Oyun Başkanının Sözde İstifası Hakkında (19 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zahir.

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Oyunda yönetim istikrarını kormak için bir darbe gerçekleşirken oyun başkanının görevinden istifa etmesi oyun işleyişine zarar verir veya oyun başkanı darbede istifa ettiğinde doğal olarak darbe direkt olarak başarılı sayılması gerekmektedir oyun başkanı darbe sırasında oyun içindeki yönetimi ve istikrarı sağlayamamıştır bunun açıklaması darbe başarı olmuş demektir ki oyun başkanına görevden el çektirilmiştir.
Oyunu yazmaya da başladınız helal sana 😂

ismaildkul

Milli Gençlik 🌹
Vatandaş
Adam vatanı için çabalıyo bi de sizin saçmalıklarınızla uğraşıyo yazık gerçekten

Zahir.

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
@Sevim AYDIN şimdi de seçtikleri başkanın attığı oy farkını bilmiyorlar diye konu açar mısın ben 160 diye biliyordum 184 müş

Mehmet 09

Özgürlük ve irade Parti Yöneticisi.
Vatandaş
Görende gerçek meclis başkanı açıklama yapıyor zanneder. Genelkurmay ve komutanlar desen aynı.
Sizin anlaşma ve darbeyi durdurma niyetiniz yok. Olması içinde attığınız bir adım yok.
Iyiniyetli ve sorun çözücü kriterleriniz varmış gibi bir tutum takınmayın.
Hepiniz seçildiniz ve hak ederek bu makamlara geldiniz. Abuzeyt sizinle uğraşıp kafasını yormamak için istifa etmiştir öyle tahmin ediyorum.
Başkaları sizi sevmiyor ve blok yaratıyor diye onlara uymuş oluyorsunuz.
Olumlu ve önyargısız bir adım atın bikere. Yoksa ille de darbe diyorsanız tek başımıza partisiz çabalayıp vali veya bb olalım geçelim. O tarafın oyuncusu bu tarafın oyuncusu falan olmaktan sıkıldık. Rekabetin tadı kaçtı üzgünüm kendi adıma.

KATLİAM

Üye
Vatandaş
Görende gerçek meclis başkanı açıklama yapıyor zanneder. Genelkurmay ve komutanlar desen aynı.
Sizin anlaşma ve darbeyi durdurma niyetiniz yok. Olması içinde attığınız bir adım yok.
Iyiniyetli ve sorun çözücü kriterleriniz varmış gibi bir tutum takınmayın.
Hepiniz seçildiniz ve hak ederek bu makamlara geldiniz. Abuzeyt sizinle uğraşıp kafasını yormamak için istifa etmiştir öyle tahmin ediyorum.
Başkaları sizi sevmiyor ve blok yaratıyor diye onlara uymuş oluyorsunuz.
Olumlu ve önyargısız bir adım atın bikere. Yoksa ille de darbe diyorsanız tek başımıza partisiz çabalayıp vali veya bb olalım geçelim. O tarafın oyuncusu bu tarafın oyuncusu falan olmaktan sıkıldık. Rekabetin tadı kaçtı üzgünüm kendi adıma.
Birazdan baskanonlinr aciklamayi yapar 😄😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...