Çok beklersin mesutum ne oldu dün yalvarıyordun arkadaşlarıma ne olur gelin bizim yanımızda olunYahu sen bizim kadar cesur musun azınlığız yine de davamızdan vazgeçmiyoruz kim hakaret ettiyse çeksin cezasını sana yorum yapacam diye tek tek yorum mu okuyacam. Meclis başkanının kurallardan haberi yok sana hakaret edilince hak mı oluyor karşı hakaret? Çek cezanı darbeden sonra gelirsin
Kaşinan sensin hakk etdigin lafi yaziyom sana emirhana laf demisim sen gelip girmisin meseleye o yuzdende kaşinma diye uyardim sana uymuyosansa hakkindir ben cezamdan kaçmam her daim her kesde biliyo o yuzdende bu kadar aglama ya oyununy oynaBaşını değil başınızı sen sen kendini kurtama hemen
Ezik hakaretse dolabında donumun olduğunu iddia eden arkadaş neye hakaret etmiştir omurga olmadığını söyleyen cinsiyetçi söylemelerde bulunan arkadaşa ne diyeceksin merak ediyorum
Mesut algı yapma korkmadan oyna korkma yerinde otur
Beraber olalimmi? Benim için no problemDarbe var herşey serbest hakaret yok hakem varı dinliyor devam kararı veriyor darbe bitince ben xalile vatandaş 5 i özel olarak gösterecem o çok seviyor
Ne uyduruyon sen kral cidden şekil uğruna yapmayacağın yanlış yok senin kime yalvarmışım ss at şuraya da görelim adamın intikam dediği şeye bak bir de güldüm müldüm diye yön vermeye çalışıyor hey allahım kimlerle muhatap oluyoruzÇok beklersin mesutum ne oldu dün yalvarıyordun arkadaşlarıma ne olur gelin bizim yanımızda olun
Ben o adamın sonuna kadar arkasındayım bana çok iyilikleri oldu
Baya güldüm dün sayende Zaferin bir intikamı olacaktı intikam alınmıştır
Başını değil başınızı sen sen kendini kurtama hemen
Ezik hakaretse dolabında donumun olduğunu iddia eden arkadaş neye hakaret etmiştir omurga olmadığını söyleyen cinsiyetçi söylemelerde bulunan arkadaşa ne diyeceksin merak ediyorum
Mesut algı yapma korkmadan oyna korkma yerinde otur
Cesaretin olsun biraz deki ben gittim destek istedim de utanma isteyene dmden atarım kanıttan çok ne var mesutumNe uyduruyon sen kral cidden şekil uğruna yapmayacağın yanlış yok senin kime yalvarmışım ss at şuraya da görelim adamın intikam dediği şeye bak bir de güldüm müldüm diye yön vermeye çalışıyor hey allahım kimlerle muhatap oluyoruz
Knk sen bu mesutla knk olmadan önce hiç bişeyin yoktu alerji sebebini buldumDarbe var herşey serbest hakaret yok hakem varı dinliyor devam kararı veriyor darbe bitince ben xalile vatandaş 5 i özel olarak gösterecem o çok seviyor
Destek istemek yalvarmak mıdır sen iyice kaybettin kendini. Sen destek istemiyor musun hiç ittifakın için vs. Yalvardın güldük fln filan yazmışsın özele mözele gerek yok at şuraya müsadem var benim. En azından bir kez delikanlı ol söylediğin lafın doğruluğunu ispatlaCesaretin olsun biraz deki ben gittim destek istedim de utanma isteyene dmden atarım kanıttan çok ne var mesutum
Planlara mirfe karışmış üzgünüm
Yalvardın mesut gördüm çok konuşuyorsunDestek istemek yalvarmak mıdır sen iyice kaybettin kendini. Sen destek istemiyor musun hiç ittifakın için vs. Yalvardın güldük fln filan yazmışsın özele mözele gerek yok at şuraya müsadem var benim. En azından bir kez delikanlı ol söylediğin lafın doğruluğunu ispatla
Mirfe adamlık söylediğinin arkasında olmaktır. Eğer yalvardıysam buyur ekran resmi at şuraya. Yalvarmadıysam da özre gerek yok konuşma yeter. İtibar suikastini yalanla iftirayla yapacak kadar da düşme kardeşim. Hoş sana yakışan budur da biz o adam değiliz. Beni kendinle karıştırıp böyle bir şeye ihtimal vermen üzücü çünkü yalvaracak kadar tribe girmiyorum senin gibiYalvardın mesut gördüm çok konuşuyorsun
Neden burada senin söylediğini yapmak zorunda olayım isteyen kim olursa olsun dmden atarım kanıtını mesudumun nasılMirfe adamlık söylediğinin arkasında olmaktır. Eğer yalvardıysam buyur ekran resmi at şuraya. Yalvarmadıysam da özre gerek yok konuşma yeter. İtibar suikastini yalanla iftirayla yapacak kadar da düşme kardeşim. Hoş sana yakışan budur da biz o adam değiliz. Beni kendinle karıştırıp böyle bir şeye ihtimal vermen üzücü çünkü yalvaracak kadar tribe girmiyorum senin gibi
Bana at istiyorum hadi :d ama geçen sefer ki gibi korkup görüldü atma şurda konuştuğun gibi özelde de konuş. At bana ben burda paylaşırım delikanlı mirfeNeden burada senin söylediğini yapmak zorunda olayım isteyen kim olursa olsun dmden atarım kanıtını mesudumun nasıl
31 yaşında olup dün yorgan altında ağlamaktansa 13 yaşında olup ağlamayı tecih ederimDurun ben de bir şey söyliyim mirfewiron 13 yaşında olduğunu ve meclis tartışma alanında ciddiye alınmayınca geceleri ağladığını yazmış birine elimde ss var isteyem atarım hey allahım
Talep et banada yalvar biraz atayımBana at istiyorum hadi :d ama geçen sefer ki gibi korkup görüldü atma şurda konuştuğun gibi özelde de konuş. At bana ben burda paylaşırım delikanlı mirfe
Dün şurda gülmekten ağladık biz yine sen yine uydurma laflar. Az dolu konuş kral az konuşup dolu da konuşamıyorsun :d31 yaşında olup dün yorgan altında ağlamaktansa 13 yaşında olup ağlamayı tecih ederim
Geç şu çocukca laflark yazdım sana hadi delikanlısın madem at bakalımTalep et banada yalvar biraz atayım
Senle konuştuğum için çok dolu konuşmama gerek yekDün şurda gülmekten ağladık biz yine sen yine uydurma laflar. Az dolu konuş kral az konuşup dolu da konuşamıyorsun :d