SEÇİM İŞLEYİŞİ HK. DÜZENLEME. (5 Kişi İçeride)

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
@BaşkanOnline hocam oyunun altyapısını bilmiyorum. Sizinde ittifaklara karşı olduğunuzi biliyorum. Ama böyle bir öneride bulunmak isterim. Oyunda resmi olarak görülür biçimde ittifaklar yarana bilir mesela
Ve her ittifakda maksimum 3 parti buluna bilir
Mesala a ittifakı 3 parti.
B ittifakı 3 parti
Yani böyle daha heyecanlı olur bence.
Partiler birleşmekdense.

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
@BaşkanOnline hocam oyunun altyapısını bilmiyorum. Sizinde ittifaklara karşı olduğunuzi biliyorum. Ama böyle bir öneride bulunmak isterim. Oyunda resmi olarak görülür biçimde ittifaklar yarana bilir mesela
B ittifakı 3 parti
Partiler birleşmekdense.
Bu mantıklı değerlendilmesi gerekiyor bencede

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Görelim bakalım atamaları hangi partilerden yapacaklar :D
Öyle deme şimdi aslında istifa edenler ayrı partilerden olsalarda onlara ilahi güçle mesaj geldi istifa edin vekil olacaksınız denildi. Yoksa yani bir araya gelipte 4-5 parti vekil listesi falan hazırlayacak değiller saçmalama.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Öyle deme şimdi aslında istifa edenler ayrı partilerden olsalarda onlara ilahi güçle mesaj geldi istifa edin vekil olacaksınız denildi. Yoksa yani bir araya gelipte 4-5 parti vekil listesi falan hazırlayacak değiller saçmalama.
Bunu yapabilirler şu an. Bu bir darbe.
Tek başına hazırlaması mümkün değil. Bu durumda aha ittifak kurmuşlar yakaladık gibi bir söylem olursa bundan çok sıkıldık.
Birbiriyle hareket eden partiler olabilir ama bu birliktelik seçimlerde olmayacak

niko_23

Vatandaş
benim partim ve üyelerim şu anda tek başına bütün seçimleri kazanabilecek potansiyelde Herkes kendi partisi ile destek almadan kazansın kazanabilirse görelim
Tamam her seçim sizin parti kazana bilir. Üye sayınız çok. Ama bende o kadar üye yok. Her partinin bir yolu bir amacı var. Örnek bizim amacımız 20 kişiyle yola çıkalım ama güvendiklerimizle mesala. O zaman biz hiç bir zaman iktidar olamayızki. Yineden rekabet iki güclü parti arasında keçer. Bununda iki güclü ittifakdan farkı kalmaz. İttifaklarda yinede her kes bir makam ala biliyordu oyun heyacanlı oluyurdu. Siyasi hamleler oluyordu.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
B ittifakı 3 parti
Partiler birleşmekdense.
Hangi partinin nerede olduğunu kim belirleyecek 😀

Fersah

Hadimül Milli Gençlik
Vatandaş
Düzenlemeden anladığım kadarıyla ittifak olarak partiler oluşmasın tek çatı altında birleşin diyorsunuz. Farklı bir perspektif olmuş.

niko_23

Vatandaş
Hangi partinin nerede olduğunu kim belirleyecek 😀
Hocam partiler kendileri.
Örnek oyunda partiler alanı yerine.
İttifak alanı olucak. İsteyen parti istediyi ittifaka katılacak
Ama bir ittifakda 3 parti ola bilir maksimum.
Yeni gelen oyunçu nasıl bir partiye katılmak isteyince istek atıyorsa. İttifaka katılmak isteyen partide o ittifaka istek atar. İttifak kurucu partiside isterse onu kabul eder ister etmez. 3 tane parti varsa ittifakda birisini çıkarıb birisini ala bilir mesala. Örnek olarak veriyorum. Ama siz daha iyisini düşünüb yaparsınız bence

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İlerisi için düşünülebilir sistem önerileri ancak bundan sonra bu yazılan şekilde olacak oy kullanmalar.
Bir değişim düşünülmüyor.
Herkes kendisine oy verecek.

niko_23

Vatandaş
Hocam partiler kendileri.
Örnek oyunda partiler alanı yerine.
İttifak alanı olucak. İsteyen parti istediyi ittifaka katılacak
Ama bir ittifakda 3 parti ola bilir maksimum.
Yeni gelen oyunçu nasıl bir partiye katılmak isteyince istek atıyorsa. İttifaka katılmak isteyen partide o ittifaka istek atar. İttifak kurucu partiside isterse onu kabul eder ister etmez. 3 tane parti varsa ittifakda birisini çıkarıb birisini ala bilir mesala. Örnek olarak veriyorum. Ama siz daha iyisini düşünüb yaparsınız bence
Böyle bir sistem olursa süper olur bence.
Önce oyunçu ittifakı seçer sonra ittifakdayı bir partiyi seçer. Oyunda çok heyacanlı rekabetli olur.. her keste ittifakda kendisi söz sahibi olmak için ittifakı kendisi kurur.
Yine söyliyorum altyapıyı oyun altyapı yazılımını bilmiyorum. Ama öyle bir şey olursa süper olur ne gizli anlaşmalar olmaz nede oyun heyacanı azalmamış olur küçük partiler açısından.