bunları aştık beybisi, küçük aklınca, akıl oyunu oynama sjsksks

Yazıcıoğlu

🇹🇷 MİLLİ HAREKAT | NEFERİ 🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ama size çok üzüldüm. Altın ok kapandı gitti. Kazanamadınız . Altın ok geri geldi yok oldunuz😀😀😀
Aksine altınok geri geldiğinde tatilden döndük demişti (?) aynı şeyler bizim içinde geçerli kadiiir oyna biraz ovala biraz bir şeyler çıkacak