SEÇİM İŞLEYİŞİ HK. DÜZENLEME. (6 Kişi İçeride)

Y İ Ğ İ T

Türk Ulus🇹🇷
Vatandaş
amaç zaten partilerin mevcut halleri ile herkesin kendi partisi adına bir şeyler başarması @EKREM emek verdiniz katsayı topladınız o kadar oyundaki en yüksek katsayı sahip partilerden biri oldunuz daha fazla üyesi olan partiler bu kadar oy çıkaramadı bu durumda emek veren Parti kazanmış olacak.
Bizim partide sizinki kadar üye yok mesala siz 1 0 önde başlamış oluyorsunuz böyle birseyde var bizde 10 kişi kasiyor diyelim sizin üye fazla olduğu için 50 kişi bu sizin avantajiniza yariyor

B

By Avni

Ziyaretçi
100 üyesi olan bir parti emek vermez 100 oy çıkartır ama 30 üyen var emek verirsin 200 oy çıkartırsın kazanırsın olay bu kısaca
Denizim ne yalan söyleyim 30 üyen olup 200 oy çıkarıyorsan karaborsacilik yapmissindir başka açıklaması yok sjsshshs

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
amaç zaten partilerin mevcut halleri ile herkesin kendi partisi adına bir şeyler başarması @EKREM emek verdiniz katsayı topladınız o kadar oyundaki en yüksek katsayı sahip partilerden biri oldunuz daha fazla üyesi olan partiler bu kadar oy çıkaramadı bu durumda emek veren Parti kazanmış olacak.
Ben olayı kişiselleştirmiyorum işte deniz beni anlamıyorsun. Konu ben değilim.
Giderim örnek veriyorum altın ok , ovip , asil türk birleşirim gerekirse. Konu ben bir taraf gücü eline alırsa yine ittifak döneminden farkı kalmaz. Bu kezde yeni üyede hazır güçlü parti var deyip oraya gider.
Oyun çıkmaza giriyor anlıyormusun.
Şöyle anlatayım. Düşün eski sistemdeki ülkü ittifağı partilerinim hepsi birleşti diğer taraftada diriliş ittifağının partilerinin hepsi birleşti. Nolacak sen yine seçim kazanamayacaksın, yeni başlayan üye yine sana katılmayacak.
Anladın mı demek istediğimi ben kalıcı bir çözüm bulunsun istiyorum

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Giderim örnek veriyorum altın ok , ovip , asil türk birleşirim gerekirse. Konu ben bir taraf gücü eline alırsa yine ittifak döneminden farkı kalmaz. Bu kezde yeni üyede hazır güçlü parti var deyip oraya gider.
Şöyle anlatayım. Düşün eski sistemdeki ülkü ittifağı partilerinim hepsi birleşti diğer taraftada diriliş ittifağının partilerinin hepsi birleşti. Nolacak sen yine seçim kazanamayacaksın, yeni başlayan üye yine sana katılmayacak.
şu anki öneriyi Sabah ben yaptım daha iyi bir önerim varsa Öner Ekrem abi dinleyelim tartışalım tamamen kalıcı bir çözüm bulalım

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İttifak olmadığı sürece bir parti kazanıyorsa kimse bir şey diyemez, bu kadar basit.
Ki senin 30 oyla 150 oy pontaisyelin varsa bunu tercih etmezsin zaten.
50yi 250 yaparsın seçimi kazanırsın.

B Ü D Ü Ş

Namı Değer “EmoB”
Vatandaş
Para yatırın sıralamaya girin kat sayı toplayın zaman ayırın oyuna daha çok kat sayı işinin meali bu parti dışında kimseye oy verme siyaset rp dem çıkıyor olay rp yapmamızın bi anlamı kalmıyor siyasetten çok uzak kararlar oyun kabuk değiştiriyor gibi

Y İ Ğ İ T

Türk Ulus🇹🇷
Vatandaş
Mahmut reis @BaşkanOnline işleyişi kontrol edip tekrar düzenleme yapmanızı tercih ederim 100 kişilik partiye 50 kişi kasar oy alır 40 kişilik partide 10 kişi kasar ilk 10 da olsak 50 kişinin kastigini bile geçemez oyunda aktif olmak isteyen zor buluyoruz kasan olmuyor bu oyun 2 parti arasında gidip gelecek gibi anlaşılıyor

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Para yatırın sıralamaya girin kat sayı toplayın zaman ayırın oyuna daha çok kat sayı işinin meali bu parti dışında kimseye oy verme siyaset rp dem çıkıyor olay rp yapmamızın bi anlamı kalmıyor siyasetten çok uzak kararlar oyun kabuk değiştiriyor gibi
Para yatırıp sıralamaya girin gibi oyunu kötülemeden dolayı hesabınız ve forum hesabınız kapatılmıstır.
Ezbere cümlelere yer yok, para yatırıp kim sıralamaya girebilyormuş

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Hocam zaman ? Cepden değil hayattan gidiyor sorumluluklarımız var eşimiz dostumuz ailemiz var dediğini yapmak için çok zaman harcamak lazım
bu oyunda kazanmak için bir şeylerden fedakarlık yapmalısın. oyuna ayıracak vaktin yoksa oynama zaten. Ben aşçılık yapıyorum 150 kişilik gruba yemek çıkartırken vergi kasabiliyorum.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Mahmut reis @BaşkanOnline işleyişi kontrol edip tekrar düzenleme yapmanızı tercih ederim 100 kişilik partiye 50 kişi kasar oy alır 40 kişilik partide 10 kişi kasar ilk 10 da olsak 50 kişinin kastigini bile geçemez oyunda aktif olmak isteyen zor buluyoruz kasan olmuyor bu oyun 2 parti arasında gidip gelecek gibi anlaşılıyor
Küçük partilere yaramadığı için bu sistemin itiraz gelmesi normal,
Daha büyük partilerle birleşebilirsiniz.
İşleyiş bu şekilde olacak.

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Milletvekili bulabilmek için apart topar valiler belediye başkanları istifa ediyor şehirlerin durumunu etkileyecek olan bu durumun değerlendirilmesi ve makam istifalarının reddedilmesini talep ediyorum. @BaşkanOnline