haklısın kardeşim 🫡 halen yazdını idrak edemiyorlarReis boş ver bunlara cevap vermeye uğraşma yönetim haksız olduklarını Açıklar veya haklı olduklarını ve konu kapanır seni kışkırtırlar ban alırsın Benden demesi

haklısın kardeşim 🫡 halen yazdını idrak edemiyorlarReis boş ver bunlara cevap vermeye uğraşma yönetim haksız olduklarını Açıklar veya haklı olduklarını ve konu kapanır seni kışkırtırlar ban alırsın Benden demesi
Anlamı gayet açık bir cümleyi yanlış anladığımı düşünüyorsan, belki de asıl mesele senin kendini doğru ifade edememen. Açık ve net konuşmak varken laf oyunlarına gerek yok.Tabii ki de hayır Sen kafandan uydurup nasıl anlamak istiyorsan öyle anlamışsın böyle devam benim neyi kastettiğim ortada
Milli harekattan aday olacak üyeler miMilli Harkekâta giriş yapmadan önce türk ulus birliği partisindeymişim onu neden konuşmuyorsunuz
![]()
MHP nin yeniden kurulma sebebi birbiri ile anlaşamayan insanları ayırmak, kavgadan gürültüden uzak tutmaktır. giriş çıkış yaptığım güne dair detaylar sizi alakadar etmez, benimde anlaşamadığım konular oldu çıktım geri girdim size ne be kardeşimMhp, Yükselen Asil Türk,Azerbaycan ile birleşipte Türk ulus olmadı mı?
O zaman ;
Mhp neden kuruldu ?
Türk Ulus'tan neden çıkıp mhp'ye giriş yaptın?
Mhp'den çıkıp neden Türk Ulusa giriş yaptın?
Bunların cevabını merak etttik açıkcası. Oysa ki daha 1 saat öncesine kadar parti hareketlerini, seçim stratejisi olarak kendin yorumladın. Çelişkiler çoğalıyor ama
MHP nin yeniden kurulma sebebi birbiri ile anlaşamayan insanları ayırmak, kavgadan gürültüden uzak tutmaktır. giriş çıkış yaptığım güne dair detaylar sizi alakadar etmez, benimde anlaşamadığım konular oldu çıktım geri girdim size ne be kardeşim![]()
İttifak sisteminin yasaklanmasını en çok destekleyen kişilerden biriydim böyle saçmalıklar duymak onur kırıcıGüzel, kavga gürültü yasadigin yere geri döndün çünkü bunun tek sebebi var. MHP adayı olup oyları bölmek istemedinbunu anladık. Sorumuz şu İTTİFAK misiniz?
Ben altın ok Partisi ile ittifakım mesela neden Beni açıklamıyorsunGüzel, kavga gürültü yasadigin yere geri döndün çünkü bunun tek sebebi var. MHP adayı olup oyları bölmek istemedinbunu anladık. Sorumuz şu İTTİFAK misiniz?
Hayır ittifak değiller.Güzel, kavga gürültü yasadigin yere geri döndün çünkü bunun tek sebebi var. MHP adayı olup oyları bölmek istemedinbunu anladık. Sorumuz şu İTTİFAK misiniz?
Böyle konulara yasak gelmesi lazım elinde Kanıt olmadan konuşma Fatih başkan Ayrıca daha önce sizi yönetim ittifakla ilgili burada ifşa etti Bence konuşmaya bile gerek yokGüzel, kavga gürültü yasadigin yere geri döndün çünkü bunun tek sebebi var. MHP adayı olup oyları bölmek istemedinbunu anladık. Sorumuz şu İTTİFAK misiniz?
Ayrıca lafıma ekleme yapıyorum yönetim yarım saat sonra gelir oyları saymak için o zaman öğreniz bakalım iftiralarınız yine boş çıkacak ve ben buna Çok güleceğimBöyle konulara yasak gelmesi lazım elinde Kanıt olmadan konuşma Fatih başkan Ayrıca daha önce sizi yönetim ittifakla ilgili burada ifşa etti Bence konuşmaya bile gerek yok
Haksız çıkarsan sen yoksa ben forum hesabımızı silelim diyecektimde vazgeçtim benim hesapta oyun başkanı yazıyor çok değerliAyrıca lafıma ekleme yapıyorum yönetim yarım saat sonra gelir oyları saymak için o zaman öğreniz bakalım iftiralarınız yine boş çıkacak ve ben buna Çok güleceğim
İttifak,Caiz mi, değil mi?Böyle konulara yasak gelmesi lazım elinde Kanıt olmadan konuşma Fatih başkan Ayrıca daha önce sizi yönetim ittifakla ilgili burada ifşa etti Bence konuşmaya bile gerek yok
Zaten silmem ki Alt tarafı emekli oyun başkanı yazıyor bunda bir şey yok oyun başkanlığını yaptın işteHa
Haksız çıkarsan sen yoksa ben forum hesabımızı silelim diyecektimde vazgeçtim benim hesapta oyun başkanı yazıyor çok değerli![]()
hayatını şans üzerine mi kurdunHa
Haksız çıkarsan sen yoksa ben forum hesabımızı silelim diyecektimde vazgeçtim benim hesapta oyun başkanı yazıyor çok değerli![]()
Bilmem ama yönetim tarafından yasakİttifak,Caiz mi, değil mi?
Alt tarafımı dayıcım okadar önemsizse neden bu kadar ali cengiz oyunu yapıyorsunuz almak için. Sormazlarmı adama parti başkanın 4 dönem neden bu kadar uğraştı diyeZaten silmem ki Alt tarafı emekli oyun başkanı yazıyor bunda bir şey yok oyun başkanlığını yaptın işte
3 günlük oyun başkanı yalnızZaten silmem ki Alt tarafı emekli oyun başkanı yazıyor bunda bir şey yok oyun başkanlığını yaptın işte