Kesin varsın emreO sayacağın isimler de ben var mıyım reyis![]()
Kesin varsın emreO sayacağın isimler de ben var mıyım reyis![]()
Çok iyi pp benim niye aklıma gelmediAz susun yav
Darbeciler değişir ama Demokrasi aşıkları sabittir. Hayırlı cumalar![]()
![]()
Ben efeden DemOkrAsi AşIqLarı yazısı bekliyorumYakışmadı...
daha çok beklersin bu saatten sonra işime ne geliyorsa oBen efeden DemOkrAsi AşIqLarı yazısı bekliyorum![]()
önümüzdeki dönem meclise aday olsana bişey denicemBen efeden DemOkrAsi AşIqLarı yazısı bekliyorum![]()
Adama zorla dalga geç diyoz yadaha çok beklersin bu saatten sonra işime ne geliyorsa o![]()
Olur olur yerizönümüzdeki dönem meclise aday olsana bişey denicem
Ben efeden DemOkrAsi AşIqLarı yazısı bekliyorum![]()
O gece rüya gördüm. Birisi Demokrasi demokrasi diye kulağıma fısıldadıHadi hadi seste beraber planladık hevesliydin de kandırdılar seni biliyorum ben
O gece rüya gördüm. Birisi Demokrasi demokrasi diye kulağıma fısıldadı![]()
qimmiş o dEmoKRaSi aŞıqLaRıO gece rüya gördüm. Birisi Demokrasi demokrasi diye kulağıma fısıldadı![]()
Bu işte bir iş var K.K.K Ekrem orduya dışardan müşahede ederek komutanları görevden aldırıp yerine kendini ve istediği isimleri atayarak huzuru bozmaya çalışıyor sanırım.Direk kara kuvvetleri komutanı olarak atandı abi net müdahale var pozisyon penaltı
Orduyu gençleştirme ve millileştirme projesi heralde abiBu işte bir iş var K.K.K Ekrem orduya dışardan müşahede ederek komutanları görevden aldırıp yerine kendini ve istediği isimleri atayarak huzuru bozmaya çalışıyor sanırım.
Milli Gençlik diyorsun hadi hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz.Tedirginlik had safhada sanırım orduda planları eyleme geçirecekler mi senceOrduyu gençleştirme ve millileştirme projesi heralde abi![]()
Her gece mecliste uyuyorum abiMilli Gençlik diyorsun hadi hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz.Tedirginlik had safhada sanırım orduda planları eyleme geçirecekler mi sence