SEÇİM İŞLEYİŞİ HK. DÜZENLEME. (4 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Böyle bir sistem olursa süper olur bence.
Önce oyunçu ittifakı seçer sonra ittifakdayı bir partiyi seçer. Oyunda çok heyacanlı rekabetli olur.. her keste ittifakda kendisi söz sahibi olmak için ittifakı kendisi kurur.
Yine söyliyorum altyapıyı oyun altyapı yazılımını bilmiyorum. Ama öyle bir şey olursa süper olur ne gizli anlaşmalar olmaz nede oyun heyacanı azalmamış olur küçük partiler açısından.
Küçük partiler büyümesi hedeflesin :)

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Küçük partiler büyümesi hedeflesin :)
Hocam dışarıdan kolay görsene bilir. Ama çok zor. Hatta sizi bele partimize yönetici olarak alsak ne kadar zorluk çekdiyimizi görürsünüz😁.
Oyunçuları partiye alışdırmak sevdirmek çok zor iş bizler parti yöneticileri bir oyunçuya oyunu anlatmak için 10 gün zaman harcıyoruz bazen.sonra partiye alışdırmak için 1-3 ay zaman harcıyoruz

Umutkdf16

Yükselen Gençlik Kurucu Üyesi
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Bugünden itibaren seçimlerde oy verme işlemlerinde düzenleme yapılmış olup;
-Oyuncu, Oyun Başkanı seçiminde eğer partisinin bir adayı varsa, partisi dışında hiçbir adaya oy vermeyecektir.
-Milletvekili, Oyun Savcısı/Oyun Hakimi, Genel Kurmay Başkanı seçimlerinde kendi partisi dışında kimseye oy veremeyecektir.
-Meclis seçiminde 10 ve üstü vekile sahip parti vekilleri kendi partisi dışında hiç kimseye oy veremeyecektir.
10 vekil altına sahip partilerin oylaması serbest bırakılmış olup; istedikleri adaya oy vermeleri serbest bırakılmıştır.
Meclis seçimlerinde partilerin birleşmesinin ve birbirini desteklemesi engellemeyeceği için bu kısımda partilerin bir başka partiden destek almasına bir engel olunmamıştır.
Ancak burada da 10 üstü vekile sahip partiler belirleyici olacaktır.

Ayrıca partilerin birleşmesi konusunda 10 şubat 2025 00.00 tarihine kadar bir işlem ücreti alınmayacaktır.

Herkese iyi oyunlar dileriz.
Ne sacma kararlar bunla halk iradesini yemişler

Yazıcıoğlu

ALTIN OK 🏹
Vatandaş
Partisi olmayanlar, herhangi bir seçimde oy kullanabilecek mi orayı tam anlamadım. Hep partisi olanlar için yazılmışta @BaşkanOnline 😅😅