Kral iyi güzel ben müdahale etmeden izleyim dedim ama kendinle çeliştin şimdiOyuncuları ilgilendiren bir şey olmasa herkese açık foruma yazmadınız herhalde. Adı üzerine forum ya buradaki her şey herkesi ilgilendirir
Kral iyi güzel ben müdahale etmeden izleyim dedim ama kendinle çeliştin şimdiOyuncuları ilgilendiren bir şey olmasa herkese açık foruma yazmadınız herhalde. Adı üzerine forum ya buradaki her şey herkesi ilgilendirir
Verdiğiniz cevapta beni ilgilendirdi. Karşılık vermemi istemiyorsanız yazmayabilirdiniz.Oyuncuları ilgilendiren bir şey olmasa herkese açık foruma yazmadınız herhalde. Adı üzerine forum ya buradaki her şey herkesi ilgilendirir
Neden ki yanlış bir şey mi var emojilerde yoksa imposter sendromu muVerdiğiniz cevapta beni ilgilendirdi. Karşılık vermemi istemiyorsanız yazmayabilirdiniz.
Ne kadar güzel bir söz söylemişsinizBaharlar 1-2 çiçeğin açması ile başlar başkanım, desteğiniz bizim için inanın çok kıymetli.
Anlatmana yorulmana değmez çiçeğim enerjimizi güzel şeylere kullanalım buradaki insanlar ne yazık ki bazen cevap vermeni bile hak etmiyor.Verdiğiniz cevapta beni ilgilendirdi. Karşılık vermemi istemiyorsanız yazmayabilirdiniz.
Hocam valla susayım dedim de sizi hiç çözemedim. Karşı karşıyayken naza laf söylüyordunuz falan sonra yan yana gelince çiçeğim diyosunuz yanlış anlamayın ama bazen samimi olmak gerekiyor. İnanın bu durumu çözmüş değilim.Anlatmana yorulmana değmez çiçeğim enerjimizi güzel şeylere kullanalım buradaki insanlar ne yazık ki bazen cevap vermeni bile hak etmiyor.
Olumlu şeyler konuşup tebrikleri karşılamak daha iyi bir süre geçince çiçeklere dokununca gelen kokuya alışıyorsun çamurlara dokunasın gelmiyor.
Böyle yorum yapmak yerine bir şeyler düzeldiği için mutlu da olabilirdiniz bu da bir bakış açısı. Demek ki bir şeyler konuşulmuş , düzelmiş iki kadın bir adım atmış.Hocam valla susayım dedim de sizi hiç çözemedim. Karşı karşıyayken naza laf söylüyordunuz falan sonra yan yana gelince çiçeğim diyosunuz yanlış anlamayın ama bazen samimi olmak gerekiyor. İnanın bu durumu çözmüş değilim.
Desteğimiz tam devrim Partisi olarakDevrim Partisi olarak iki kişi bile olsak sinan sevimi destekliyoruz
Kindar kelimenizi üstüme alınmıyorum. Ben kimseye kin tutmam oyunu oynarım geçer. Ki bunu karşı taraftaki partide ki arkadaşlarda bilirBöyle yorum yapmak yerine bir şeyler düzeldiği için mutlu da olabilirdiniz bu da bir bakış açısı. Demek ki bir şeyler konuşulmuş , düzelmiş iki kadın bir adım atmış.
Darısı bir şeyleri konuşarak halledemeyen halletmeyi beceremeyenlerin başına ne diyeyim. Bir oyun için bu kadar kindar olmaya gerek yok.
Suyla toprak birleşip çamur olmasa o dokunacağın çiçeklerde kalmaz. Çiçekten bahsettiğin ayçiçeği ise bilemem. onlar sürekli yönünü döndürüp en uygun ortamı ararAnlatmana yorulmana değmez çiçeğim enerjimizi güzel şeylere kullanalım buradaki insanlar ne yazık ki bazen cevap vermeni bile hak etmiyor.
Olumlu şeyler konuşup tebrikleri karşılamak daha iyi bir süre geçince çiçeklere dokununca gelen kokuya alışıyorsun çamurlara dokunasın gelmiyor.
Size kindarsınız demedim. Genel bir yargı yazdım. Karşı tarafınızda olan partideki arkadaşlarınızın da sizin hakkınızda ne bildiği beni zerre ilgilendirmiyor. İyi geceler iyi oyunlar.Kindar kelimenizi üstüme alınmıyorum. Ben kimseye kin tutmam oyunu oynarım geçer. Ki bunu karşı taraftaki partide ki arkadaşlarda bilir
Değişmeyen insanlar görmek dileğiyle iyi gecelerSize kindarsınız demedim. Genel bir yargı yazdım. Karşı tarafınızda olan partideki arkadaşlarınızın da sizin hakkınızda ne bildiği beni zerre ilgilendirmiyor. İyi geceler iyi oyunlar.
Kastettiğim çiçek ayçiçeği değildi kokan çiçekti ayçiçeği olduğunu nereden çıkardınız ?Suyla toprak birleşip çamur olmasa o dokunacağın çiçeklerde kalmaz. Çiçekten bahsettiğin ayçiçeği ise bilemem. onlar sürekli yönünü döndürüp en uygun ortamı arar
Amin amin hadi iyi gecelerDeğişmeyen insanlar görmek dileğiyle iyi geceler
+ Ayçiçekleri en uygun ortama değil güneşe göre hareket ederler. Güneş olarak bizi atfettiğinizi var sayıyorum nazik iltifatınız için teşekkürlerSuyla toprak birleşip çamur olmasa o dokunacağın çiçeklerde kalmaz. Çiçekten bahsettiğin ayçiçeği ise bilemem. onlar sürekli yönünü döndürüp en uygun ortamı arar
Pardon hocam ne ogretmenisiniz? Ayçiçeğine kokusu yok diyip türleri kokan çiçek falan diyerek ayırıyorsun. Çamura da çiçek ekilirde neyse. Bir de şuradan çıkardım, aklıma başka hareket eden dönen vs.. bitki gelmedi ondan ayçiçeği. Ha başka varsa dinlerim hocam sizlerin işi sonuçta bunlarKastettiğim çiçek ayçiçeği değildi kokan çiçekti ayçiçeği olduğunu nereden çıkardınız ?
Ha bir de çamura çiçek dikilmez su oranı yüksek olduğu için çürür. Şimdi Toprak vesaire diyerek uzatacaksınız meseleyi farkındayım onu da şöyle bir cevap vereyim şimdiden çocukken belki deney yapmışsınızdır ; çiçekler topraksızda büyür. Size de iyi geceler iyi oyunlar dilerim
Googleda olmasa konuşmamızı surduremiyecektik sizle+ Ayçiçekleri en uygun ortama değil güneşe göre hareket ederler. Güneş olarak bizi atfettiğinizi var sayıyorum nazik iltifatınız için teşekkürler
Googleda olmasa konuşmamızı surduremiyecektik sizle.+ Ayçiçekleri en uygun ortama değil güneşe göre hareket ederler. Güneş olarak bizi atfettiğinizi var sayıyorum nazik iltifatınız için teşekkürler
Yok siz ayçiçeği, güneş işe kaynak. Yani dünyanın enerji kaynağı...+ Ayçiçekleri en uygun ortama değil güneşe göre hareket ederler. Güneş olarak bizi atfettiğinizi var sayıyorum nazik iltifatınız için teşekkürler