Ortak Bildirir Kararı (5 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Anlayış kıt mi senin halen elindeki kağıdı okuyorsun ben o dönemki desteği demedim komutanlığı ben istemedim dedim. Desteği o dönemde bizzat benim isteğimle verildi. Şuan sizin yaptığınızın siyaset olduğunumu düşünüyorsun komedisin artık yazmayavam seviyen yerlerde çünkü iyi oyunlar Bekircan başkanım devam ke
Herkesin seviyesi belli oluyor. Kibrinden öleni de fedakarlık edeni de herkes görüyor.

O A B İ

Vatandaş
Siz aynen devam edin. Yalnız kurtlar sizi 😂

O A B İ

Vatandaş
Biz diyoruz ki oyun iyice düşmanlık tohumları beslenen güçlünün sürekli kazandığı, kavganın gürültünün banların havada uçuştuğu bir yer oldu. Oyunda oyuncu tutamıyoruz. Rekabet olsun, dostça mücadele edelim düşmanlıklar bitsin.
Beyefendi gelmiş karakterim de karakterim. Geçen ay ittifak kurup 10 günde dağıtınca karakterin mi zedelendi?

Benim için en önemli seçimde bana destek olan Altın Ok ve Övip de kazansın diye işimden gücümden vakit ayırmaya calişip partiyi bir arada tutmaya calışacaktım. Dediler ki tek kaldık rakip birleşemiyor rekabet olmayacak.

Eyvallah dedik yeni bir düzen kurduk. Hala bunun altında bit yeniği arayacak kadar da kötü niyetliysen bu senin sorunun.

O A B İ

Vatandaş
Ne haliniz varsa da görün bu saatten sonra.

34KRAL34.

Üye
Vatandaş
Ahh abaşkanım ahh ben sana kaç kez dedim millet için kendini yorma ama sen dinlemiyorsun hiç bukadar sey yapıyorsun partin için ama deger bile vermiyorlar

M O N C H U G

Kızılelma
Vatandaş
Teklifimizi yaptık rekabet
Biz diyoruz ki oyun iyice düşmanlık tohumları beslenen güçlünün sürekli kazandığı, kavganın gürültünün banların havada uçuştuğu bir yer oldu. Oyunda oyuncu tutamıyoruz. Rekabet olsun, dostça mücadele edelim düşmanlıklar bitsin.
Beyefendi gelmiş karakterim de karakterim. Geçen ay ittifak kurup 10 günde dağıtınca karakterin mi zedelendi?

Benim için en önemli seçimde bana destek olan Altın Ok ve Övip de kazansın diye işimden gücümden vakit ayırmaya calişip partiyi bir arada tutmaya calışacaktım. Dediler ki tek kaldık rakip birleşemiyor rekabet olmayacak.

Eyvallah dedik yeni bir düzen kurduk. Hala bunun altında bit yeniği arayacak kadar da kötü niyetliysen bu senin sorunun.
İkincisi ilk teklif bu arkadaşlara gitti kabul etselerdi suan boyle konuşmuyorlardi ben buna kuyruk acısı diyorum artık 😁

Katliamm

🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
Abilerine sor istedimmi fatih ve Kadir abine onu sor ama mutlaka sor. Bir de yazimda bu dönemde gelen teklifi demiştim işte üstte paylaştığım gibisinjz. Birileri yazıp elinize veriyor sizde oynuyorsunuz. İyi oyunlar güzel oynuyorsunuz
Bak bakim sozcunun gorevi ne sirf eren kural hatirlatti diye adamla kavga ettin nicin cunku bakanligin gidiyordu simdi burada rol oynama herkesin amacini biliyoruz BASİTSİN.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş

Ya ne anlatıyon vuracan şamarı geçecen amma uzatmışsınız

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Bu bir karardan çok ilkesel bir tutum,
2 ittifak anlaşmış ve neysek oyuz demiş, 3. bir ittifak kurulması şart aksi halde oyları bosa gidecek, en azından ittifak içi partiler birbirine oy verebilir ve strateji yapabilir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
2 ittifak anlaşmış ve neysek oyuz demiş, 3. bir ittifak kurulması şart aksi halde oyları bosa gidecek, en azından ittifak içi partiler birbirine oy verebilir ve strateji yapabilir.
Açıkcası ben 3. bir ittifak kuracak olsam mecliste ne kadar çok milletvekili alabilirim diye çalışma yapıp, sevilen kişileri aday gösterip kazanmaya calısırım.

O A B İ

Vatandaş
Açıkcası ben 3. bir ittifak kuracak olsam mecliste ne kadar çok milletvekili alabilirim diye çalışma yapıp, sevilen kişileri aday gösterip kazanmaya calısırım.
Yok hocam arkadaşlar aylardır kaybetmelerinden ders çıkarmıyor malesef. Biz kendi kendimize oynar olduk.

Oğuralp Göktürk

Göktürk sevdalısı
Vatandaş
Bak bakim sozcunun gorevi ne sirf eren kural hatirlatti diye adamla kavga ettin nicin cunku bakanligin gidiyordu simdi burada rol oynama herkesin amacini biliyoruz BASİTSİN.
Basit insanin kim olduğu belli duruşun yokki eren kural hatırlattı diyorsun o dönemde parti başkanlarin da karşı çıkmışlardi erene Fatih te Kadir de o zaman onlar da mi basit hadi ikile partine ne faydan var senin

Oğuralp Göktürk

Göktürk sevdalısı
Vatandaş
"İki ittifak anlaşmış" tamam sayın yöneticim 3. İttifak kurulacaksa da onu parti başkanları ve yöneticileri karar alır kurarlar