Oyun Başkanı Adayımız Sinan SEVİM (4 Kişi İçeride)

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Pardon hocam ne ogretmenisiniz? Ayçiçeğine kokusu yok diyip türleri kokan çiçek falan diyerek ayırıyorsun. Çamura da çiçek ekilirde neyse. Bir de şuradan çıkardım, aklıma başka hareket eden dönen vs.. bitki gelmedi ondan ayçiçeği. Ha başka varsa dinlerim hocam sizlerin işi sonuçta bunlar
Googleda olmasa konuşmamızı surduremiyecektik sizle
Sizinle değerli vaktimi karşılaştırıyorum yok değmez. Benim hakkımda birşeyler merak ediyorsanızda bu sözüm size değil yanlış anlamayın ; numaramı bulup panel attıp beni araştıran seviyesizlere ulaşmanızı öneririm. Bir oyun uğruna düşebildikleri kadar düşen bir kitle varken boş muhabbetlere vakit harcamamaya karar verdim. Size de iyi geceler dilerim 🙏

akınbert

ÖVİP
Vatandaş
Sizinle değerli vaktimi karşılaştırıyorum yok değmez. Benim hakkımda birşeyler merak ediyorsanızda bu sözüm size değil yanlış anlamayın ; numaramı bulup panel attıp beni araştıran seviyesizlere ulaşmanızı öneririm. Bir oyun uğruna düşebildikleri kadar düşen bir kitle varken boş muhabbetlere vakit harcamamaya karar verdim. Size de iyi geceler dilerim 🙏
Özel hayat ve veri gizliliği önemli tabi üzüldüm senin adına. Ama değerli vaktiniz hakkında sanırım yanılıyorsunuz. Tanısanız size çok şey katarım bilgi ve vizyon olarak. Değerlendirmek isterseniz ulasin hocam

akınbert

ÖVİP
Vatandaş
Doğada hiçbir şey yok olmak tek bir çekirdek yeterli dönüşümü tekrar başlatmak için .
Yükselende öyle tek bir başkan yeter bize tekrar sıfırdan başlamak için.
Biz ona Maddenin Sakımı Kanunu diyoruz ama neyse. Tabi sizde başkan bitmez doğru. Sizde yoksa başka başkanlara başkanım dersiniz.

Sevim AYDIN

Vatandaş
Biz ona Maddenin Sakımı Kanunu diyoruz ama neyse. Tabi sizde başkan bitmez doğru. Sizde yoksa başka başkanlara başkanım dersiniz.
Bana bu dil saçma geliyor biliyor musunuz benim hakkımda birşey bilmiyorsunuz sırf karşı tarafınızda olduğum için bunları söylemeniz nasıl desem tuhaf. Başka başkanlara başkanım diyeceğimi müneccim misiniz de biliyorsunuz ? Mesela Xelil başkanımda rakibim ama sağolsun bende o da bu güne kadar hiç saygımızı bozmadık karşıda olsakta dostluğumuzun daim olacağını söyledik çok teşekkür ederim ona da bu konuda hiç duruşundan ödün vermedi keşke her rakip bu kadar kaliteli olsa keşke hemen özel hayata saldırıp tehditvari ifadeler kullanmak yerine saygılı kalsa keşke hırsından özel hayatı araştırmak yerine oyun ile gerçeğin farklı olduğunu idrak edebilse neyse belki bir gün olurlar inşallah diyelim. Size de artık son defa iyi geceler dilerim 🙏

akınbert

ÖVİP
Vatandaş
Bana bu dil saçma geliyor biliyor musunuz benim hakkımda birşey bilmiyorsunuz sırf karşı tarafınızda olduğum için bunları söylemeniz nasıl desem tuhaf. Başka başkanlara başkanım diyeceğimi müneccim misiniz de biliyorsunuz ? Mesela Xelil başkanımda rakibim ama sağolsun bende o da bu güne kadar hiç saygımızı bozmadık karşıda olsakta dostluğumuzun daim olacağını söyledik çok teşekkür ederim ona da bu konuda hiç duruşundan ödün vermedi keşke her rakip bu kadar kaliteli olsa keşke hemen özel hayata saldırıp tehditvari ifadeler kullanmak yerine saygılı kalsa keşke hırsından özel hayatı araştırmak yerine oyun ile gerçeğin farklı olduğunu idrak edebilse neyse belki bir gün olurlar inşallah diyelim. Size de artık son defa iyi geceler dilerim 🙏
İftira atıyorsun ama şimdi ispat etmeden gitmen garip olur

akınbert

ÖVİP
Vatandaş
Ama hemen kişiselleştirdiniz. Biz burada partileri temsil etmiyor muyuz? Alınganlık yaptınız. Bu sinir fazla yani. Uzun uzun paragraflar, Baska oyuncu isimleri falan. Ah ah

Sevim AYDIN

Vatandaş
Bana açık acik özel hayatıni araştırmışim diyorsun. Numaralar paneller falan.
Beyefendi size söylemedim
Burda sözüm size değil yanlış anlamayın dedim.

Ben yine söylüyorum bir oyun için bu kadar seviyesizce özel hayata müdahaleyi doğru bulmuyorum ve keşke rakibim olan insanların hepsi bir duruş sergileyebilse bunları yapmak yerine

akınbert

ÖVİP
Vatandaş
Ne alaka muhatap ben değilsem neden benim mesaj alintim üzerinden bu tarz şeyler diyorsun. Bunlar çok ucuz manipülasyon teknikleri. Yani bir kişi üzerinden herkese bir şey diyeyim havası var sizde. Az sakin lütfen aday çıkarmaya yoğunlaşın siz. İyi geceler

Sevim AYDIN

Vatandaş
Ne alaka muhatap ben değilsem benim mesaj alintim üzerinden bu tarz şeyler diyorsun. Bunlar çok ucuz manipülasyon teknikleri. Yani bir kişi üzerinden herkese bir şey diyeyim havası var sizde. Az sakin lütfen aday çıkarmaya yoğunlaşın siz. İyi geceler
Hahahaha ben manipülasyon yapmadım sadece fikrimi açıklamıştım ama neyse. Ha bide manipülasyon tekniğini sevdim. İyi gecelerrr iyi geceler

akınbert

ÖVİP
Vatandaş
Hahahaha ben manipülasyon yapmadım sadece fikrimi açıklamıştım ama neyse. Ha bide manipülasyon tekniğini sevdim. İyi gecelerrr iyi geceler
Kıvrak zekanla yaptın yine bir hiciv be hocam ama bu da ucuz be 😄. Olanı al yapıştır. Tam sizlik 0 üretkenlik, full başkalarindan beklenti. İyi geceler efenim saygılarrr

Sevim AYDIN

Vatandaş
Kıvrak zekanla yaptın yine bir hiciv be hocam ama bu da ucuz be 😄. Olanı al yapıştır. Tam sizlik 0 üretkenlik, full başkalarindan beklenti. İyi geceler efenim saygılarrr
0 üretkenlik mi ayıp ediyorsun ama oyuna gelen son 3 güncellemede benim önerim eklendi oyunun işleyişi için yaptığım katkıları görmezdende gelme bari. Ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme 😂

akınbert

ÖVİP
Vatandaş
0 üretkenlik mi ayıp ediyorsun ama oyuna gelen son 3 güncellemede benim önerim eklendi oyunun işleyişi için yaptığım katkıları görmezdende gelme bari. Ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme 😂
Ben siz derken seni değil partini bahsediyorum ama sen ısrarla partin adına değil kendi adına konuşuyorsun. Burası kişisel reklam yeri değil ya