Oyun başkanlığı seçim itirazı (17 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Siz diyorsunuz ki bunu Ekrem bağımsız yaparsa sorun, ama biz yedek parti kurup yaparsak sorun değil.
Tam olarak soru işaretleri de burada başlıyor.
Bir tek akıllı siz misiniz?

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Mhp, Yükselen Asil Türk,Azerbaycan ile birleşipte Türk ulus olmadı mı?
O zaman ;

Mhp neden kuruldu ?
Türk Ulus'tan neden çıkıp mhp'ye giriş yaptın?
Mhp'den çıkıp neden Türk Ulusa giriş yaptın?
Bunların cevabını merak etttik açıkcası. Oysa ki daha 1 saat öncesine kadar parti hareketlerini, seçim stratejisi olarak kendin yorumladın. Çelişkiler çoğalıyor ama
MHP nin yeniden kurulma sebebi birbiri ile anlaşamayan insanları ayırmak, kavgadan gürültüden uzak tutmaktır. giriş çıkış yaptığım güne dair detaylar sizi alakadar etmez, benimde anlaşamadığım konular oldu çıktım geri girdim size ne be kardeşim 😀

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
MHP nin yeniden kurulma sebebi birbiri ile anlaşamayan insanları ayırmak, kavgadan gürültüden uzak tutmaktır. giriş çıkış yaptığım güne dair detaylar sizi alakadar etmez, benimde anlaşamadığım konular oldu çıktım geri girdim size ne be kardeşim 😀

Güzel, kavga gürültü yasadigin yere geri döndün çünkü bunun tek sebebi var. MHP adayı olup oyları bölmek istemedin 😃bunu anladık. Sorumuz şu İTTİFAK misiniz?

İsmail bozkaya

Türk Ulus Birliği partisi
Vatandaş
Güzel, kavga gürültü yasadigin yere geri döndün çünkü bunun tek sebebi var. MHP adayı olup oyları bölmek istemedin 😃bunu anladık. Sorumuz şu İTTİFAK misiniz?
Böyle konulara yasak gelmesi lazım elinde Kanıt olmadan konuşma Fatih başkan Ayrıca daha önce sizi yönetim ittifakla ilgili burada ifşa etti Bence konuşmaya bile gerek yok

İsmail bozkaya

Türk Ulus Birliği partisi
Vatandaş
Böyle konulara yasak gelmesi lazım elinde Kanıt olmadan konuşma Fatih başkan Ayrıca daha önce sizi yönetim ittifakla ilgili burada ifşa etti Bence konuşmaya bile gerek yok
Ayrıca lafıma ekleme yapıyorum yönetim yarım saat sonra gelir oyları saymak için o zaman öğreniz bakalım iftiralarınız yine boş çıkacak ve ben buna Çok güleceğim

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Ha
Ayrıca lafıma ekleme yapıyorum yönetim yarım saat sonra gelir oyları saymak için o zaman öğreniz bakalım iftiralarınız yine boş çıkacak ve ben buna Çok güleceğim
Haksız çıkarsan sen yoksa ben forum hesabımızı silelim diyecektimde vazgeçtim benim hesapta oyun başkanı yazıyor çok değerli 😅😅😅

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Zaten silmem ki Alt tarafı emekli oyun başkanı yazıyor bunda bir şey yok oyun başkanlığını yaptın işte
Alt tarafımı dayıcım okadar önemsizse neden bu kadar ali cengiz oyunu yapıyorsunuz almak için. Sormazlarmı adama parti başkanın 4 dönem neden bu kadar uğraştı diye 😅😅😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...