Ekmek yediği kaba *****… (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ZORBEY42
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Bize niye yazık büşra bizi kötüleyen sensin giden sensin arkamızdan konuşan sensin biz sen gidince bile sahiplendik yalnız bırakmadık seni. Ama yapmaya çalıştığın şeyler de ortada bi de bize yazık ediyor cidden utanma yok bu çocukta
Çok sevdiğim bir radyo sunucusu var arkadaşlar eskiden okula giderken sık sık dinlerdim
Çok beğendiğim bir sözü vardı siyaset ile alakalı
Siyasete atılmak isteyen biri tecrübeli birine soruyor nasıl siyasetçi olabilirim diye adam da çok kolay diyor şuraya bir tükür bakalım
Ne olacak tükürürüm demiş ve tükürmüş tamam mı oldum mu diye sormuş yok kardeşim daha değil şimdi de onu yala bakayım 😂

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Kendisine soralım @Alparslan öyle mi diyordun alparslan? Yoksa üye çaldığın partinin başkanına üstüne bir güzel sövmüştün diye hatırlıyorum ben
İspat etmezsen namertsin şerefsizsin. Ben dün sövdüğüm adamlarla bugün kol kola değilim. Korkacak, utanacak, sıkılacak bir şeyim de yok.
Dibini gör Arda. :)

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
İspat etmezsen namertsin şerefsizsin. Ben dün sövdüğüm adamlarla bugün kol kola değilim. Korkacak, utanacak, sıkılacak bir şeyim de yok.

Dibini gör Arda. :)
Gel beraber içelim rakı ısmarlayayım sana malum dertlisin bugün yaran var

U

ugur3301

Ziyaretçi
Sana laf yok uğur. Çok dil döktüm alınganlık yapma bi tartışma yok ortada bi anda çıkıp gittin yinede yolun açık olsun dost kalalım dedin şimdi burda her deliğe atlıyorsun sanada yazık
Valla Büşra ben neyin ne olduğunu gayet gördüm. sanada söylemiştim. Dost kalmak için gerçekten inanmıştım lakin çok iyi şeyler gelmedi bana . Onları gördükten sonra Pişmanlıktan başka birşey değil. Ayrıca Parti de Atman gil sonradan gelip genel kurmay adayı olmasıyla herşey gerçek yüzü gösterdi

K

Kafirya

Ziyaretçi
Ya bak buna gülerim işte 🤣 bana bir tane örnek verir misin kimin arkasından konuşmuşum ama iftira atma hee ss at discordda duruyodur tüm konuşmalar cidden hiç utanma yok sende
yani şöyle diyim mesutu tanırım makara adamdır ama birisinin arkasından bişey dese bile dönüp yüzüne söylemeyi bilir benim bildiğim budur başkasını nasıl biliyor orasını bilemeyeceğim

K

KURT 77

Ziyaretçi
Herkes kendine yakışanı yapar. Büşra için karşıma aldığım, kalbini gönlünü kırdığım her kim varsa herkesten özür diliyorum. Gerçekten değmezmiş. Şu mesajlardaki kine, nefrete, öfkeye bakın. Ben sana ne yaptım? Gecenin 4 üne kadar uyumadan galibiyetin için mücadele etmemin teşekkürü bu mu? Daha neler neler, ne göğüs germeler, ne arka çıkmalar. Diyecek hiçbir şeyim yok en büyük hayal kırıklıklarımdan birisi bu oyunda. Ayağı göl başı pınar olsun. Yandığı yerde sönsün. Yazıklar olsun.
Ben kabul etmiyorum özrünü , bu numaralar da çok eskide kaldı be güzelim

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
yani şöyle diyim mesutu tanırım makara adamdır ama birisinin arkasından bişey dese bile dönüp yüzüne söylemeyi bilir benim bildiğim budur başkasını nasıl biliyor orasını bilemeyeceğim
Gerçi arkadan konuşan ben değilmişim yanlış okumuşum benim savunduğum ama benim arkamdan konuşanları söylüyor. Eee buna alışkınız büşra canlı örnek sen varsın zaten🤣

U

ugur3301

Ziyaretçi
Dürüst bir siyasetten bahsedip nasıl bir dürüst olmayan durumlarla iç içe olunuyor anlamadım :D

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sen benimle aynı masaya oturabilecek kapasiteye sahip biri değilsin. O yüzden şansına küs ardacım.
Normal şartlarda ben sizinle aynı masaya oturmam davet etmem ancak bugün dertlisiniz burada şanslı olan ben değil siz şanslısınız sizi davet etmişim.

Gelmemek sizin tercihiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...