Oyun Başkanı Adayımız Sinan SEVİM (2 Kişi İçeride)

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
52. Dönem Oyun Başkanı Adayımız Sinan SEVİM.
Partimizin genel başkanı olan Sinan SEVİM başkanımızın partimiz için yaptığı mücadeleler ve verdiği emekler sonucu bu seçimde Oyun Başkanı olarak tekrardan Sinan başkanımız aday olacaktır.
Her zaman zirve için mücadele ettiğimiz dönemlerden birisi olan 52. Dönemde de Sinan başkanımız aday olacağında Milli Harekât Partisi olarak kararlıyız. Her daim Partimizin genel başkanı olan Sinan SEVİM başkanımız arkasındayız ve her ne olursa olsun başkanımızın destekçisiyiz. Bu seçim hepimiz için hayırlısı olsun.

🐺 MİLLİ HAREKÂT 🐺
#DaimaMilliHarekât
Hak ettiğin yere bir kaç gün kaldı sadece @Sinan SEVİM . söz verdiğimiz gibi rüzgarı tersine çevirdik, daha da iyisi için her zaman emin adımlarla yanında yol yürümeye devam edeceğiz. 🧿

@Sinan SEVİM Ben Türkmenin ulu beyi Kutalmış bey öncelikle beni gerek reelden gerek oyundan tanıyanlar iyi bilir aday olan sinan sevim kardeşimizi şahsım adına tebrik ediyorum siyaset sahnesi inişler ve çıkışlardan ibarettir bügün varsın yarın yoksun şahsıma göre rekabet saygı çerçevesinde ve ahlaki sınırları aşmadan olmadı buranın bir oyun platformu olduğunu unutmıyalım her zaman birlik ve beraberlikten yana olduğumu oyuna geri döndüğümden beri söylemekten geri duymadım herkese selamlarım ile keyifli oyunlar

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş