184Sizde itiraz nedir bilmiyorsunuz utanın 160 oy fark attı halen konuşuyorsunuz
184Sizde itiraz nedir bilmiyorsunuz utanın 160 oy fark attı halen konuşuyorsunuz
Nerden istifa edeceğini öğretecekseniz belki xkckckckHakikaten 160 oy fark nedir. Neredeyse tur bindirmiş. Bence 2 dönem oyun başkanlığı yapması gerekiyordu![]()
Oyunu yazmaya da başladınız helal sanaOyunda yönetim istikrarını kormak için bir darbe gerçekleşirken oyun başkanının görevinden istifa etmesi oyun işleyişine zarar verir veya oyun başkanı darbede istifa ettiğinde doğal olarak darbe direkt olarak başarılı sayılması gerekmektedir oyun başkanı darbe sırasında oyun içindeki yönetimi ve istikrarı sağlayamamıştır bunun açıklaması darbe başarı olmuş demektir ki oyun başkanına görevden el çektirilmiştir.
Pardon 184 müş
Bide bunlarla ugrasiyoAdam vatanı için çabalıyo bi de sizin saçmalıklarınızla uğraşıyo yazık gerçekten
Dediğim gibi tamamen amatörce artık kimler yazdırdıysa çuvalladılarHerseyi biliyon madem abuzeyt bunu bilmiyormu ?
Bu bir rol play oyun ve oyunda vatan kavramını gerçek hayata çekmekle çok saçmalıyorsunAdam vatanı için çabalıyo bi de sizin saçmalıklarınızla uğraşıyo yazık gerçekten
Bide gerçek hayatta askerdin sanırım askerde de mi rol play yapıyorsun yoksa ?Bu bir rol play oyun ve oyunda vatan kavramını gerçek hayata çekmekle çok saçmalıyorsun
Cok komiksin gercekten bunlari bilmiyomuyuz biz ozellikle abuzeyt ve ekrem gibi bi adam bos konuşma yer ariyonDediğim gibi tamamen amatörce artık kimler yazdırdıysa çuvalladılar
Vikide böyle bir kural varmı varsa ekran görüntüsü atabilirmisin. Veya konu açmadan önce yönetimle konuşmadığını nereden biliyorsun. Çok bilmiş acemi başkan shshshshhNerden istifa edeceğini öğretecekseniz belki xkckckck
Sizle ugrasmasi sacma işte malum cok gerekli değilsinizBu bir rol play oyun ve oyunda vatan kavramını gerçek hayata çekmekle çok saçmalıyorsun
Gülmekten bayildim yalan yokkBir vergi kasana 1 vergi bedava kampanyası varmış. Meclis başkanı hadi al adamlarını koş
Burayı meşgul etme
Birazdan baskanonlinr aciklamayi yaparGörende gerçek meclis başkanı açıklama yapıyor zanneder. Genelkurmay ve komutanlar desen aynı.
Sizin anlaşma ve darbeyi durdurma niyetiniz yok. Olması içinde attığınız bir adım yok.
Iyiniyetli ve sorun çözücü kriterleriniz varmış gibi bir tutum takınmayın.
Hepiniz seçildiniz ve hak ederek bu makamlara geldiniz. Abuzeyt sizinle uğraşıp kafasını yormamak için istifa etmiştir öyle tahmin ediyorum.
Başkaları sizi sevmiyor ve blok yaratıyor diye onlara uymuş oluyorsunuz.
Olumlu ve önyargısız bir adım atın bikere. Yoksa ille de darbe diyorsanız tek başımıza partisiz çabalayıp vali veya bb olalım geçelim. O tarafın oyuncusu bu tarafın oyuncusu falan olmaktan sıkıldık. Rekabetin tadı kaçtı üzgünüm kendi adıma.