Murat amca diyorum gel altın ok'a gelmiyorOlmaz öyle şeykabul edilebilir bir durum değil bu..
Murat amca diyorum gel altın ok'a gelmiyorOlmaz öyle şeykabul edilebilir bir durum değil bu..
Kesinlikle, haksızlık bu..Olmaz öyle şeykabul edilebilir bir durum değil bu..
Ayıp oluyor başkanım, teklif sundun teşekkür ederimMurat amca diyorum gel altın ok'a gelmiyor
Mevlana ne güzel demiş, tamam kalbimi çaldın ya geliyorumMevlana ne demiş çıkın çıkın gelin demiş
Haydi bismillahhi rahmani rahimMevlana ne güzel demiş, tamam kalbimi çaldın ya geliyorum![]()
Mevlana ne güzel demiş, tamam kalbimi çaldın ya geliyorum![]()
Hoşgeldin başkanım
Allah utandırmasın..![]()
Teşekkür ederim başkanlarımHoşgeldin başkanım
Partisiz kalmış bir oyuncuyum ve neden ajanlık mesela eren başkanım, şuan bağımsızken diğer partilere de gitsem ajan damgası mı vurulacakSen @Yazıcıoğlu ve Altın ok dikkat edin ajan olabilir![]()
İroni yapıyorumPartisiz kalmış bir oyuncuyum ve neden ajanlık mesela eren başkanım, şuan bağımsızken diğer partilere de gitsem ajan damgası mı vurulacak![]()
Aklımda bozkurt a girmek vardı (ajan olarak shsjwks) Dark başkanım Mevlanadan girince konuya oraya geçtim. Mevlana kırmızı çizgimizİroni yapıyorumyeni partin hayırlı olsun
Başkanım memleket konyamıAklımda bozkurt a girmek vardı (ajan olarak shsjwks) Dark başkanım Mevlanadan girince konuya oraya geçtim. Mevlana kırmızı çizgimiz![]()
Yok başkanım ayrı fanatiğim konyaya benBaşkanım memleket konyamı
Baş tacısın beni kırmayıp geldiniz Mevlana kırmızı çizgimizdir.Yok başkanım ayrı fanatiğim konyaya ben![]()