A
Alper Tunga
Ziyaretçi
Yab herseyi sen biliyorsun. Tamaaammmmmmm sensiiinnnn.Ya mesut savunduğun adamların arkalarından konuşmalarını biliyorum o kadar çok şey bildiğini sanıyorsun ki
Yab herseyi sen biliyorsun. Tamaaammmmmmm sensiiinnnn.Ya mesut savunduğun adamların arkalarından konuşmalarını biliyorum o kadar çok şey bildiğini sanıyorsun ki
Çok sevdiğim bir radyo sunucusu var arkadaşlar eskiden okula giderken sık sık dinlerdimBize niye yazık büşra bizi kötüleyen sensin giden sensin arkamızdan konuşan sensin biz sen gidince bile sahiplendik yalnız bırakmadık seni. Ama yapmaya çalıştığın şeyler de ortada bi de bize yazık ediyor cidden utanma yok bu çocukta
İspat etmezsen namertsin şerefsizsin. Ben dün sövdüğüm adamlarla bugün kol kola değilim. Korkacak, utanacak, sıkılacak bir şeyim de yok.Kendisine soralım @Alparslan öyle mi diyordun alparslan? Yoksa üye çaldığın partinin başkanına üstüne bir güzel sövmüştün diye hatırlıyorum ben
Dibini gör Arda.Biz buradayız siz nerdesiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 12622
Afiyet olsun arda başkanımDeğişiklik olsun dedik Mesut başkanım
Arda reis be helalBiz buradayız siz nerdesiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 12622
Gel beraber içelim rakı ısmarlayayım sana malum dertlisin bugün yaran varİspat etmezsen namertsin şerefsizsin. Ben dün sövdüğüm adamlarla bugün kol kola değilim. Korkacak, utanacak, sıkılacak bir şeyim de yok.
Dibini gör Arda.
Valla Büşra ben neyin ne olduğunu gayet gördüm. sanada söylemiştim. Dost kalmak için gerçekten inanmıştım lakin çok iyi şeyler gelmedi bana . Onları gördükten sonra Pişmanlıktan başka birşey değil. Ayrıca Parti de Atman gil sonradan gelip genel kurmay adayı olmasıyla herşey gerçek yüzü gösterdiSana laf yok uğur. Çok dil döktüm alınganlık yapma bi tartışma yok ortada bi anda çıkıp gittin yinede yolun açık olsun dost kalalım dedin şimdi burda her deliğe atlıyorsun sanada yazık
Alparslan 2 bakanlık 1 komutanlık versek şuan bizdensin nsnsnsnzhzhsnjsjsİspat etmezsen namertsin şerefsizsin. Ben dün sövdüğüm adamlarla bugün kol kola değilim. Korkacak, utanacak, sıkılacak bir şeyim de yok.
Dibini gör Arda.
yani şöyle diyim mesutu tanırım makara adamdır ama birisinin arkasından bişey dese bile dönüp yüzüne söylemeyi bilir benim bildiğim budur başkasını nasıl biliyor orasını bilemeyeceğimYa bak buna gülerim işte bana bir tane örnek verir misin kimin arkasından konuşmuşum ama iftira atma hee ss at discordda duruyodur tüm konuşmalar cidden hiç utanma yok sende
Sen karışma çocuğum. Otur mısırın ye izle.Alparslan 2 bakanlık 1 komutanlık versek şuan bizdensin nsnsnsnzhzhsnjsjs
Sen benimle aynı masaya oturabilecek kapasiteye sahip biri değilsin. O yüzden şansına küs ardacım.Gel beraber içelim rakı ısmarlayayım sana malum dertlisin bugün yaran var
Ben kabul etmiyorum özrünü , bu numaralar da çok eskide kaldı be güzelimHerkes kendine yakışanı yapar. Büşra için karşıma aldığım, kalbini gönlünü kırdığım her kim varsa herkesten özür diliyorum. Gerçekten değmezmiş. Şu mesajlardaki kine, nefrete, öfkeye bakın. Ben sana ne yaptım? Gecenin 4 üne kadar uyumadan galibiyetin için mücadele etmemin teşekkürü bu mu? Daha neler neler, ne göğüs germeler, ne arka çıkmalar. Diyecek hiçbir şeyim yok en büyük hayal kırıklıklarımdan birisi bu oyunda. Ayağı göl başı pınar olsun. Yandığı yerde sönsün. Yazıklar olsun.
Gerçi arkadan konuşan ben değilmişim yanlış okumuşum benim savunduğum ama benim arkamdan konuşanları söylüyor. Eee buna alışkınız büşra canlı örnek sen varsın zatenyani şöyle diyim mesutu tanırım makara adamdır ama birisinin arkasından bişey dese bile dönüp yüzüne söylemeyi bilir benim bildiğim budur başkasını nasıl biliyor orasını bilemeyeceğim
Küfür ettiğin kişinin kendisine attım. Atıp atmamak ona kalmışİspat etmezsen namertsin şerefsizsin. Ben dün sövdüğüm adamlarla bugün kol kola değilim. Korkacak, utanacak, sıkılacak bir şeyim de yok.
Dibini gör Arda.
Önce siz aranızda bir anlaşın bakalım arta kalan olursa Büşra'ye verirsiniz. Sizden gelecek hayır Allah'tan gelsin.Alparslan 2 bakanlık 1 komutanlık versek şuan bizdensin nsnsnsnzhzhsnjsjs
Gel mısır yok ama cips var olurmuSen karışma çocuğum. Otur mısırın ye izle.
Normal şartlarda ben sizinle aynı masaya oturmam davet etmem ancak bugün dertlisiniz burada şanslı olan ben değil siz şanslısınız sizi davet etmişim.Sen benimle aynı masaya oturabilecek kapasiteye sahip biri değilsin. O yüzden şansına küs ardacım.
biz anlaşıyoruz zaten sen bunları dert etme git biraz kafanı dinleÖnce siz aranızda bir anlaşın bakalım arta kalan olursa Büşra'ye verirsiniz. Sizden gelecek hayır Allah'tan gelsin.