Fikri olup klavyesi olmayanda kapatılsın bence
Bunları sürü gibi düşün, bir tanesi koparsa sürüden kaybederler o yüzden klavyeler şuanlık bozuk
Fikri olup klavyesi olmayanda kapatılsın bence
Senide foruma birakmislar millette tartışsin diye herhaldeSeni sormaya gerek yok yiğidim, sen o partinin getir götür işlerini yapan, gel dediklerinde gelen , git dediklerinde giden, Parti'nin meydancısı gibi birşeysin
Sen kimsin yiğido. Ben konuşmalarımda zetina diye birini söylemedim , sen nerden çıktın.Kadir sen ne olsun istiyorsun ki anlam veremiyorum sana
Altin okta gecmedi yada senin lafinda gecmedi kadir kendinle çelişiyorsunSen kimsin yiğido. Ben konuşmalarımda zetina diye birini söylemedim , sen nerden çıktın.
Yasak yada değil onu tartışmıyoruz etik ahlak biz oradayız 🫡Oyunda yasak olan bir kural değil? İsteyen istediği Üyeye yazabilir
Asil mi o ney kanitin varmi ki boylr ithamda bulunuyorsun 2.si gerekirse 10 paket ceker girerim o sıralamaya@E M İ R H A N puan ihtiyacınız var ise ittifak partilerinziden destek isteyin adaşş. Bunu da biz mi söyleyelim yahu
Bknz. MULTİTÜRK
Yasak yada değil onu tartışmıyoruz etik ahlak biz oradayız 🫡
Dediğim gibi ilk basta düzgünce konusulsa ozur dilenip olay kapanir ama bu parti direkt butun Üyelerimize yazmışlarYasak yada değil onu tartışmıyoruz etik ahlak biz oradayız 🫡
Detaylı anlatımı daha öncelerde denedim sonuç alamadımÖnce bu kelimeler ile ilgili detaylı anlatım lazım Murat aga
Şimdi bu kelimeleri dondurma markası sanıp markete gidecek bu
Asil mi o ney kanitin varmi ki boylr ithamda bulunuyorsun 2.si gerekirse 10 paket ceker girerim o sıralamaya
Üyeniz sadece bizim Partimizdeki üyelere değil övip partisindeki üyelere de yazmış bu oyuncu bu kadar insana mesaj atarken siz nerdeydiniz acaba?Dediğim gibi ilk basta düzgünce konusulsa ozur dilenip olay kapanir ama bu parti direkt butun Üyelerimize yazmışlar
Teşekkürler sizede azerilerden celile selam söyle suan kac hesap acmistir acabaTmm bşrlr dlrm
Sen uyurken ben geldim zetinYapmadığın kotek değil sonuçta pazar karıştıran sen ne zaman geldin geri
Birilerinin arkasından iş ceviriyorlardir nerde olacaklarÜyeniz sadece bizim Partimizdeki üyelere değil övip partisindeki üyelere de yazmış bu oyuncu bu kadar insana mesaj atarken siz nerdeydiniz acaba?
Emirhan bak ağır söz istiyordun şimdi aldın gidebilirsinSeni sormaya gerek yok yiğidim, sen o partinin getir götür işlerini yapan, gel dediklerinde gelen , git dediklerinde giden, Parti'nin meydancısı gibi birşeysin
Ha bende illaki daha ağırı da varda kurt gibi sen de düşmeEmirhan bak ağır söz istiyordun şimdi aldın gidebilirsin
Tek kelimeyle acizlikOyunda yasak olan bir kural değil? İsteyen istediği Üyeye yazabilir
Arda kardeşim elimin altında gezdiğin günleri unutma inan kendi yapimdan ötürü bir laf geldi mi cevap vermeden duramıyorum yoksa inan senle tartışma içine girmek rezillik benim içinDur forumdan bize laf dokundurdu hemen SS Arayalım Emirhan Ertuğ hepsi birden yüzümüze konuşamazlar zaten anca arkamızdan