Olsun olmasın diyen yok. Seçim kaybettirip seçim kazanılmaz.İsterse 1000 kez olur keyfinin kahyasimisin.a aa nolduu sırtınızdan bir anda soguk su mu dökûldü.
Olsun olmasın diyen yok. Seçim kaybettirip seçim kazanılmaz.İsterse 1000 kez olur keyfinin kahyasimisin.a aa nolduu sırtınızdan bir anda soguk su mu dökûldü.
Nasil yapalim mesela. Sinan mi kaybettirdi allah allah ben oyun yonetimi secimi tekrarladı diye biliyorum. Olsun zamaninda tekrarlanan secimleri 1 oyla bile yeniden aldigimiz olmusturOlsun olmasın diyen yok. Seçim kaybettirip seçim kazanılmaz.
Duymamış olayım Ahmet abi.Sinan kazansın artık kaç seçimdir aday görüyoruz yazıktır
Öncesinden bahsediyorum başkan anlamadınız. Destek sözü veril kendini aday çıkardığı seçimi diyorumNasil yapalim mesela. Sinan mi kaybettirdi allah allah ben oyun yonetimi secimi tekrarladı diye biliyorum. Olsun zamaninda tekrarlanan secimleri 1 oyla bile yeniden aldigimiz olmustur
Naz sana dediğim yok kardeşim. RelaxDuymamış olayım Ahmet abi.
O konuya gelecek olursak bunu öncesinde size gayet net anlattık zaten. O seçimde Sinanın aday çıkmasını kurucu üyelerimizin hepsi istedi. Sadece sinan istemedi bizde buna karşı çıktık. Şunu da söylemek gerekirse o seçimde Sinanı destekleyen kişilerden seni sevdiğimiz için destekliyoruz bir başkası olsa oy kullanmazdık cümlesini duyduk. Burdan anlamanız gereken de o seçimde Sinan aday olmasa yine de kazanmayacaktınız. Sinana oy kullananlar Sinan aday olmasaydı oy kullanmayacaklardı. İdrak etmesi zor mu ben anlamadım.Öncesinden bahsediyorum başkan anlamadınız. Destek sözü veril kendini aday çıkardığı seçimi diyorum
Güzel bahane kardeşim. Başka varsa dinlerizO konuya gelecek olursak bunu öncesinde size gayet net anlattık zaten. O seçimde Sinanın aday çıkmasını kurucu üyelerimizin hepsi istedi. Sadece sinan istemedi bizde buna karşı çıktık. Şunu da söylemek gerekirse o seçimde Sinanı destekleyen kişilerden seni sevdiğimiz için destekliyoruz bir başkası olsa oy kullanmazdık cümlesini duyduk. Burdan anlamanız gereken de o seçimde Sinan aday olmasa yine de kazanmayacaktınız. Sinana oy kullananlar Sinan aday olmasaydı oy kullanmayacaklardı. İdrak etmesi zor mu ben anlamadım.
Benim anlamadığım konu Sinanın verdiği emekleri gördüğümüz için kazansak da kaybetsek de aday çıkarıyoruz ve bu oyunda aday çıkarmakta özgürüz. Biz de sonucu kaybetmekte olsa kazanmakta olsa Sinanı aday çıkardığımız için gururluyuz. Pekii siz burda neyin alayını yapıyorsunuzNaz sana dediğim yok kardeşim. Relax
Bazen gerçeklere inanması zordur abiGüzel bahane kardeşim. Başka varsa dinleriz
Sürekli aday çıkmak insanı yıpratır ben bunu söylüyorum. Adayiniza bişey diyen yokBenim anlamadığım konu Sinanın verdiği emekleri gördüğümüz için kazansak da kaybetsek de aday çıkarıyoruz ve bu oyunda aday çıkarmakta özgürüz. Biz de sonucu kaybetmekte olsa kazanmakta olsa Sinanı aday çıkardığımız için gururluyuz. Pekii siz burda neyin alayını yapıyorsunuz
Bizi yıpratan durum yok. Her birimiz Sinanı aday çıkardığımız için gayet gururluyuz. Kendi partisi adına aday çıkaramayanların yanında yıpranacağımız bir durum yok. Aksine partimiz adına aday çıkarabildiğimiz için gurur duyuyoruzSürekli aday çıkmak insanı yıpratır ben bunu söylüyorum. Adayiniza bişey diyen yok
O halde başarılar kardeşimBizi yıpratan durum yok. Her birimiz Sinanı aday çıkardığımız için gayet gururluyuz. Kendi partisi adına aday çıkaramayanların yanında yıpranacağımız bir durum yok. Aksine partimiz adına aday çıkarabildiğimiz için gurur duyuyoruz
Bizi yıpratan durum yok. Her birimiz Sinanı aday çıkardığımız için gayet gururluyuz. Kendi partisi adına aday çıkaramayanların yanında yıpranacağımız bir durum yok. Aksine partimiz adına aday çıkarabildiğimiz için gurur duyuyoruz
Kendi parası kendi özgür hür iradesi ister oyunda harcar ister mekanda. Anladığım kadarıyla bu konu size çok battı
Senin paran mı başkanım sakin. Neden alındın da hesap verme gereği duydun.Kendi parası kendi özgür hür iradesi ister oyunda harcar ister mekanda. Anladığım kadarıyla bu konu size çok battı
Pekii yazdığım mesaj sizi ilgilendirmiyor. Siz niye muhalefet olma gereği duydunuzSenin paran mı başkanım sakin. Neden alındın da hesap verme gereği duydun.
Oyuncuları ilgilendiren bir şey olmasa herkese açık foruma yazmadınız herhalde. Adı üzerine forum ya buradaki her şey herkesi ilgilendirirPekii yazdığım mesaj sizi ilgilendirmiyor. Siz niye muhalefet olma gereği duydunuz
Muhalefetide göremedim bu arada nerede etmişimPekii yazdığım mesaj sizi ilgilendirmiyor. Siz niye muhalefet olma gereği duydunuz